dilluns, de febrer 06, 2006

ULTRANTRENU. 6-12 febrer.

Dilluns: Musculacio cames+ Abdominals+ 80’trote+ 10 rectes progresives+ Estiraments.
Dimecres: Abdominals+ 15’trote+ Fartleck 13’-12’-..-2’-1’+ 15’trote+ Estiraments.
Divendres: Musculacio superior+ 20’trote+ 5 pujades tunel Miracle+ 50’ trote+ Estiraments.
Cap de setmana: 5h. d’activitat, seguides o repartides entre el dissabte i el diumenge.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

yipiieeee!!! el fartleck ja comença a 13!!! yipiee!!!

Anònim ha dit...

Osties, ja us heu ficsat, que en el compte enrera de la ultramarato, ja queden menys de 200 dies?.
Quina por.

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana vem fer una sortideta tranquila per les nostres muntanyes, quasi quatre horetes, nomes hi erem els ultra, vem xafar neu, ens vem fotre un bon entrepa al bar de l'amiga de l'enric, vaig estrenar la maquina nova, i tinc una foto de l'enric fen el "sapito" que no te preu, ja la pasare.
Com us ha anat als demes?
Ah!, despres de l'entrepa vaig anar de calçotada amb la familia politica, tambe tinc una foto del juanbo ... que... ja demanare permis per pasar-la, per sert com que se que la seva dona mira la nostra pagina d'amagatotis, potser que hem contesti ella mateixa. Eh, Ana.

Anònim ha dit...

cap de setmana conmigo misma, ni més ni menys, només et serveix per estar pitjor.
Com sempre amb indecisió...tenia ganes d'anar amb valtros però no de matxacar-me i com no sabia el temps que estarieu voltant finalment vaig decidir no aparèixer.
Després de llegir hem doneu una dentera....

Anònim ha dit...

Crònica dels esquiadors de muntanya del trote-extrem:

-Dissabte, un sol espatarrant i força neu però no tanta com la que esperàvem. Risc d'allaus mínim, almenys en aquesta zona, La Rabassa.
-Els esquiadors; el XaviLo, Joanto,
Ricard, Pedro (el canari), Antonio (amic Pedro el canari) i jo.
-5 hores i 40 minuts de pallisa, amb dos canvis de pells i tres cims, el Pic Negre, el Pic Negre d'Urgell i el Pic Munturull. Amb un desnivell positiu acumulat de 1050 metres. I molts kilòmetres, un llarg recorregut Made In XaviLo.
-Una magnifica jornada que també va acabar al bar amb uns bons entrepans.

Ja no li tinc tanta ràbia a la Rabassa (tonteries meves)

Per cert, el dia 19 de febrer es celebra la Cursa de la Vall Fosca i es cita obligada a tots els esquiadors, així que ja podeu anar buscant parelleta. A més aquest any donen un ARVA, ja podeu espavilar.

Ens veiem al Tàrraco.

Anònim ha dit...

Això de l'esquí és per als POFESSIONALS, OSEA NO?

Anònim ha dit...

Un arva donen???, cullons jo que no hi volia anar ara m'ho haure de pensar. La sortida del dissabte va estar molt be, com ja us ha explicat bel David, els ultramaratons podrieu canviar d'activitat hi venir algun dia, tot es entrenament, a mes el montblanc molt baixet no es,eh!!!

Anònim ha dit...

Un dia que no fico la noticia per que parleu del cap de setmana....vinga tothom a parlar del cap de setmana....es que...

Anònim ha dit...

Una playa con larga historia
La Reial Societat Arqueològica Tarraconense pide que conserven los elementos patrimoniales que hay en la Platja Llarga. El Ayuntamiento y el Estado quieren construir un paseo marítimo que afecta a varias edificaciones de valor
CARLES GOSÁLBEZ | cgosalbez@diaridetarragona.com

El Diari ha recorrido los escenarios históricos que conserva la Platja Llarga de sur a norte. Junto al puente del tenis se hallan dos nidos de ametralladoras construidos por el ejército republicano, que se conservan en un estado aceptable. Jordi Rovira, secretario de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, entidad partidaria de conservar los elementos históricos y patrimoniales repartidos por la playa, manifestó que «por tratarse de fortificaciones, deberían estar protegidas por la ley, y el proyecto de construcción de un paseo marítimo, que pasa justo por donde se encuentran, hará que sean destruidos».

Los dos nidos de ametralladora «forman parte de la historia de Tarragona y son vestigios republicanos de la Guerra Civil». Están pegados al talud del trazado del ferrocarril «y el paseo prevé, desde este punto, un ancho de cuatro metros, más dos para carril bici, más palmeras y una pasarela de madera».



A unos doscientos metros se encuentra el Iot, que oculta parcialmente la Porrassa, una formación rocosa que es fundamental en la historia de Catalunya. Allí durmió el Rei Jaume I a su regreso de la conquista de Mallorca. Rovira afirmó que «como lugar histórico debería ser preservado, pero el proyecto prevé chafar, al menos parcialmente, la Cova del Rei».

Un cronista de la época relató en catalán antiguo el regreso de Jaume I de Mallorca con las siguientes palabras: «I el dia dels sants Simó i Judes ens férem a la mar, i hi estiguérem tot aquell dia, la nit i un altre dia. I al tercer dia, a mitjanit, arribàrem, amb molt bona mar, a la Porrassa, que és entre Tamarit i Tarragona.

I, quan fou dia clar, ens embarcàrem a les galeres, i entràrem a força de rems al port que hi ha a la platja de Tarragona. I la gent de la vila, homes i dones, ens reberen alegrement i amb senyeres. I, quan nós haguérem menjat i haguérem tret de les galeres tot el botí que tenien els nostres homes i els mariners, s'alçà vent de llebeig. I el féu tan fort que en aquelles galeres que estaven amarrades davant del port -davant l'església de Sant Miquel que manà construir l'arquebisbe n'Aspàreg- i on s'havien quedat tres homes en cadascuna, quatre d'ells en moriren i se'n salvaren els altres dos. I en això ens mostrà nostre Senyor gran miracle. I, després d'estar a Tarragona, ens n'anàrem a Montblanc i a Lleida».



A escasos metros de la Cova del Rei, entre el Club Marítim y un restaurante, hay un almarjal donde en verano se aparcan los coches. «Es el último humeral que queda en la costa de Tarragona», comentó Rovira. En este espacio está prevista la construcción de un párquing.

Medio kilómetro hacia el norte se divisa una construcción peculiar, que contiene un pozo de agua, y en dirección al Bosc de la Marquesa, rodeada de arena de playa y hierbas, se observa la base de una torre de vigilancia, construida posiblemente a principios del siglo XVI. «En términos legales, es un Bien de Interés Nacional», dijo Rovira.

En la zona de influencia del nuevo aparcamiento que contempla el proyecto de paseo -en el extremo norte de la playa- y adentrándose en un cámping, hay una cabaña de piedra seca, a pocos metros una villa romana y en el margen de un camino, varios miliarios, bloques de piedras de época romana que marcaban las distancias en la Via Augusta. La playa que Pons d'Icart llamó «el gran arenal» finaliza con una cantera romana de donde salieron los sillares con que se construyó la Torre dels Escipions: marca la puerta del Bosc de la Marquesa, espacio declarado de interés natural por la Generalitat.

'Este lugar debe ser respetado'

El secretario de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, Jordi Rovira, manifestó que La Porrassa o Cova del Rei Jaume I, como también se conoce a este puntal rocoso, es «un lugar histórico que debe ser preservado». Rovira informó que «el proyecto pretende chafarla, al menos una parte de la misma, cuando lo que debería hacerse es levantar un monumento». La gran mayoría de los catalanes saben que Jaume I partió del puerto de Salou hacia la conquista de Mallorca, pero es una minoría que conoce que fue en la Platja Llarga donde el Conqueridor pasó la primera noche a su regreso victorioso de la campaña. Este espacio ya fue modificado por la mano del hombre a mediados del siglo pasado.

Anònim ha dit...

Vaya rollo us he fotut...

Anònim ha dit...

Juanjo, necesites una parella urgentment.
hem sembla que cada dia estas pitjor.

Anònim ha dit...

Per que us aneu fent a la idea, la sortida llarga del diumenge, sera al Montsant, i per aixo haurem de quedar a les 7:30h, i tambe com surtirem i tornarem de Cornudella, la meva intencio es quedar-nos'hi a menjar, ja que tenim un hostal on el fan molt casolà.
Avisados estais!!!.

Anònim ha dit...

de lo que sentera uno! tanta història té aquesta platja? perdonin els tarragonins, no ho hagués dit.
7:30???? Jaume no tens cap mena de compassió amb nosaltres!!! com ja et vaig dir ahir aquest finde no puc, en principi.

Anònim ha dit...

Leo, el link per la cursa de la Vall Fosca es www.openvallfosca.com

Anònim ha dit...

Ok David, ja està canviat.

Anònim ha dit...

ok Leo, molt guapa la capçalera!!

Anònim ha dit...

Joanju!!!!

Com s'hi arriba a Ilha da Fantasia?
Jo t'hi acompanyo, que te fa falta, i a més tu sol no podras!

Anònim ha dit...

m'apuntU! un trio tampoc vé malament, no?
Dissabte tinc sopar de germans i cosins així que el diumenge no vindré, je je que bé, 7:30?? y esto.....qué lo qué é????

Anònim ha dit...

Jo també tinc sopar de germans i cosins ???? Només pregunto.

Anònim ha dit...

uuuuuuuuuy quin silenci !!!

Tots concentrats per l'entreno d'avui !!!!

Anònim ha dit...

Com que avui nomes farem una hora i mitja, despres de l'entrenu podriem anar a sopar al xinu, que us sembla? Barato,barato... que hem d'estalviar pel estiu.

Anònim ha dit...

a la xina us enviaré...avui que no estic, no? ándale....