divendres, de desembre 04, 2009

La veu del Soci


Us presentem el bloc "La veu del Soci", de la nostra Candidatura per les eleccions a la Junta del C.N. Tàrraco. Esperem poder donar una empenta al C.N. Tàrraco i per part meva intentar montar una secció d'atletisme (i duatlons/triatlons) amb cara i ulls.

Les eleccions es faràn el proper 18 de Desembre, el dia 11 presentem la nostra candidatura a les instal.lacions del Club, per a tothom que vulgui vindre....

Leo.

44 comentaris:

Josep ha dit...

Anins !
Aupa !
Sort !

Anònim ha dit...

això, a veure si li doneu una bona empenta que ja li fa falta!

joanto ha dit...

jo encara soc soci
ja teniu un vot

joanjo ha dit...

Jo ja no sóc soci, i ara em sap molt greu nomès pel fet que no podré votar-vos.

De totes formes podeu tenir ben clar que el meu suport moral el teniu i que així ho faré saber a qui em demani l'opinió.

Armengol ha dit...

Ja tens dos vots mes.Sugur que ho féu millor

Leo ha dit...

Moltes gràcies pel vostre suport i vots !!!!!

Eespero que tot aquest stress que porto a sobre, els díes sense entrenar i la bilis que em puja per la gola tinguin els seus fruits !!!!

Enric ha dit...

Fer-ho millor que els que hi ha ara, una nena de 2.5 anys ho faria... però vosaltres SOU BONS i farieu que el Tarraco "volviera a ser un imperio", com deien Los Nikis!
Ànims!

Ricard ha dit...

Leo el Joanjo te rao, llastima que ara ja no siguem socis i no poguem votar, perque estic casi be segur que si aixo del tarraco s'arregla, encara que nomes sigui una mica, tots tornarem a pujar...buenu a mi i al David ens fareu una pista de padel no? jeje...es pot proposar????

JC ha dit...

ostres quina sorpresa! compta amb els nostres vots!!! Molts d'ànims!

joanbo ha dit...

Al no ser soci per culpa de l'actual junta, no us puc votar. Espero poguer fer-ho les properes eleccions. Anims.

joanjo ha dit...

Jo crec que la junta actual van pujar les quotes, derrames de 10 euros, covenis amb l'ajuntafems, etc...per que la gent que n'estava tipa d'ells fotessin el camp, uedar-se nomès amb els socis "afins" i així poder assegurar-se una quota segura de vots.

Máquina de Rayos UVA ha dit...

... pues a mi las dos juntas anteriores me han gustado mucho...

Anònim ha dit...

jo crec que les juntes anteriors ho han fet molt be.
crec que no es competir amb altres juntes,
Ells Han complert filparranda el programa electoral que ens varen proposar amb serietat i diligencia i n’estic segura que la derrama de 10euros *8 mesos que ens han posat no es un caprici sinó mes aviat una necessitat.
Tinguem tots present de que es un Club que te una escola de natació (la única de la nostra ciutat), i que nomes rep las quotes dels socis que te, sense cap mes ajut.
Endemés no podem criticar a la anterior junta tenint en conte que el president de aquesta candidatura ha estat a la anterior junta, i a la anterior hi ha sigut la seva esposa.
En definitiva, crec que es tracta de canviar de junta sense menys preuar la feina BEN FETA de la junta sortint . Això es lleig.

Anònim ha dit...

Escolta anonima!! aixo es millor que un monoleg del Buenafuente, ja ja ja ja molt bo ja ja ja , sobre tot la part que han complert amb el programa electoral. ja ja ja ja

Anònim ha dit...

Si tot el programa electoral es criticar a les anteriors Juntes, sou molt pobres d'esperit. Els programes es fan mirant el futur.
Aclarir-vos que el candidat Sr. Sabaté ha estat Tresorer de la Junta de lactual President, Dr. Mallafré.
També que la seva esposa, Sra. Marta Calull, va ser vocal de la Junta de la Sra. Eulàlia Veà.
Finalment, recordar-vos que gràcies a tots ells, el nostre Club, entre d'altres fites, ha consegit ampliar i millorar les instalacions, amb total transperència econòmica.

Antoni Vives

Aigua freda de les dutxas ha dit...

Oye, Rayos UVA pues a mi tambien, estuve todo el invierno pasado fastidiando al personal

Leo ha dit...

Antoni, això és el bloc del TROTE-EXTREM, que jo sàpiga en aquest blog no trobaràs cap "programa electoral", el programa electoral el pots veure a l'enllaç que he penjat a la notícia....

Esperem els teus comentaris i observacions.

gràcies i salutacions,
Leo.

eugènia ha dit...

fer la feina ben feta és que marxin "1000 socis" del club ?????? ñeñeñeñeñeñeñe hi ha algo que no encaixa......

Un ex-soci dolgut ha dit...

LLEIG és per exemple, que una persona de l'actual junta truqués la nit abans de les anteriors elecions a casa meva demanant el vot.

Lleig és no complir el programa electoral. Dir una cosa i no fer-la és mentir.

Enric ha dit...

Anònim, suposo que després d'escriure el Lazarillo de Tormes, et devies quedar cego, sord i mut... doncs si no veus que els darrers anys això ha sigut can pixa... mal vas.
Hi ha gent que també sí ho ha vist i per això o ha marxat del club o ha fet un pas endavant i s'ha postulat per canviar-ho.
I no t'enganyis ni enganyis, que els noms i cognoms diuen moltes coses.
Salut, i a escriure més obras ejemplares de la literatura española, xato.

Unknown ha dit...

No conéc al Sr. Sabater, pero les meves companyes de nartació m´han dit que es una persona que es mou molt per el club i que va dimitir de l´actual junta per discrepancies amb el president Mallafre, no m´extranya..., amb els anys que fa soc socia, aixo no ho he vist mai, i no mes per aixo val la pena votarlo. Anim aveure si entra una mica d´aire fresc, que aixo fa olor a podrit.

cafetera man... ha dit...

Hola troteros disculpeu l'intromisio de la intervenció del Viseperesident del C.N. Tàrraco intentarem que trasladi els seus comentaris a la pagina la veu del soci per continuar, esteu tots convidats.

Ramon Q ha dit...

Jordi!!! ,El dia 11, ¿¿ portaras QUICOS ????

cafetera man... ha dit...

Ramon el dupte ofen...

Jordi Berga Lopez ha dit...

La candidatura LA VEU DEL SOCI emplaça al Sr. Antoni Vives i als seu seguidors a trasladarse a la adreça electronica laveudelsoci.com per continuar conversant o tambe es podeu trasladar cliquejant la foto de la candidatura que está de capçalera d'aquesta noticia

JaumeG ha dit...

Ho sento, però m'he perdut, el senyor aquest antoni vives, es del trote o del tarraco?, si es del tarraco, que fa escrivint al bloq del trote?, o hi ha un enllaç del bloq del tarraco al del trote?, o es del trote però vol ser del tarraco?
Si m'en vaig anar del tarraco va ser per no seguir sentint aquesta pudor.
Em sembla que hi ha massa gent que es conecta en el "nostre" bloq.

Anònim ha dit...

Deixeu-lo fer, aixo del Tàrraco comença a ser molt divertit, un amíc m´ha passat la vostra adreça i m´ha fet cinc centims. Si aquest tal Vives es el que em penso que es, quina poca feina que te!!!, i que baix ha caigut. Senyor, li vull dir, aquesta gent del Trote fan esport i parlen de les seves coses, voste aqui no pinta res.

JaumeB ha dit...

Si tant es justifiquen i han hagut d'entrar al nostre bolg a escriure, és que alguna cosa amaguen i no tenen la consciència tranquila.
El canvi vol dir millorar i no només en una junta sinó en qualsevol aspecte de la vida.
Parlo per mi, i em va saber molt greu marxar del Tàrraco però el canvi ha estat positiu, i si em de tornar a canviar per millorar jo ho faré!
Molts ànims Leo, Jordi i companys de legislatura.

JaumeB ha dit...

Perdó, volia dir companys de candidatura.

avives ha dit...

Benvolguts/des,
Navegant per Internet, a lo que a vegades dedico el meu temps de lleure, vaig aterrar a la vostra pagina i després de llegir els vostres comentaris, amb tota noblesa i identificant-me, vaig fer el meu, principalment per posar de manifest unes dades totalment objectives i defensar el bon nom de les persones que, amb honestedat i bona fe, els darrers anys han gestionat el Club Natació Tarraco.
Certament que es podia haver fet millor, doncs en la vida tots es millorable, però per defensar al vostre candidat i explicar el vostre programa no cal fer demagògia ni atacar a l’actual Junta, que no té res a veure amb les que es presenten.
Dir que el Tarraco ha perdut 1.000 socis per la mala gestió de la Junta, es voler ignorar que a Tarragona en els darrers anys l’Ajuntament ha construït sis piscines i que no podem competir amb els preus públics. Dir que la derrama de 10 euro i el conveni amb l’Ajuntament es va signar per fer marxar als socis que molesten, es ignorar el lamentable estat en que es trobaven els vestidors del Club, que demanaven una reforma a crits, i que les subvencions publiques no es donen a canvi de res, etc., etc.
Si la vostra es una pagina privada o he pogut molestar a algú, demano disculpes i retiro al meu comentari. Però cal que ho advertiu, doncs l’actual format crida a confusió, ja que sembla que et trobis a la pàgina de “la veu del soci”.
Finalment, dir-vos que accepto tota classe de comentaris i critiques, com no podia ser d’altre manera, però os demano que vos identifiqueu. L’anonimat es l’escut on s’amaguen els covards.
Per la meva part, dono per acabada la polèmica.
Salutacions cordials,
Antoni Vives Sendra

JaumeG ha dit...

Doncs au cadescú al seu bloq!!!

JaumeM ha dit...

Si no voleu que le gent llegeixi el vostre blog, feu-lo tancat.

Si es obert............tothom pot llegir i escriure........la grandessa de internet.

Salut!!

JaumeG ha dit...

Osties!! semblava que ningú es mirava el "nostre" bloq, i mira per on s'està destapant la llebre.
El bloq del trote es obert a tothom, però hem sembla una mica "barriobajero", que sigui utiltzat per fer campanya, quant mai hi havieu escrit res avanç.
Un salut també.

Enric ha dit...

Internet és oberta i per tothom. I l'anonimat forma part de la seva "gràcia". Vull dir, ser anònim a internet no és el mateix que, per exemple,ser anònim en una candidatura (no presentar-se, no fos cas que perdéssim) i pujar al carro a "controlar el ramat" quan ja s'ha guanyat. I ademés, fer-ho malament...
Salut i llibertat a internet, que per capar-la ja estan Zapatero i la minstra de l'SGAE.

Jordi Berga López ha dit...

A l'atencio del Sr. Antoni Vives.
Sisplau pasi a fer els comentaris a la pagina web:
http://www.laveudelsoci.com/
Está invitat, i alli ja he comentat el seu escrit en defensa de la seva junta.

cafetera man... ha dit...

Feia temps que el bloc no tenia tanta activitat...

Anònim ha dit...

Si em puntxen no em treuen sang. Aixo es millor que el Vent del Pla, llastima que les eleccions siguin el 18, per que d´aqui surt el guio d´una novela,

Anònim ha dit...

Y no precisamente de AMOR!!!

JaumeB ha dit...

Jo crec que hauríem de tancar el tema.

Leo. ha dit...

Jaumet tens tota la raó, no era la meva intenció montar aquest pollastres a la web del trote.

Apa a parlar de lo nostre.... a veure si fem alguna cosa amb el Trofeio T-X !!!!

eu ha dit...

home tampoc és cap pollastre, això és la vida qüotidiana pura i dura...

Anònim ha dit...

Per avançar s'ha de vulguer millorar i la gestió que hi ha hagut fins ara ha estat de pedaç, si no som capaços de fer autocrítica nem malament...

JaumeG ha dit...

Qui vulgui arreglar les coses en el tarraco, que vagi a les seves juntes i que no vingui a fer demagogia aqui.

Anònim ha dit...

Aquesta junta del Tarraco hauria de deixar les drogues dures, amb la mala gestio economica que han fet, perden mes de 1000 socis, no saben com fer funcionar ni un gimnas, paguen assessors esportius que no saben assessorar, i encara diuen que estan contents de la feina ben feta, ostia quantes al.lucinacions, pero be que es pot esperar, autocritica ni una, estan malalts.