diumenge, de novembre 11, 2007

Cap de setmana


Com ha anat el cap de setmana ??? Salou i Montserrat i d'altres excursions troteres....

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Els de Montserrat molt bé!

Una cursa molt bonica, llarga (26 km) i dura..(m'estalvio el comentari obscé..jejeje)

El Ramon va com una bala, ha tornat a fer el 3er veterà i crec que 24é de la general amb un temps de 2h 37'. Jaume G, Josep Mª B i un servidor hem fet el 59-60-61 de la general amb un temps de 2h 50'. La Reyes no sé quin temps ha fet i crec que 5ª de les xiques.

Pel matí un fred que pelava, desprès com que tot sortir ja hem començat a pujar s'ens ha passat el fred. Hem pujat fins el Santuari de Montserrat i d'allí cap a St Jernonim a 1270m, pujant per una canal molt dreta. Quan hem arribat a dalt un vista acollonant que ha fet que ens aturessim uns segons a contemplar-la per que era pecat (estem a Montserrat) no fer-ho. La baixada tambè ha sigut espectacuylar, pel mig d'un bosc i sort dels arbres pq si t'en anaves cap avall sense poder parar. Arribem a Sta Cecília (un monestir) i d'allí gairebé tot pista (uns 5km) fins a Monistrol on hi havia l'arribada.

Ho hem acabat com sempre, menjant i bevent...un entrepa de llangonissa (botifarra segons els organitxadors...) 2 birres i kalihari.

Apa! ens veiem demà!!!

PD: he tingut agulletes tot el cap de setmana per culpa de l'squaix!!!

Anònim ha dit...

Ah!

S'em oblidava...prepareu-vos per que m'he trobat bé! Encara em falten uns quants entrenos...però ja queda menys...

Anònim ha dit...

Molt be!!! tal com ens ho expliques ...quina enveja!!! uns altres hem anat a fer la mitja de Salou, d'asfalt, que prefereixo que l'expliqui un altre que li trobi mes gracia al asfalt, es clar...

Anònim ha dit...

No ha tingut massa història, pero alguns troteros ja han fet els deures i han complert, al menys els objectius que s'havien plantejat.
Cronològicament, jo he marcat 1:26' i algo. No sé quant, perquè puc tenir un megagigatera rellotge, però encara no me n'he enterat que s'ha de parar al passar la meta... El cas és que he tingut bones sensacions, tot i que baixar d'1:24' costarà, així que, Òscar... tot teu... Després de departir amb quatre coneguts a l'arribada, m'he dirigit a la meta per veure l'espectacle dels Trote-Extrem desplegant tot el seu poderío asfaltil.
El grup d'1:35 ha entrat comandat per Heistheman Doors. I crec que hi havia el Ricard, el David Sticks, l'entrenador del Recre i George Goodmorning, que com que porta una roda de més, va com una moto. O al revés.
Després, oh sorpresa... Mister EMT!!! Sense autobús i trencant la barrera de l'1:40'... joder, es nota que entrena amb el trote...
La següent escena, digna de los históricos duelos entre Conchi y Ramón... Jordi Berga (esperonat per l'speaker oficial, que era un gaciosiyo), Steph (i Graff???) i Xavi Baker sprintant-se.... tot una diversió pels meus ulls.
Poc a poc han anat entrant tots els altres: em deixaré algú, segur, però no ens podem oblidar de Deivid Keins, que reapareix després de que la seva connexió amb l'innombrable el tingués parat durant molt de temps i l'Àngel, que ja ha baixat d'1:50'...
Els altres, Conchi, Cuqui, Ana... i se que em deixo gent... però bé... tots en su línea i fent un bon entreno per d'aquí a 15 dies.
Hem tingut espectadors de luxe, com el Leo - que s'ha jugat la vida, doncs si arriba a despertar l'Eguènia, el pela -, el Toni, amb la seva superbici i un maillot mooolt discret, que ens ha acompanyat uns metres i la Marta, que s'ha endut un cutre regal. La meva samarreta: propaganda d'SPORT? No gràcies...

Anònim ha dit...

Estic fet pols, arrastro agulletes desdel divendres pel putu squaix, ahir escalant em va deixar k.o. i avui la mitjamarató m'acavat de rematar.
El que no entenc es el mal de cul de l'esquaix, potser cada cop que recollia la pilota i acotxar-me... però jo no vaig notar res... no se.

Anònim ha dit...

Osti, veo k todo el mundo habeis hecho algo menos yo. Que he hecho "sillonball" y fiestas del Morell x la noche.

Enric no te quejes que no está nada mal ese tiempo, ya verás como en Tarragona bajarás ese tiempo. Aún quedan 15 días. Es cuestión de que seas como una garrapata enganchado al Ramón, que está que se sale.

FIns demà!

Anònim ha dit...

La pilota d'escuaix a on la guardaves?

Anònim ha dit...

putu squaix !!! ja,ja,ja...

Dissabte vam sortir amb bici (Eu&Leo) a trialerar una mica i em vaig fotre més osties que mai, no donava una...

M'he passat tot el diumenge tirat com un gos quines agulletes !!!

I avui encara en fa mal el braç, peró aniré a comprar-me una raqueta, que vaig xalar molt !!!!

Anònim ha dit...

Un altre "peraltilla"

Anònim ha dit...

eso es velocidad y aerodinámica

Anònim ha dit...

sóc tot jo una macroagulleta!

Anònim ha dit...

amb la il.lusió que m'ha fet que em regalessis la samarreta!!!!! i no perque fiqui sport... jejejjeje, sino perque ha sigut un DETALLAZO!!!

GRACIESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ENRICCCC!!!

MUAKISSSSSSSSS

si me la poso avui, colarà que jo també vaig fer la mitja? ;-)

Anònim ha dit...

jo tb tenia agulletes al cul i al braç. al cul sé segur que són de jugar a squaix, les del braç dret...jejeje...

Anònim ha dit...

Marta, si no la fas és perque no vols. Només cal entrenar. Si el Trote-Extrem és capaç d'assegurar 100% d'èxit a la Ultra... imagina't en una mitja...
ale

Anònim ha dit...

tu com sempre directe... tens raó....

la veritat es que ahir, quan veia entrar als participants super contents d'acabar-la i sobretot les poques dones que hi havia, em va venir el gusanillo d'intentar-ho...

Anònim ha dit...

nois, no vaig jugar a squash i també he tingut moltes agulletes al cul....serà de les sèries..

Anònim ha dit...

...serà del Leo???

Anònim ha dit...

Fotos de la Mitja

Anònim ha dit...

hey Leo!!
molt xules les fotos

Anònim ha dit...

a les fotos de salou fixeu-se en la foto petita "alias el leo", descomunal

Anònim ha dit...

Hola nens, vaig acabar la cursa super contenta perque per primera vegada en molt de temps vaig disfrutar encara que la vaig trobar dura, en menjo el entrepa, el meu aquarius, una xocolatina i quan arrivo a casa......EUREKA....trec tot el que menjat, mal de panxa, i malestar general, avui no estic millor aixi que sentir- ho molt no aniré al gim. Per cert el meu temps a la cursa 3 hores 13, una mica menys del que tenia calculat....
Marta, quere es poder, recordo quan vaig començar a còrrer que la pujada del Forti en semblaba el Puig mal com a minim... i ara mira....

Petonets a tots i sigueu bons...

Anònim ha dit...

Et vas menjar la botifarra sense mastegar-la...

Anònim ha dit...

gràcies reyes!! tu sempre animant-me..... jejejejeje

muakksssss

Anònim ha dit...

ahhh!! i cuida't la panxa!!!

pa torrat i vichy!!!

Anònim ha dit...

i menos botifarres

Anònim ha dit...

no mastiques, chupa!!!

Anònim ha dit...

Ja han posat els restultats. És temps absolut, no temps de xip. Treieu-li uns 10' a 30' al que us surt...

http://www.thisplay.es/mitjadesalou/pdf/resultatssalou2007.pdf

Anònim ha dit...

proposo que a partir d'ara qui pugui fer-ho i no s'apunti com a "Trote-Extrem" no puntui... si és que ja està bé, tios!

Anònim ha dit...

Leo, gracies per les fotos de tots a Salou, estan molt be.

Enric, d'acord amb tu, que no puntui...encara que aixo es el que te les republiques independents i anarquistes...cadescu fa el que li surt dels güebs.

Anònim ha dit...

Leo, no sabia que havies estat fixat, "im-presionante".
Bona, la foto del "peraltilla", no pot dir que no va anar a correr-la, quina força centripeta.