dilluns, de novembre 09, 2009

Entrenaments 09/11/2009 a 15/11/2009

Dilluns: hora llarga de trote progressiu
Dimecres: escalfament + 1x10.000
Divendres: 5 x pujada/baixada CAP + 3 x 2' ràpid
Diumenge: a les 10 hores al final de la Sobrassada per fer un MEU fins el segon Falo

13 comentaris:

Anònim ha dit...

MEU de diumenge: fins el segon FALO i TORNAR!!!

joanjo ha dit...

Ahir 41'57'' en la sèrie de 10.000 que vam fer pel "falo". Estic content per que feia temps que no corria tant ni m'esforçava pel crono.

enric ha dit...

jo vaig fallar: havia previst fer 40 minuts i vaig fer 40'00''01
...tingués tanta punteria amb la loteria seriem Trote-Malibú!

joanjo ha dit...

És que no et vas esforçar prou....jejeje....

Mira que s'arriba a fer llarg el km 3 des del falo vell fins el km 4 cap al falete nou, no s'acaba mai!!!

JaumeB ha dit...

Jo 42min17seg.
Molt bé i molt content.
Acudit....vell però bó:
(1)"Los pedos pesan?"
(2)"NOOOOOOORRRR"
(1)"Pues entonces me cagaooo"

Enric ha dit...

En un compartiment doble d'un tren hotel, coincideixen un home i una dona, desconeguts i cadascun d'ells casats per la seva banda.
L'home es posa a la llitera de dalt i la dona a la de baix, tot tallats. Al cap d'una estona, al tio li agafa rasca i per no aixecar-se i molestar li diu a la dona: "podries allargar-me una manta de l'armari"... i ella respon... "doncs mira, com que jo també tinc fred, per què no fem per una nit com si estiguessim casats???"...
El tio li diu... "fale"... i ella li contesta "doncs agafa't tu mateix la puta manta, que sempre estàs igual"... a lo que el tio es gira i es tira un pet.

Angel ha dit...

1ª cursa de Horta de Sant Joan.
No va acompanyar res al temps molt de fred y de vent ,cuan arribo al pobla veig al Berna y JaumeG tots tapadets agafo el dorsal y fem un cafe amb el Josep Mªb. a la sortida veig al Ricard y al RamonB tots juntets pelats de fred,fem un emotiu homenatge pels bomber a tothom se li fa un nus a la gola.Comença la cursa sortim tranquils amb el JaumeG y el Ricard ma turo un moment per lligar-me la sabata ..al Jaume ja no lo agafo y puc a gafar al ricard per que satura afer la pisadeta com-no..comença una forta pujada molt vertical capa Santa barbara amb molt de vente a la baixada el ricard ma gafa y nem una estona junts y al Mas d'endill apreto una mica es la pujada mes forta es una llastima com esta tot de cremat, a la baixada en trobo be i corro y rellisco y cop al cap començo a sagna un munt pero no es res en fico el buf de venda y continuo corrent a dolorit arribada... 3:35 al Ricard dos minuts despres y el que triunfa .. el retorno del jedai.. Jumeg amb 2:48 despres Barcelo 2:53 Benabent 3:09 Reyes 3:16 .
Un bon apat quin xoriço ni el julian muñoz al retaurant del pobla y depostre al Ramon de huesca perd les claus trencada de vidre sort que tenia altres al maleter.
una cursa corredora amb dos pujades molt vertical y sempre es un gust corre a les terres del Ebre

DavidC ha dit...

VI Mitja Marató de Salou. Vam arribar aviat a Salou ja que sembla que el JordiB està acostumat cada dia a que el facin fora de casa aviat i no volia faltar a les seves costums, o sigui que quan vam arribar el Lin el Jordi i jo a ens va costar bastant trobar un bar obert per fer un café i el Lin una tonica (ja li vam dir que li faltava un rajolinet de Ginebra). Quan el vam trobar la cambrera era bastant "Palito" segons definició de JordiB, per lo que vam estar distrets una estona. Quan vam anar a la sortida ja hi havia bastanta gent. Lluia el sol però el temps tampoc va acompanyar gaire en quan al vent, hi havia moments en que tenies de fer un gran esforç per avançar. Al principi vam anar tots 3 junts però entre que un es un inconscient i l´altre va enxufar la cafetera ja els vaig perdre de vista al km 5. El traçat era com cada any (a mi m´agrada)tirant cap a Port aventura-cap de salou i Vilafortuny . Quan vaig arribar a l´alçada del passeig Jaume I semblava una croketa entre la suor el vent i la sorra de platja. Al final vaig quedar content del meu temps 1´42 (volia fer entre 1´45-1´40) JordiB va fer 1´40 i Lin Lihai 1´38.

joanjo ha dit...

Això s'anima!

Nosaltres vam anar a caminar una mica per l'Albiol-Montral-La Mussara-L'Albiol. Vent, fred i pluja, amb l'enessima discussió amb un d'aquells motoristes d'enduro tant amables, educats i respectuosos amb la natura que tenim per les nostres muntanyes.Un de molts que no molesten ni destrossen els camins. Sort que en tenim d'ells!!!

DavidC ha dit...

Joanjo, m´estan agafant ganes de comprar-me una moto a veure si canvío de caracter.RamónQ. tu també ho hauries de provar a veure si aixi et tornem persona i en comptes d´agradar-te les pelis de Rambo, plores amb les de Bambi

Ricard ha dit...

Angel molt be la Cronica, pero si que el JaumeG te rao, la podem enviar al Joanjo o David (a L'Enric quan tingui menys feina), per tal de que la pengin a l'entrada amb alguna foto (encara que sigui del penhouse).

A la cursa d'Horta, vaig disfrutar, feia temps que no anava a cap de muntanya i m'ho vaig passar be, encara que he tingut agulletes tota la setmana, va ser durilla, molt emotiva pel tema que tots sabem de la tragica mort de 5 bombers i d'un que no es sap com quedara, pero a les terres de l'ebre son enrollats, autentics, gent que et ve de cara, al final hi va haver un dinar popular per a tothom, cervessa i vi a dojo, ja estava amb tota la family i vam menjar tots.

DavidC, molt bo aixo de la croqueta,jaja...jo ara per ara d'asfalt no en penso fer cap, sempre m'acava fent mal alguna part del cos que desconeixia que existia, tot i que m'han dit que a Tarragona es fara una marato, i la primera sempre es la primera, aveure...

AH!!!! el David i jo vam guanyar el punultim partit de padel d'aquesta primera lligueta, anavem 6 a 1, ens tornem a encantar, ens foten 3 jocs de cop, i apartir d'aqui ens convertim en com el "Dr.Jekill i Mrs.Hide", i guanyem 23 a 4. Si el dilluns guanyem serem campeons de grup inbatuts!......ara ja veurem quan pujem a l'altre grup si tot sera aixi...

Ricard ha dit...

Tambe comentar, que la cursa d'Horta, segons l'organitzacio, van ser 27 Km i uns 1500 mts positius de desnivell, el Jaume, va estar molt be, com diu L'Angel, el num.20 de la general, d'uns 280 corredors!

Jaume tu el dilluns o dimecres o aquesta tarda t'hauries d'estirar una miqueta i pagar-nos una cervessa a tots i totes, despres si vols li pases la factura a la feina i que el Joanbo t'ho firmi com a dietes, jaja...

Enric ha dit...

Per cert, l'entrenament de diumenge, el faré dissabte, per si algú s'anima podem parlar-ho avui i quedar...