dilluns, de gener 16, 2006

Cap de setmana News.

Per explicar que hem fet aquest cap de setmana.....

Altres temes:

  • Concurs fotogràfic: Sembla que ha tingut una bona acollida, pulirem una mica les regles i les penjarem aquesta mateixa setmana.
  • Puntuació Trofeu: A proposta del Jurat Popular, s'està estudiant la possibilitat de canviar el sistema de puntuació per dona més importancia a la participació.
  • Final Countdown UltraNorthFAce: Per que us aneu mentalitzant hem penjat un comte enrere....
  • Sopar T-X: Avui donarem la llista definitiva a l'Enric.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

UltraNorthFace:Per a quan comencin les cagarrines, m'ha sobrat una caixa de Fortasec d'aquest Nadal, juas, juas, juas.

També voliem penjar una taula on ficar la mida dels vostres ous a messura que s'apropa la cursa, jo tinc un "peu de rei" de sobres a la feina, això si, jo no agafo mides....

Anònim ha dit...

per mesurar els meus necessites el canvi d'agulles de la via del tren, xaval...

Anònim ha dit...

Com es pot veure hem ficat la data dels comentaris, per no fer-nos la pich...un lio.

Anònim ha dit...

... ben pensat... veure el countdown aqueste si que fa cagar... de pensar que ens queden 220 dies sotmesos als entrenaments d'O Rei du Sado...

Anònim ha dit...

Quant aconsegueixi enviar els proxims entrenus encara disfrutareu mes. Tinc problemes amb internet i no ho puc fer ni des de casa ni des de la feina.
Deu de ser algu que em fa budu, i jo no conec al innombrable.

Anònim ha dit...

A-t-e-n-c-i-ó!!!!!
Llegiu el missatge d'aquest crack al foro de l'Ultra-trail...

"je pose une question aux organisateurs. est t-il envisagable d' avoir au depart une zone reservee aux 200 ou300 finisseurs de 2005? sinon, au moins les 100 premiers pour éviter d'être 2h avant le départ sur la ligne pour être bien plaçé"

MALALT!!!!

Anònim ha dit...

Sort que sempre hi ha algú que està pitjor que tú mateix !!!

Anònim ha dit...

Gebrselassie logra un doble récord mundial


1/2 maratón (58'55”) y 20 kms. (55'48”)

16/01/06 03:00 h.El etíope Haile Gebrselassie, multicampeón mundial y olímpico, batió ayer en Arizona los récords del mundo de media maratón y 20 kms. en ruta. Gebrselassie invirtió un tiempo de 58'55” en la media maratón, con lo que rebajó en 21” la plusmarca que ostentaba el keniano Samuel Wanjiru (59'16” desde el pasado 11 de septiembre en Rotterdam), y al paso por los 20 kms. paró el crono en 55'48”, medio minuto inferior al récord mundial que el keniano Paul Tergat logró el 4 de abril de 1998 en Milán con 56'18”. Estos dos récords se unen al de 10 kms. en ruta que logró el 11 de diciembre de 2002 en Doha con 27'02”.

Gebrselassie, que corrió en Arizona tras 31 horas de viaje, demostró que puede batir el récord de maratón que posee el propio Tergat con 2h.04'55”. En la última maratón de Rotterdam ganó con 2h.06'20” y con este doble récord manda un claro mensaje a Tergat, con el que se enfrentará Londres.

Junto a cuatro compatriotas que hicieron de 'liebres', Gebrselassie participó en la media maratón que se celebró conjuntamente con la Rock 'N' Roll Arizona Marathon que discurrió desde Phoenix a Tempe y en la que participaron 34.000 corredores. “La intención era bajar de 59' y lo he logrado. En Londres va a ser diferente porque allí todo el mundo corre para ganar. Si estoy bien lo conseguiré. Ganar será especial, aunque no se bata el récord del mundo. No obstante, todo es posible...”, dijo el etíope.

Anònim ha dit...

leo_genia, com va anar el cap d'any, ja esteu recuperats?

Anònim ha dit...

Be, va anar be, a les once dormint com un senyor...estava fet pols, del trote muntanyenc matinal.

Per cert avui anirem a fer l'entreno d'ahir, Joanjo si vens porta el pen..l'altre pen.

Anònim ha dit...

OK, McKei...

Anònim ha dit...

perque veieu... el leo roncant com la peggy i jo amb unes ganes de gresca...putejada al sofà mirant la salsa rosquera dels collons....Jaume el Leo necessita menys canya, encara està a la fase 2....pobret

Anònim ha dit...

Si, si, i tu que piltrafilla, que sempre arrives a casa dient que et fan un mal les cames, que les tens molt dures (les cames)...

Figaflor, aquesta tarda veurem qui li fot canya a qui, que l'últim dimecres se't pujaven els caragols per les cames....;)

Anònim ha dit...

mentider!! el dissabte estava com una flor acabada de florir!

Anònim ha dit...

Hi hagi PAU !!!

El proper divendres (al sopar) hi hauran sèries però de mitjanes. Ja veurem qui dels dos té més "aguante" (no 1 guant, eh???)

Anònim ha dit...

A birres fixo que guanyo jo, però a JB&Cola, l'Euge hem fot una repapejada...

Anònim ha dit...

segur, leo que guanyaries a birres?

Anònim ha dit...

Això és bo: competència inclus en les birres...

Proposo que el sopar sigui puntuable per al trofeiu trote-extrem (una mitjana = 1 punt).

Les dones conten 1 mitjana = 2 punts; ja que tenen la meitat de quantitat de l'enzim Alcohol Deshidrogenasa, que és l'encarretgat de metabolitzar l'alcohol(per això és més fàcil d'emborratxar-les!!! BRUTS!!!)

Anònim ha dit...

no provoqueu al personal.....la cosa es posa perillosa.... ja m'estic imaginant als Arcs ensenyant els culs, a veure qui té el gra més gros i el cul més pelut, i després per acabar qui es tira les llufes més pudentes!!!

Anònim ha dit...

de llufes pudentes us en pot parlar el meu estimat tete; que gairebe cada nit pateix una mena d'ona radiactiva que l'obliga a abandonar el lloc on he detonat el meu pet

Anònim ha dit...

jo que volia seure al vostre costat......ara ni de conya!!