dilluns, de setembre 19, 2005

Classificacions Duatló Bellmunt

Felicitats, Barri brothers !!!

CLASSIFICACIONS.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons, quin silenci...

Que tal la cursa?
Es guapo el maillot?

Anònim ha dit...

Masacre en "Bellmunt".
Cronica de jaumeG.News.
Per fi han caigut els pilars del trote-extrem, gran jornada dels Barri-Brothers.
Despres d'una matinada de collons, sortim de Tgna. a les 5'30, carregats amb tots els trastos vers Sant Pere de Torello;
a la sortida es respiraba el nerviosisme preveientse una dura jornada, fins al ultim moment encara l'hi donavem les ultimes manxades a les rodes.
A les 9 en punt s'inicia la cursa, amb gran puntualitat, i com sempre tothom cagant osties, ja des d'el principi es destaque el Toni seguit estretament pels Barriachs, despres aguanten el Jaumeg.i el Davidp. a la transicio s'arriva en el mateix ordre per molt poc marge, i mes enradera ja han quedat el jaumeg. i el davidp., en una baixada suicida el tete gran avança al toni, i el jaumeg. atrapa al tete petit, pero a la pujada se li torna a escapar, en una espectatular ascensio al santuari de Bellmunt va atrapant tot seguit al toni i ja al final de la pujada al seu germa gran, de nou a la transicio els dos germans s'estomaquen de valent pero el Joanjo conseguiex iniciar el descens en primer lloc, seguit pel seu germa; per redera el jaumeg. ha adelantat al toni, pero al inici de la baixada amb bici, de nou el misil toni el supera, tot i que cau dues vegades, pero a la seva ment nomes te atrapar als barriachs, cosa que quasi consegueix, per nomes 20 seg. redera a 2min. arriva el jaumeg. i el davidp. despres de punxar 30min. mes tard.
NOTICIES DE SOCIETAT
Despres de dos intents de suicidi (un dells intentant empaçarse la cadena de la bici), el Toni i el JaumeG., sembla que han anat de peregrinatge a un monastir budista al himalaia, es creu que encara no han asimilat el veures superats per els indestructibles Barri-Brothers.
NOTOCIES D'ULTIMA HORA
El nostre corresponsal a Kathmandu, ens confirma que aquest mateix mati els han vist corrent descalços pels carrers, tot demanant llimosna, i disfresats de monjos tibetans.

Entrevistem a Agusti Roc.
Que penses dels Germans Barriachs?
A.R.: Jo, ja fa temps que hem ficso en ells, aixo que ha pasat nomes era questio de temps. Pero a mi no m'agafaran pas, je,je.

Entrevistem a Fernando Alonso.
Como ves a los germanos Barriach?
F.A.: Yo los veo rapidos, muy rapidos.

Anònim ha dit...

MOLT BO!!!!
Si arribem a saber tot el que comportava arribar abans que els mestres...no ho haguèssim fet. Procurarem que no torni a passar!

PD: que fem els dimecres?....i el divendres?......i el cap de setmana?....a la Greentown hi haurà pau, no? (o també ens fotrem d'ósties?)

Anònim ha dit...

No em compro la bici... mama por!!!

Anònim ha dit...

Acabo de penjat un bolletí urgent de Gueropa-Press.