dijous, de juny 16, 2005

XI Ral·li d'Alta Muntanya "Antoni Peris". 19.06.05

"El papa" ja ha embullat al personal per a seguir fent el cabra aquest cap de setmana. Els germans i David P. han picat... casc, cordes, arnés, sabatilles i ganes de suar i gaudir de la muntanya Més informació FEEC.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no obligo a ningu a fer el que jo vull, pero si no..., hi han maltractaments psicologics.
Pero la veritat es que soc una victima, hem feu fer unes coses... i jo ja ting una edad.

Anònim ha dit...

Per fí surt el meu nom en aquesta pagina que jo desconeixia, clar que potser que baixi a entrenar algun dia. Molt guapa Leo.
Per cert, ja rebreu notícies del Rally, tot un èxit. Ens veiem al Tàrraco... algun dia.

Anònim ha dit...

Perill!!...que la juventut apreta, els germans, han quedat tercers (tenim foto), al rally d'alta muntanya; mes de 2000m. de desnivell de pujada, i "atencion al dato" primers per clubs (aquest cop al Centre Excursionista Tarragona), ja que era per federacio d'entitats excursionistes, i tambe ho som.

Anònim ha dit...

Felicitats Barri Big Brothers !!!

Anònim ha dit...

Sí però a l'hipopòtam del David havia que esperar-lo.
Avui estic més cardat que ahir.

Anònim ha dit...

Tanta cursa tanta cursa... el que heu de fer es cardar mes collons, que teniu tanta tostesterona acumulada que esteu inaguantables. Enveja meva, felicitats a tots, ara amb aquets champions ja podem demanar al Tarraco que ens comprin una o dos cintes de correr, hem de promocionar els exits de...TOTS!!!

Anònim ha dit...

Si ahir tenia agulletes, avui tinc punyals clavats als cuadriceps, no sé si dema dimecres tindre ganes de fer l'entreno, ja veure com hem trobo.
Tinc els "Penes", carregats amb totes les fotos, ja els portare.

Anònim ha dit...

Nosaltres ja estem animats a fer l'altre rally per la zona del certascans, pero estaria be fer un altre equip, ja algun voluntari que s'animi?.

Trote-Extrem ha dit...

Classificació a la web de FEEC, Noticia.