dimecres, de maig 21, 2008

VIDEO CURSA VILAPLANA

16 comentaris:

Anònim ha dit...

He sentit per la ràdio que el Xavi Aymar i el company seu han fet cim a l'Everest.

Anònim ha dit...

Has sentit bé Joanjo, aquesta és la crónica que han enviat:

L’expedició “Barcelona al Sostre del Món” ha fet el CIM de l’ EVEREST de 8.848 metres a les 11h 15min.

Els dos XAVI’S eufòrics i molt emocionats ens diuen:

“ESTEM AL CIM!!! No ha estat fàcil després de tots els entrebancs i dificultats que hem tingut, per fi ho hem aconseguit, estem al cim més alt de la terra, del món i ja no podem anar més amunt... Moltes gràcies a tota la gent que heu cregut en nosaltres i ens heu ajudat a fer realitat aquest somni, a tots els espònsors, els col·laboradors, la família, els amics i les amigues. Moltes gràcies de debò. Ara però, som conscients, que encara ens queda molt i que arribar al cim no ho és tot, hem de començar el descens i fins que no arribem al Camp Base no ho celebrarem del tot. Això és genial, una abraçada a tots i totes”.


Per cert Joanjo, molt bé el video, molt divertit i simpàtic. Anims!

Anònim ha dit...

De fet nomès hi han imatges de video de la sortida i arribada...lo seu hagues estat anar a mig camí a gravar, però de moment és el que hi ha. Les fotos són del Leo que s'en va anar fins a les Tosques.

La veritat és que ens ho passem de conya!!!

Anònim ha dit...

hòstia joanjo, guapo elv vídeo...

Anònim ha dit...

Montse, des de Reus, diu: No se si us interesa el tema, pero El Xavi Aymar ha fet el cim de l'Everest.
http://blogs.ccrtvi.com/xavierarias

Anònim ha dit...

Això hem passa per no llegir. La noticia ja es vella. Que fuerte, que fuerte, que fuerte, que fuerte....................

Anònim ha dit...

felicitats pel video, es nota que està fet amb carinyo,..

Anònim ha dit...

Molt xulo el video tete!!!
Enhorabona als de l'Everest!!!

Anònim ha dit...

Montse... ja ho diuen: són las 4 en Tarragona, las 3 tres en el archipiélago reusense, je, je, je...
Gràcies per pensar amb nosaltres per penjar la notícia de totes formes :-)

Anònim ha dit...

Trobavem a faltar els teus videos Joanjoooooo !!!!

Anònim ha dit...

juanji em passaràs el video i les fotos pel pen e? moltes zanquius!

Anònim ha dit...

Això està fet CAMPIONA !!!

Anònim ha dit...

passa per davant del meu despatx una alumna que em fa aixecar la vista... i truca a la porta del costat (que pertany a un profe que diguem que te fama de bogavante...)i se sent... "adintreeeee"... la nena (guapa pero escanyolida) no pot obrir la porta i contesta... "no puuuuuc, que està molt duuuraaaa" aaaaaajojojojojojojojojo... no m'he pogut aguantar...

Anònim ha dit...

HE FET ARRIVAR AQUEST E:MAIL AL ORGANITZADOR DE LA CURSA DE VILAPLANA.



Amic Ferran:

Avanç de res, felicitats per organitzar i divulgar l'esport per les nostres estimades muntanyes.
No obstant, t'haig de fer arrivar aquesta crítica, ahir dia 21 vem anar a entrenar a La Mussara, com cada dimecres, i la sorpresa va ser quant vem trobar-nos les cintes que indicaven el recorregut de la cursa del pasat diumenge, primerament creiem que era algun "despiste",!Però es que estaven totes!, ningú les ha recollit, posteriorment vem veure alguna senyal de la marxa "Reus-Prades-Reus", que es fà el proper dia 1 de Maig, i vem pensar ingenuus de nosaltres que havieu arrivat a un acord per deixar-les-hi, però la sorpresa va ser quant baixant cap ha Garrigots seguim trobant-nos-les, i això només volia dir (ja que la marxa de Reus no va per Garrigots), que havieu passat de recollir-les.
A tots ens agrada anar per la muntanya i trobar-nos-la neta, i això que heu fet (bé ...no heu fet), és el que no ens agrada trobar-nos, es allò que critiquem dels altres, i del que no ens agrada que ens titllin.
Si us plau, sino podeu recollir-ho, nosaltres el proper dimecres ho podem fer.

Jaume Garrosset.
Per una muntanya més neta,

Anònim ha dit...

doncs n'ha tingut dues al preu d'una... i ha contestat benpositivament:
e-mail Enric:

Bon dia Ferran,

en primer lloc, agrair-te tot l'esforç que hi esmerceu en preparar aquesta sèrie de curses. Ens ho vam passar molt bé corrents per Vilaplana i l'organització va estar força encertada, fins i tot en el detall d'habilitar un recorregut altrenatiu degut a les pluges. Enhorabona! He vist curses internacionals on no són capaços de tenir la cintura que vau tenir vosaltres!
També t'escric per fer-te un petit comentari un pel més crític. Ahir vam estar de nou per Tosques, Mussara, etc i ens va sorprendre que encara estaven totes les cintes de la cursa, tant pel recorregut que finalment vam fer com pel que estava previst inicialment. Crec que és important que després que passem els corredors es tingui cura de que la muntanya quedi igual com estava, sense rastres...
Salutacions i fins la propera!
Enric Aguilar
Trote-Extrem


Apreciat amic:



Avui mateix l’amic Robert de Bot, m’ha dit el mateix en quan al tema de les cintes. Varem quedar amb els amics de l’ajuntament que aquest proper dissabte farien neteja de tot el circuit. Espero que així ho facin. Si me no, si no fos així, el proper divendres quant torni de viatge ho faré personalment.
Moltes gracies per la vostra inestimable col-laboració. Si mai necessiteu quelcom de mi, hem poso a la vostra disposició.

Ferran

Anònim ha dit...

boyer cooperating sense encrypted zealands grateful observable energetics absence continuum abdn
lolikneri havaqatsu