dijous, de novembre 02, 2006

Trofeio T-X

Aquí deixem les curses que portem controlades.....LLISTAT DE CURSES , en aquesta noticia podeu ficar les curses, temps i participants de les curses fetes a partir del 01.07.06.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt malament aquest control, ja pots lleigir-te tot el que escrit perque falten la tira, per part meva pots pendre nota:
Juliol: Marató de Berga, van fer també la duatló dels Pallaresos i de la Secuita tant David, Montse i jo.
Agost: Ultra- Trail de 86 km i David també( 2 dies )i la Montse també
Septiembre: Montserrat - reus que son dos dies i la Montse també( dia 2 )
dia 10 Marató del Fraile i la Montse també.Dia 24 la dels Bandolers i la Montse també la va fer.
Octubre: 1 vaig fer la de la Pedriza a Madrid. El dia 8 de Octubre la de Sabiñanigo , i també la Montse.Dia 15 de Octubre van fer una Marxa a Mora de Bici i puntuaba, DAvid , montse i jo.
El 29 de Octubre van fer la Marató de Savall i la Montse també.i les próximes seran la de Tivissa, la Talia , Mitja de Tarragona i Castell de Burriac. Si vols més informació m' ho dius.

Petonets.

Anònim ha dit...

Sorry pe' l " supossat to" del escrit Leo, no tens perque controlar les curses de tothom i es que no l' havia lleigit be i especificaves que et fessin un detall cada un.... SORRY.Deu ésser que vaig atavalada de feina .. Aquesta vegada ( i aixó que m' apunto a un bombardeig ) no hi vaig a la de l' espirall, haig de descansar per Tivissa que es la repera.... de complicada.Els que no van vindre a entrenar ahir, millor... la ignoráncia en aquest cas es bona....

Anònim ha dit...

Reyes TU ets la secre del Leo per controlar el trofeio del Trote que estavem buscant , aixi que apartir d'ara faldilleta curta,tanga i samarreta apretadeta amb wonderbra i a ensenyar canalillo, eeehhh reina!

Anònim ha dit...

Leo, falta per "posar" no "possar" la triatló de tarragona!

Anònim ha dit...

tens raó Eu.

Anònim ha dit...

Reyes, se que t'agrada molt aixó de ficar parrafades, però, no em serveix de res sino fiques l'ordre d'arribada, la data de la cursa, i si pots els temps.....veus com no es tan fàcil de controlar....

Anònim ha dit...

Leo, gracies per apuntar-me, com a ultim a la caminada d'Arboli, pero jo no baix fer tot el recorregut, por lo tant, no em puntua.
Si et puc ajudar amb alguna cosa fes-m'ho saber.

Anònim ha dit...

Leo, mes feineta...no tenim encara les fotos de la duatlo de Nuria? es que tinc ganes de veure la cara de guevon que fem tots plegats amb els cascos de la bici. No es urgent ni molt menys.

Anònim ha dit...

Quan el Toni me les porti, les penjo.

Anònim ha dit...

Joder tios como estais!!!

vaya exigencias, yo si fuese el Leo os cobraría x todo!!!! Jajajajajajajajaja.

Para k sea más fácil yo empezaría ahora la liga, (lo siento x los k habeis hecho varias carreras). Jijiji

Anònim ha dit...

Leo, em sembla que tambe falta la mitja del Vendrell.
Ja investigare qui hi va anar i com van quedar.