dimecres, d’octubre 19, 2005

Subsecció "quitrà-fons".

Atenent al nou gir que està agafant TROTE-EXTREM, i el meu escàs temps per a donar un servei de qualitat com cal, suggereixo el nomenament d'un responsable de la subsecció de curses de quitrà, per mantenir-nos informat de les properes curses, classificacions,... i poder mantenir la web actualitzada.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja vaig dir al ppi de la creació del trofeiu, que és molt diferent una cursa de muntanya amb 6000 m de desnivell i 30 km, que una mitja marató (sense voler dir que una mitja sigui menys).

Ja que som trote-extrem, crec que s'hauria de premiar més als que facin l'animalada més extrema; véase: triatló extrem riba-roja, duatlons d'alta muntanya, etc...

El que passa és que la cosa es complica i al final no ens entendrem!

Anònim ha dit...

si haguessis vist com em movia diumenge a la tarda... si eso no es extremo, que venga Manitú y lo vea...
En qualsevol cas, no ens hi capfiquem massa... el que realment importa són les Toneladas de Diversión... i anar a sopar al gener.
Com més serem i com més curses puntuin, més riurem...
PS: els que fem poques curses podem donar els punts a una ONG... tipus lisiados sin fronteras ;-)

Anònim ha dit...

Leo, jo per aixo no em preocuparia, segur que ho faras de puta mare, ja que els de quitra fan poques curses i sempre hi ha algun dels fangosos que tambe hi participa, per lo que estarem informats convenienment, el meu problema segueix sent el de trofeiu dones o NO.

Anònim ha dit...

A veure si ens aclarim, una mica d'ordre per favor, demano..per favor demano...que els comentaris fassin referencia a la noticia corresponent, véase Joanjo and Enric, aquests comentaris haurien d'anar a la noticia del Trofeio, no ???

Anònim ha dit...

Leo,si t'ha de donar molta feina no et preocupis...de moment si voleu aquesta temporada ho fem d'aquesta manera i de cara a l'any vinent ,i si la gent ho vol ,ho fem separat.
Papa Jaume com ja he dit amb un altre comentari d'un altre pàgina, dono el meu SÍ a la participació de les noies al trofeiu.

Anònim ha dit...

Només demano un voluntari/a que m'informi via e-mail, de les properes curses per penjar-les.

Ja que les curses d'asfalt, web d'asfalt, etc..no me les miro.

Anònim ha dit...

Ei nois, (jo segueixo estant d'acord amb la opinió d'en joanjuu) però no us hi capfiqueu tant amb el trofeu dones!!!. Jo prefereixo un sol trofeu per a tots com vam dir, però això sí, com les dones tenim les de perdre front valtros proposo que al menys ens pagueu una copeta el dia del sopar, us sembla bé?

Anònim ha dit...

ei, us sembla bé una "copeta"...., o dos..... ei jefe, JEFE, on ets? papa, PAPAÍTO, UUUUAAAAAAA..... on ETSSSSSS? una copeta, una copeta..

Anònim ha dit...

En que quedem, Eugènia, vols copa o no vols copa, copa no, copeta si, com ho fem aixo, no ho entenc,...mira que sou complicades.

Anònim ha dit...

Noooo, copa de güisqui, neng!!!

Anònim ha dit...

güisqui, güiqui, güisqui, qüiqui... allelluya alleluuya pipi pripz alelop

Anònim ha dit...

A CASA A FER EL DINAR COLLONS !!!!

Tant lligar i tant de qüisqui...

Anònim ha dit...

EL DINAR T'EL FAS TU OSTI PUTA

Anònim ha dit...

borratxa, ja has vist be la bici ??? Meca !! mira que no agradar-te, pero si es un makinón !!!

Anònim ha dit...

la bici lescullu jo, ningú manda por mi, nadie tiene poder sobre mi, yo soy libre, libre LIBRRE

Anònim ha dit...

si, si..como el sol por la mañana....

Anònim ha dit...

Mira per on, la pagina serveix per que us desfogueu, em sembla que farem una seccio de terapia per a parelles "ben avingudes", i aixi a la pagina us tireu els trastos i a casa com ja us haureu desgonat, no mes nyaca-nyaca.

Anònim ha dit...

Volia dir desfogat no desgonat.

Anònim ha dit...

Debido a la gran demanda de nuestras zapatillas Nike Pegasus 2005, hemos sacado al mercado una nueva remesa de dichas zapatillas, mediante la multinacional Decathlon nos ponemos en contacto con ustedes para ofrecerles una gran oferta.
Durante este mes de Octubre dichas zapatillas podran adquirirlas por solo 30euros, solo han de comunicar al empleado de su tienda Decathlon mas cercana, que han recibido este comunicado de parte del señor James G.

Anònim ha dit...

Jo tambe me les he comprat, i es mes mentres me les emprovava va apareixer el Jordi i tambe se les va comprar, o sigui que les sabatilles oficials de trote-extrem
son les nike-pegasus a 55euros!!! be algun a 80,jejeje.