dijous, de novembre 10, 2005

12.11.05. Sortida BTT


Dissabte 12, farem una sortida en BTT, de tranquis, bàsicament per agafar una mica de gana i esmorzar com a reis a Rojals (La Socarrimada). Com després tot es baixada, no pasa res si bevem una mica de vi.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

En principi l'intenció es pujar fins a Rojals per l'Ermita de la Trinitat (Espluga de Francolí),primers 3 o 4 km. d'asfalt que pica una mica, després agafem la pista de terra aprox. 7 km. que van pujant pero molt suau, fins arribar a la font del deport, 2 km. més de pujadeta fins el tallafocs del Plà de St. Joan i en 10 min. de puja-baixa ens plantem a Rojals, obrim la porta de la Socarrimada i ummmm, una olor a llenya i carn a la brasa envaeix els nostres sentits, les papil·les gustativas comencen a segregar saliva i els budells comencen a cridar desesperats....

Anònim ha dit...

no demaneu coca-cola a la socarrimada, que no en tenen!

Anònim ha dit...

Creec que podrieu fer la reserva , com que ultimamet som tanst? , i es tant petit el local.

Anònim ha dit...

òstia! algú va sentir ahir el petardasso extracomunal?????

Anònim ha dit...

Va ser una botella de gas, varius morts, i gent encara enterrada, molt fort.

Anònim ha dit...

He vist la llangonissa, que te l'ex-home del mes "al plat", ...i s-hi de lo que se come se cria...ummm!!!, s'em fa la boca aigua (i un altra cosa tambe).

Anònim ha dit...

Jolin! Ara resulta que tinc una amiga mes guarra que jo? Pos jo també vindré a menjar-me la llonganissa del membre del mes. A quina hora sortim?

Anònim ha dit...

Aixó, aixó a quina hora Gran Jefe "Tripa-rota"???

Tinc monooooo....de bici, de pedalar , de terra, de bosc, de llonganissa !!!!

Estic fins els collons de correr...semblo Forrest Gump.

Anònim ha dit...

Quan tusso semblo una escopeta de perdigons, en comptes d'escopir saliva, escupo plom, seré un arma de destrucció massiva?