dijous, de febrer 02, 2006

Quota extrem.

Be companys un cop superada la costa de gener, ens és grat comunicar-vos que ja podeu anar passant a veure al tresorer (Jaume B.) per a apoquinar els 5 € de quota semestral per a sufragar les despeses del pròxim Trofeio Trote-Extrem.

Quin serà el trofeio per al pròxim campió ? una pedra del circ romà ? una batidora? una mini-pimer? una Black&Deker? Una nina unflable ? Un Cap de Setmana a Marina d'Or ? Un apartament en Torrevieja, Alicante ? Una nit amb la Bizarre ? .....Participa !!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant del trofeio...hem de decidir com queda el tema dels punts, el Jurat Popular en el seu dia va proposar donar major importància a la participació, sumant una quantitat fixa p.e. 5 punts sol per participar amb una cursa....

Her Director, en sus manos lo dejo.

Anònim ha dit...

Jo vaig entendre 10 punts per cursa, de moment ho estic fent aixis pel trufeiu d'ara, si hi ha algun problema ho podeu dir i ho canviu, "si cal".
De moment guanya el "Torpedu de la Via Augusta", pero hem sembla que despres de la mitja de Granollers qui estara en primera posicio sera la Reyes.
Que com segueigi participant en totes les curses sera dificil que ningu l'atrapi.

Anònim ha dit...

Ok Her Dire....ja passaràs la classificació actualitzada.

Anònim ha dit...

Ja els hi heu dit a les noves incorporacions femenines que s'apuntin al trote-extrem? sino ja ho faig jo, com no paro de xerrar ens els entrenaments... ai!!! quin flato!!! A mes hi ha noies que reivindiquen un trofeio femeni, si tal com diu el her director que sera dificil atrapar a la Reyes...ehem,ehem, doncs es per pensar-s'ho...