dimarts, d’abril 18, 2006

Setmana Santa Extrem.

Per explicar que heu fet aquesta Setmana Santa....

A veure si algú a fet alguna foto !!!!!!!!!!!!!!!!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui hagi fet alguna cursa que m'ho digui...

Anònim ha dit...

btt, btt, btt !!!! pistes, senders, trialeres, pujar, baixar, saltar, caure.....111 km. btt-extrem !!!

Josep m&m, ho sento ahir no et vaig avisar que sortiria, vaig provar com puja per trialeres, gairebé em faig la Senda del Colom sense posar peu a terra....fuel fuel fuel

Anònim ha dit...

RUTA CÍSTER BY FORREST GUMP & FRIENDS

Divendres Sant: 37 km
Santes Creus-Poblet - L'Espluga

Dissabte: 32 km
L'Espluga - Vallbona - Belltall

Diumenge: 35 km
Belltall - Santes Creus

Hem fet 170 fotos i no se quants minuts de filmació...

Anònim ha dit...

... després de 3 dies triscant per les muntanyes i un tancat a casa amb el Fulleru... això de sortir al carrer, fer classe, sentir les notícies... en resum... me cago en la humanidad... puta plaga del planeta... todos juntos hacia la extinción!!!

Anònim ha dit...

Hola troteros!!!, ja us anyoro, no se ben be perque, pero us anyoro!!!Aquesta setmana santa vaig estar als Alps fent una travessa d'esqui de muntanya de 5 dies, amb temps regular, neu de tot tipus, aixo si amb algunes pales que te cagas de neu pols, un parell de cims guapos, la mateixa roba bruta tots els dies, cagadero a 40 mts del refu(quina putada), jalo cullunut, i a la nit... cadescu amb la seva palleta...vaja que vam disfrutar moltissim.
Vaig estar devant del Montblanc, si aquella petita muntanya que voleu donar el tomb correns, i vaig fer part de l'etapa dels ultramaratonians, de Chamonix a Suïssa...amb cotxe, i vaig tardar dos hores!!! mirava, mes o menys, l'itinarari que seguireu en una petita part i...que no se us pase na!!! Pero anim, estic segur que ho aconseguireu tots cinc. Ens veiem el dimecres al Tarraco.

Anònim ha dit...

Dos hores amb cotxe de Chamonix a Suïssa......clar!!!al ser setmana santa van trobar cua i per això van trigar tant!!!

Anònim ha dit...

VOLCAT
Estic viu despres de 3 dies sense parar. ho poc explicar:
1 etapa Ribes de Freser-Ripoll 50km
durisimmmmm els 13km primers una pujada vestial, no se les vegades que vaig posar els peus a terra ,despres puja amb la bici al hombro mes de mig hora ,la baixada em pego una hostia que casi em salta la boca, a part del diti el manilla que miravan a un altre lloc i mel vaig posar bé ja estava acollonit,nervios i hem tremolave tot el cos a part del mareix de veure-m el dit.Km 32 una trialera amb barranc a la esquerra dons els dos bici i jo caiguen pel barranc.Deu meu nomes penso en acabar,Km.42 punxo poso la camara nova i quan la tenia inflada sento bom bom! sem sort de la coberta com si fos un globo,res la torno a desinflar i nomes li dono 1 bar de pressió, nomes vui arribar si us plau ,un noi m'acompanya la resta de la cursa i acabo.(ja no quedava ningú de la organització).fIN de la 1ª etapa.
2 Etapa Cardona-Calaf. 71 Km
Tot ple de morats el dit inflat com un globo i negre violeta pel derrame hem preparo per fer l'etapa
acollonit penso com sigui igual de dura plego? peró tot com una seda dura pel kms peró bé.
3ª Etapa Copons-Igualada 35 kms.
Curta peró molt dura pujades bestials moltes trialeres (baixo de la bici esta clar)tota la cursa un trenca-cames peró es la última etapa i tinc bones cames dons a tope fins al final.
Arribo a Meta que bé he acabat.

Anònim ha dit...

És que Toni, ja no estem per aquests "trotes" !!!

Anònim ha dit...

Ostia Toni, el teu si que va ser un divendres de passió !!!!!

Enhorabona màkina !!!!

Anònim ha dit...

Toni feliçitats de Josep i Roxana.
Ara la Vuenta Espannnyyya.

Anònim ha dit...

sí et mereixes un "felicitats", menys mal que encara ho pots explicar!

Doncs jo vaig fer bicivici i de veritat que va ser un vici, com ho anyorava.....i les muntanyes de la penita...ai...sí a partir d'ara faré més pedaleo i menys trotar, au

Anònim ha dit...

també puc dir el mateix que'l antihumanitat i sobretot quan passo uns dies a l'esplu...no sé si us recordeu però a la tornada de vacances de l'estiu després de passar 1 mes a lesplu vaig estar en xoc que per recuperar-me vaig estar altre mes tancada al pis daquí de tgn

Anònim ha dit...

A veure si envieu fotossssss !!!

Anònim ha dit...

Hem penjat tres fotos enviades per Joanjo de l'Ultra-Cister-trainning.