dilluns, d’octubre 10, 2005

12.10.05. II Cursa BTT "Valls del Glorieta" (Alcover).

Sortida: 9:00 am.
Distància: 25 km.

Mes info

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixo es el que diu el servei de la meteo per a el dimecres.
Precipitacions:
fins a migdia s'esperen algunes precipitacions febles i disperses a qualsevol punt que es desplaçaran de sud-oest a nord-est.
Pero si hay que ir se va!!(aixo ja no ho diu el meteocat)
Qui s'hi apuntarà,...ademes dels Barriachs(que s'apunten a tot).
Jo en principi, si, si el temps ho permet.
Com que algú ho preguntarà, NO PUNTUA, ja que no es competitiva.
Al final hi ha esmorçar i regalus.

Anònim ha dit...

nosaltres, com molt bé diu el (sant) pare; ens apuntem a tot.
el que passa que en comptes d'agafar les bicis, agafarem una "zodiac", per qué caurà tal aiguat que amb els neumàtics de les bicis no en tindrem prou per sortir a flote!

PD: i menys amb les mochiles plenes de madalenes, entrepans, i aquarius que haurem mangat dels avituallaments.

Anònim ha dit...

Be, acabo de trucar al Adria de la cursa d'Alcover, i m'ha dit que de moment son 80 els inscrits, i que no hi haura problema per apuntar's-hi dema mati; l'altre problema sera el temps, avui ha estat plovent pero poc segons diu, pero que les pistes son bones i que es puja i baixa be, la mes tecnica sembla que sera l'ultima baixada.
Que fem? Hi anem?
Digue-me algu.

Anònim ha dit...

Hallo! com ja sabeu que a mi el llit m'enganxa, no ho sabré fins demà al matí un cop em llevi

Anònim ha dit...

ostres punyeta, voleu dir que si anem a la marxa no acabarem embatumats fins a les urelles? a no ser que a algú li agradi acabar com un cotxí

Anònim ha dit...

Jo sí que m'hi apunto, encara que plogui. He aconseguit el sac del Pare Noel, m'anirà molt bé, perque a la CamelBack nomès m'hi caben 8 madalenes i 3 aquarius i aixó no potser.
Ja ens trucarem, encara que potser acabarem fent Espining al Tarraco.

Anònim ha dit...

Jo també m'apunto,i suposo que el tete gran també.Osti, si ha de fer el gran aiguat més val que no hi anem, però si va fent doncs sí,no!Ja parlarem a la nit.David p,si hi ha coca amb tonyina hem d'arrassar!!

Anònim ha dit...

buenu...avui no fotré gaire el palike; ja que marxo a treballar i no podré escriure les parides d'ahir. jo ,com no, també m'apuntu a la btt; ja plogui, nevi o vingui un huracà...
vinga, que vagi bé

Anònim ha dit...

Dimecres 12.
Estat del cel:
molt ennuvolat o cobert en general.
Precipitacions:
s'esperen precipitacions moderades a qualsevol punt del país i en qualsevol moment del dia. A partir de la tarda, no es descarta que localment puguin ser fortes, sobretot a punts de la meitat est i de la resta del litoral i Prelitoral i del Pirineu i Prepirineu. Puntualment podran anar acompanyades de tempesta.

Anònim ha dit...

jo no hi vaig,avui ha plogut molt i demà estarà tot enfangat,no vui fer-me nal jo ja hem coneixo i si hi vaig tinc molts números per caura. Així es que demà faré un altra cosa.

Anònim ha dit...

ja està el toni amb els seus entrenos privats pre-duatló...

Anònim ha dit...

hi ha algu??

ens truquem??

Anònim ha dit...

Algú va anar ??? Jo vaig veure un tio a Valls que semblava que venia de fer la cursa, amb la bici completament plena de fang...

Anònim ha dit...

Titular.: DEU, tambe es del Trote-extrem!!
Tot feia pensar que seria una jornada pasada per aigua, pero les forçes divines es van aliar amb nosaltres.
....7 A.M. Ens truquem. Que fem? No plou,..donç anem-hi.
....7'30 A.M. Pl.Imp.Tarraco, quins son els valents?, els Barri-brothers, el David P., el Josep M&M., i el Jaume G., .... els demes han caigut dins del mon dels somnis.
....9 A.M. Hora de sortida, però no, la cursa no surt, hi ha algun problema pero no savem quin (esta tot negre pero encara no plou).
....9'40 A.M. Ens fan un brifing (tot esta molt moll i ple de fang, "aneu en comte").Per fi, sortida i tothom a correr.(Encara no plou).
Com quasi sempre ens quedem enredera, pero a les primeres rampes anem pasant gent, uns per que no poden, altres per averies, i altres donç...per que som mes xulus; els de l'organitzacio tenien rao, esta tot moll i ple de fang, totes les pedres rellisquen, i el que no son pedres tambe, en els senderons quant es posa dret hem de baixar i espitjar la bici, fang a la bici, fang a les sabatilles, fang per les cames, braços, i ulleres; arrivem a la primera baixada,(encara no plou), corriols de pedra molt tecnics i enfangats, en algun moment hem de baixar de la bici, alguns pel davant, ja a la part baixa uns grans tolls d'aigua fins a mitja bici("ara tas pasao"), i(encara no plou),i ja cap amunt que fa pujada, dos kilometrets de pujada continua i bestial, plat petit pinyo gran i apretant el cul fins adalt(realment molt dura cap de nosaltres la va poder pujar sense posar el peu a terra), a la baixada ultima, (encara no plou)segons l'organitzacio la mes tecnica, donç si, com els altres senderons, pedres relliscoses, herbes relliscoses, fang relliscos, tolls d'agua enormes relliscosos, i per fi arrivabes a la pista que ens duia a la meta, que nomes estaba molla i plena de tolls. (encara no plou).
A la meta, sorpresa tenim animadors i animadores, el Toni, (que al final ha tingut remordiments i ha vingut a fer-nos costat), el Joanbo, amb les dues go-go-girls, per animar a la seva dona, i sorpresivament el Joanjo, que ha tingut d'abandonar per un tiron muscular (t'has de cuidar, que et fas gran).
Per fi, els bocates i la bossa de regals (una samarreta, un boli, tres caramels, i una gorra), (encara no plou), tenim un problema, estem plens de fang, nosaltres i les bicis, aixi no ens podem ficar als cotxes, trobem una font i una manguera de la gasolinera ens treuen del problema, nosaltres ens ho arreglem amb la tovallola molla, roba seca, una cerveça i tot arreglat.
I cap a casa, (ja plou).

Anònim ha dit...

Quina envejaaaaaa !!! (esteu sonats)

Anònim ha dit...

Sí estem sonats, però a mi la Puta marxa en btt d'alcover i la mania de no poder-me estar quietet a casa; probablement em costarà el no poder participar a la duatló del puigmal. fa 2 dies que estic enganxat, si la cursa fos demà segur que no participaria. ara aniré que em posin un antiinflamatori injectable a veure si amb això milloro. Tius, estic fotut, i encara tinc més fotut participar a la duatló. MERDA, UNA MERDA MOLT GRAN! ja dic jo que a mi això de competir amb la btt no m'agrada. jo vull anar en btt a passejar, fotrem un esmorzar, sortir torrat del bar i cap a caseta i la bici desada!
apa, ja tindreu notícies meves....

Anònim ha dit...

uy, uy, aquest home del mes anterior se'ns desinfla...

A cuidar-se.

Anònim ha dit...

vaig tort com l'angel cristo. ara m'en vaig a l'asepeyo a que em punxin un inkçjectable i que el xavi lopez em faci acupuntura

MERDA MERDA MERDA MERDA MERDA ... PUTISSIMA MERDA!!!

ja deia jo que el dia de l'hispanitat m'hauria d'haver quedat a casa!!!

Anònim ha dit...

Una Bizarre session potser t'arreglaria...

Anònim ha dit...

Leo portem el penn-drive aquesta tarde si pots.

Anònim ha dit...

això juanju, t'apanyes un séptimo de caballería i....com a nou!

Anònim ha dit...

per mi cap problema ... ara falta l'altre 50% !!!