dilluns, d’agost 29, 2005

04.09.05. Cursa d’Andorra “VALLNORD”

Acabo d'arribar i ja començem amb curses....
Mes info

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo tenia pensat sortir amb bici el cap de setmana, pero ja veig que hi ha cursa. Be si algú s'apunta a sortir en bici per Poblet el dimecres o dijous.

Anònim ha dit...

Per a tots els que anem a la VALLNORD, confirmat el Hotel preu de la 1/2 pensió 35,50 eur. no he trobat res més economic.

HOTEL PRATS
CTRA.DE LA VALL D'ORDINO-ORDINO
TELEF.00376737635
ANDORRA

Anònim ha dit...

Quina pasada de cursa, aquest any ha sigut una proba per que l'any que ve, sera una de les probes del campionat del mon.
Nomes 3000m. de pujada i otros tantos de baixaja, 6000m. de desnivell acumulat.
Cronica de "jaume G. news".
Despres d'un bon i economic sopar, en buffet lliure, gracies a la familia "Palos", que consti que ens vem controlar, nomes vem repetir dues vegades de cada plat, postres inclosos, botella de vi inclosa, (bona preparacio per al dia seguent fer una cursa dura). Sortida a les nou del mati despres d'una nit de rocs (sempre i te d'haver un que ronqui, mecagun la puta); ni i falta ningu dels cracs a la sortida, seleccio española, la vasca, la valenciana, la de castella, la d'arago, tots exepte el Agusti Roc.
Primera pujada, 500m, per escalfar, pujada tope dreta per entremig del bosc, mol bonic, zigazagues, fins arrivar al coll, despres una baijada de otros tantos pero quasi en linea recta, per recuperarte un tram pla i de nou la pujada, aquest cop la mes llarga, 1350m. de pujada ininterrumpuda, fins el cim del del Fonts o algo aixis, pujada dura pero bastant agraida, i entretinguda, al tram final per la cresta; baixada a saco, pedres, herbes, curves, etc..; fins arrivar al ref del pla de l'estany, aqui triaves o seguies cap el Comapedrosa, o ja tiraves avall vers la meta,(era lo mes asanyat), aqui ja portavem 2000m. de pujades; a partir d'aqui ja va ser supervivencia, per una pedent a la que constantment anaves a quatre potes, per l'inclinacio, i un desnivell de 1000m. sense un putu pla i mantinguda com la mare que la va parir, la gent anava caient, de maduretes que ja estaven, els quadriceps a punt d'explotar, amb poca aigua, o sense, fins arrivar al cim del Comapedrosa cim culminant d'Andorra, 2.900 i pico,; i ja nomes quedava l'ultima baixadeta, 1500m. de res, les cames ja no frenaven, menys mal que els primer metres eren d'una tartera d'aquelles quet pots arriar avall sense "problemes", per acabaro d'arreglar, ens fan pujar al ref. de comapedrosa, i ara ja per fi tot avall fins a la meta a Arinsal.
Ostia m'hi cansat d'escriure, men vaig a reposar, que tinc els quadriceps que no se si avui tindre cullons d'entrenar.
Ah. m'oblidaba, la clasificacio:
Jaume G. 5h27min.
JoanJo B. 5h40min.
Jaume B. 5h56min.
El David P., va ser el mes inteligent, va fer el circuit curt, 4h10min.

Anònim ha dit...

Crec que el que ha explicat el papa Jaume ho diu tot de la cursa.Impressionant!!La pujada última al Comapedrosa era salvi qui pugui;durant la pujada la gent estirada al terra descansant,un altre tio vomitant,i uns altres demanant-me aigua del camel-bag.Em vaig cansar molt,em sentia com si estigues a 8000m d'alçada,anava molt a poc a poc sempre veient de lluny,molt lluny els culs del Jaume i del meu germà.L'any vinent repetiré,només per la satisfacció de cansar-me molt i com va dir el David Palos així ens curtim una mica més i sobretot de tornar-la a acabar.

Anònim ha dit...

Jo no se si tinc quàdriceps o tic dos butifarrons a les cames; no se si tinc glutis o tinc dues totxanes en comptes de cul!!!
L'any que ve a tornar-hi, que serà prova del campionat del món... igual és una mica més dura i tot!!! olé olé

Anònim ha dit...

malalts.....

Anònim ha dit...

Ja estan les clasificacions a la pag de Thunar.

Anònim ha dit...

Sóc un crak, a la classificació estic en sisena posició de la general. Potser vaig fer la llarga i no em vaig enterar, és clar corro tan.
A la próxima cursa igual guanyo al Kilian i tot.

Anònim ha dit...

David t'hi impres la clasificacio per que la guardis com a record, quina canya, ets sise "David Pablos", ja em signaras un autograf.

Anònim ha dit...

Jo crec que hi han possibilitats de fer podi a la copa d'espanya. amb aquesta progressió el David P. és una gran promesa per les curses de muntanya. Jo t'animo a seguir millorant. Ànims i endavant!

Anònim ha dit...

Reportatge a "Temps d'aventura", avui dia 15 a les 21h.