dijous, d’octubre 28, 2010

el trote en "expansió". ara a eskadi.


L'amic Robert ens envia aquest foto de la marató nocturna de Bilbao. Li va tocar fer de llebre del temps de 3h15' i va dur la samarreta del Trote, ampliant encara més a l'estranger la fama i renom del Trote-Extrem. Aquí hi ha la seva crònica:
"jo aquest finde vaig anar a Bilbao, a fer el marató, contractat per l'organització per fer de llebre i un petit problema en l'arribada de l'equipació va fer que fes el marató, tot un honor per mi, clar, amb la camiseta del trote, al darrera molts bascos que em preguntaven,Trote-Extrem? que es esto? jo els hi explicava el que feiem. Em tocava fer dem llebre al grup de 3h30' però a última hora em van canviar al grup de 3h15', i finalment també ho vaig poder fer, acabant en un temps de 3h14'. El grup que portavem estaven molt contents perque van poder acabar per sota de 3h15'.T'ho passo per si en vols fer comentari, ja que el trote l'he extes al Pais Basc, jejeje. Aqui una foto, pero en puc passar mes, al meu blog també: BLOC ROBERT TARAGÓ
Ens veiem aviat!
Robert"

entrevista a Kilian Jornet

Penjo una entrevista que li van fer al Kilian Jornet a RAC1 ahir mateix. Tanta història amb els futbolistes, el pop Paul (que per fi deixaran de tocar-li/tocar-nos les gònades amb ell), els alonsitos i la F1 que al final l'únic que fan és apretar un botó,mirar de no fotre's el gran hostión i el qui guanya és a qui li posen els neumàtics més de pressa,etc,etc,etc....i tenim al nostre país el millor de la història en un dels esports més bèsties, més sacrificats i tambè menys reconeguts.
Kilian Jornet: BÈSTIA DE LA NATURA
(PD: el link està tret del bloc de Monrasin, Corriendo por la Sierra).

dimarts, d’octubre 26, 2010

FRONTAL

Aquest cap de setmana canvien l'horari, així que es farà imprescindible que portem el frontal per al nostres entrenaments per la muntanya principalment. Aquesta entrada pretén que serveixi com a recordatori del que és un frontal i per a qué serveix, amb foto inclosa per a que quedi del tot clar i no hi hagin confusions.

FRONTAL:És un aparell portàtil d'il·luminació alimentat mitjançant piles o bateries elèctriques. Sol estar composta d'una carcassa que alberga les piles i la bombeta. Alguns models incorporen diversos tipus d'il·luminació en la mateixa llanterna: una llum fluorescent o de LED, una intermitent per a senyalització i un dispositiu òptic per a obtenir un feix lluminós dirigible.
La llanterna frontal, portada al cap, allibera les mans per a altres menesters. Les llanternes frontals han augmentat la lluminositat durant dècades damunt dels cascs en la mineria, i també estan disponibles en el mercat per al gran públic amb estructures de corretges o gomes que les subjecten al cap.

PD: NO HI HAN EXCUSES PER QUI S'OBLIDI EL FRONTAL A PARTIR D'ARA.

diumenge, d’octubre 24, 2010

CALENDARI CURSES D'ESQUÍ DE MUNTANYA



Pels esquiadors de muntanya, ja tenim el calendari de les curses!! Avui ja arriva la neu al pirineu així que ja us podeu anar preparant... jo a falta de neu vaig entrenar amb els ski-rollers per La Molina... PREPAREU-VOS!!

entreno de la setmana / sortida BTT


Aquest dissabte passat vam anar fins a Vallbona de les Monges en BTT. Recuperant la tradició de matinals amb BTT-gastronòmiques vam esmorzar a Vallbona. L'itinerari va ser el següent: L'Espluga-Montblanquet-Vallbona-Rocallaura-Santuari del Tallat-L'Espluga. Els nº són els següents: 51km i 840mD+.
-FOTOS DE LA SORTIDA EN BTT CLICANT AQUÍ
Per un altre banda, aquí l'entreno de la setmana:
Dilluns: Canvis de ritme 6 (7’ ràpids+4’lents) + estiraments. Lloc.- Cementiri/Boscos.
Dimarts: Abdolumbars + Estiraments. Lloc.- Gimnàs Tarraco.
Dimecres: Trote escalfaments + 1km. Tècnica + 2(6x500-1’rec)2’rec. Lloc.- Me gusta el Falo.
Divendres: 16km. ritme constant (4’30”-5’), últim km. (m.l’u.)* . Lloc.- Montanya.
Cap de setmana: 5-6h. d’exercici. Duatló Cornudella (puntuable Trote).

*m.l’u. = maricón l’últim.
En tots els casos que anem per muntanya és recomanat de portar el FRONTAL (allò que ens posem al front i que engegant el botonet fa que s'encengui un llum que ens permet veure-hi una mica més que si no portem res que ens ilumini el camí).

dissabte, d’octubre 23, 2010

el david ens contesta:

David Avila ha dit...
gracies per penjar el video a la web
va ser cansat pero va ser molt xulu
gracies!!!

El Ricard ens passa aquest vídeo que va fer amb el seu fill David de 9 anys d'una ascensió a un tresmil aquest passat estiu. Més val que apretem per que els petits Trotes pujen fort!!!
Ricard:"El tres mil que voliem fer era un del fons de la Vall de Remuñe, vam trobar neu molt abaix, a 2500 mts, cada vegada es feia mes tard i ho vam deixar al coll de la Forca de Remuñe 2850 mts. Ja hi tornarem en una altre ocasió.
Espero que us agradi"
"

divendres, d’octubre 22, 2010

sabem el que menjem???


Qué és l'STEVIA, altrament dita "el substitut natural del sucre"? que són els aliments transgènics? que és la multinacional MONSANTO? els transgènics ens ajuden com diuen, o al contrari, són perjudicials per la nostra salut?
S'estan carregant en menys d'un segle tot el que a la natura li ha costat milions i milions d'anys de construir...
Mireu en aquests enllaços i el documental "EL FUTURO DE LA COMIDA" (a youtube i google video està sospitosament donat de baixa...) tota la sèrie d'interessos econòmics i polítics que hi han entremig, són 55' però val molt la pena.

-VÍDEO "EL FUTURO DE LA COMIDA"
-"Tú comerías insecticida?", entrevista a Marie-Monique Robin a LA CONTRA de La Vanguardia
-JOSEP PÀMIES,EL PAGÈS DE L'STEVIA, pitjeu als diferents linKs de la web.
-L'STEVIA
-SLOWFOOD
-DOLÇA REVOLUCIÓ

diumenge, d’octubre 17, 2010

parte del equipo médico habitual-entreno setmana

El que está de pega "hasta" amb els collons ensopega:
El dimecres a la nit me vaig prendre l’antibiòtic com me va recomanar el Joanjo ja que la ferida estava infectada, a la matinada me’n vaig anar a Urgències perque no podia dormir del mal que me feia la cama, me van confirmar que estava infectat i me van donar antiinflamatoris mes potents i antibiòtics per un cavall, me van comentar que si tenia febre hi tornés, me’n vaig anar a treballar, al dinar me vaig posar el termòmetre i el que pensava: tenia dècimes. No vaig anar a treballar i vaig fer la migdiada; em torno a prendre la temperatura i tinc més febre, torno anar a urgències me comenten que s'ha d'obrir una mica i netejar-ho, em fan anàlisis de sang i me comenten que m'haig d’esperar, que tardaran una mica a fer-m'ho. Em tornen a cridar preparen la cama, l’instrumental i comencen a treure punts i al veure el tema els treuen tots, comencen a apretar la cama i a pressionar per tot arreu per que surti tot (varen baixar tots els santets en fila india i marcant el pas, hasta vaig resar en arameu...me vaig cagar en tot) a tot això sense anestesia.
Conclusió : tinc la ferida oberta amb un drenatge per que vagi traient tota l’infecció, cada dos dies me tenen que curar a l’hospital, avui he anat a buscar la baixa i em pronostiquen uns 10 dies de repòs...
La família esta acollonida per que no em veuen 10 dies més sense córrer. Quan pugui vindre a veure’s....
Aquesta foto d'abaix reflecteix el que ha aixafat el JordiBe darrerament:

ENTRENAMENT (cedit amablement pel nostre míster "COIX I TULLIDO"):
Dilluns:TE+Fartlek (6-4-2-4-6)+TD+EO Els que han fet UTSM 30-40' TR+estiraments.Cementiri+coves+Baixada Toni+darrere Llorito+Font del llorito+cementiri. 19h CN Tarraco.Frontal + Aigua
Dimarts:Flexions + peses extremitats superiors o Bici o Nedar
Dimecres:TE+Series aerobic 4X2000+2' repos+TD+EO Me gusta colel el FALO temps de referencia 9:00 a 8:20. 19h Miracle,Pulsometre.
Dijous: Flexions + peses extremitats inferiors o Bici o Nedar
Divendres: TE+Canvis de ritme 6' rapids + 4' recup+TD+EO. Cementiri+coves+tunel+creuar autopista+ pista del gas+urbanitzacio+ cami fins al pont de l'autopista+boscos baixada opreneta+budallera+nastic+rabassada+antibes.19h CN Tarraco. Frontal + Aigua
Dissabte
Diumenge: Tirada llarga 1:30' a ritme constant temps ref: 4:50-4:20. Sense desnivell

dijous, d’octubre 14, 2010

il corredore - un passo dopo l'altro


Hi han grans cracks, grans atletes, joves i no tant joves, molta competència i molt esforç...però Marco Olmo és GRAN, en tots els sentits de la paraula. Aquest és un trailer d'un documental sobre Marco Olmo: "Il Corredore"

dilluns, d’octubre 11, 2010

crònica cursa Tivissa - entreno de la setmana

Com cada any els companys/es de Tivissa ens regalen amb una cursa molt xula, molt ben organitzada i com nó...duríssima, a més, aquest any, gràcies a les últimes pluges bastant perillosa (pregunteu-l’hi al Jordi B. i als seus set punts extres). La sortida com sempre, un petit tomb pel poble per estirar el grup, i cap amunt que hi falta gent, i aixi va ser un constant puja-baixa, per uns camins força drets i amb molts trams oberts de nou per a la cursa, cosa que agraïm els habituals a la zona, per coneixer paratges desconeguts. També l’impresionant passeig per adalt de la cresta amb vistes xulíssimes del Delta, bé els que ho van poder fer, jo prou feina tenia en mirar al terra per no fotrem de lloros. I la baixada final pel lloc més tècnic i que gràcies al fang el feia extremadament perillos, ...però tots cap avall, menys mal de les cordes fixes.
Pel que fà a l’actuació dels Troterus (Josep Mª.B., Toni F., Jordi B. i JaumeG.), doncs com és habitual sense grans actuacions, només destacar l’ostia del Jordi B., que com cada any algún del Trote ha d’anar a l’hospital de Mora (a veure si trenquem aquesta tradició, que ja em veig l’any que vé a Mora amb una extremitat trencada), i l’arrivada fora del control de sortida de l’Angel,... és que sempre l’hi ha de passar alguna cosa a aquest xiquet.Link a les fotos de JaumeG

ENTRENO DE LA SETMANA
Dilluns:12km a ritme constant 4:40 a 4:20 temps de referencia. Els van fer Tivissa i encara puguin correr 30' ó 40' de Trote Recuperació. Budallera + Boscos + Tranformador + Rotonda Catllar + tornar
Dimarts:Flexions + peses extremitats superiors o Bici o Nedar
Dimecres:TE+Series anaerobic 2(7x500 +1' repos) entre blocs2'repos+TD+EO. Me gusta colel el FALO temps de referencia 2:10 a 2:00
Dijous:Flexions + peses extremitats inferiors o Bici o Nedar
Divendres:Pujades 2(5 pujades). Ermita de la Salut
Dissabte:UT Serra del Montsant
Diumenge:Tirada llarga 1.5h sense desnvell

dimarts, d’octubre 05, 2010

Crestes Val d'Oô (Seil de la Baque y Lézat)


Aquest és el vídeo que ha fet el Ricard de les crestes que ha anat a fer pel pirineu aquest passat mes de setembre. Aquest home no para...en el Trote no es para mai!!!

dilluns, d’octubre 04, 2010

entreno de la setmana

Desprès de la marxa d'ahir entre l'Albiol i l'Albiol de 35km i 1550mD+, comencem la setmana amb calma...però no dura gaire perque el dimecres ja hi ha canya.
Dillums:TE+cc 45'+Fareoles+TD+EO.Cementiri+coves+font del llorito+tornar al cementiri.19 CN Tarraco,Frontal + Aigua
Dimarts:Flexions + peses extremitats superiors o Bici o Nedar
Dimecres: Series aerobic 6x1500+2'repos.Me gusta colel el FALO, temps de referencia 6:40 a 6:10.19h Miracle Pulsometre
Dijous: Flexions + peses extremitats inferiors o Bici o Nedar
Divendres:TE+ Escales (5-Técnica)+(5-curtes)+(5-Llargues).Escales Diputació.19h Miracle,Pulsometre.
Dissabte
Diumenge:Cursa de Tivissa