dilluns, de febrer 13, 2006

Cap de Setmana 11-12. Feb.

Per si voleu explicar-nos que heu fet aquest cap de setmana, footing, cycling, skiing, panxing, sofing, compexing, buceing, sobing, zapping, jaling, .....

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Dissabte el Toni, Josep m&m, el germà de l'Eugènia i un servidor, vam anar a trepitjar la poca neu que quedava per les muntanyes de Poblet. Una sortida globera globera, a les 10 del matí ens vam trobar al forn de l'Espluga, el Toni es va fotre un entrepà amb copa de ví, vam petar la xarrrada una estona, després a buscar les bicis i a les 11 sortíem cap a la Pena. Xino xano vam fer cap als Plans de St. Joan, per continuar per la trialera que dona davant els Cogollons, i cap a l'Esplu a fondoooooo !!!! A l'Esplu els nous esplugins Barri brothers ens van ensenyar la casa nova….molt xula.

Merda hem vaig descuidar la camera i aixó que la tenia preparada…..

Per ser la primera toma de contacte de la temporada em vaig trobar força bé….ja m'he comprat una guardiola per estalviar per una nova bici més pujadora…..

Anònim ha dit...

Jo nois vaig estar escalant com cada dissabte que puc, pero no us ho explico per que no us interessa massa, veritat?, quan surti a corre...m, ja us ho explicareeeeee

Anònim ha dit...

Per que dius que no interessa ??? A veure si et fas unes afotos escalant i nos les envies Ricard.

Anònim ha dit...

Millor encara, algun dia que volgueu canviar d'activitat, o relaxar-vos despres de tant d'entrenament de fondo, sortim tots a escalar,pero sense anar a maxacar-se a passar-ho be, amb esmorzar inclos, dinar, sopar i el que surti, a pasar un dia en el campo!

Anònim ha dit...

Ricard, rei... tu m'has vist a mi caminar sobre el terra, és a dir, en horitzontal... doncs, en vertica, ni te cuento...

Anònim ha dit...

Diumenge, en Jaume G, the Barri brother's, l'enric, els dos Josep M., el joanto i jo, ens vam fer un fart de còrre, 4h10'.
Tot plegat va sortir força bé.
Vam sortir de Cornudella, vam pujar a la Serra Major i ens vam prendre un cafè al Refu d'Albarca. Vam continuar cap a Margalef amb un pam de fang al peus.
Des d'aquí vam baixar fins a Cornudella.
El dia va acompanyar.
Per recuperar les calories perdudes vam anar a la Fonda a dinar.
Vaig prendre: Esqueixada de bacallà, Escudella, tall rodó i maduixes amb nata. Tot regat amb vi negre de la terra.
El retorn a Tarragona va ser dur pel Jaume. Ell conduïa i nosaltres durmíem la mona.
A l'arribar a casa em vaig anar al teatre amb la Paula. Lunis i Mickie a dojo.

JoanBo