dimarts, de maig 16, 2006

100 DIES.

Noies i nois Ultratroterus heu vist !!! Només 100 dies ? o encara 100 dies ? Per la The North Face Ultra-Trail, Que comencin a tremolar els Alps, que els sonats més sonats de la capital de l'Imperi, ja comencen a afilar les seves sabatilles !!!!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui veig l'ultratrail molt lluny, i a mi tambe, tinc el dia txungu em fan mal els ronyons com feia tems que no em pasaba, no se si es per l'esforç de la cursa o que entre avui i ahir els palets de plastic de la feia es volen suicidar i no paren de caure a terra i ja tens al menda recollint sacs de 25kg, del terra i despres tornant-los a colocar al seu lloc (doble feina), calculu que ja en porto uns 400, a 25k. cada un dons 10000kg, menys mal que l'encaregat s'anrotllat i m'ha castigat a fer de secretaria i telefonista (com la Eu.), que be, pero em te preocupat, a veure si sem pasa.

Anònim ha dit...

No se si estar content xq nomès queden 100 dies o cagar-me de por... o les 2 coses !!!

Anònim ha dit...

Jaume aquest es el teu entrenament secret, per reventar-nos a tots en les curses ???? Que cabró, ara mateix vaig al Leroy Merlin, a comprar-me 20 sacs de Porlan !!!

Anònim ha dit...

juer, avui ja m'han preguntat tres vegades a la feina si vaig coix, no puedor, no puedor caminarrrrrr...

Ho sento Eu, avui em sembla que et quedes sense postre.

Anònim ha dit...

però hi ha entreno?

Anònim ha dit...

A tomar pol culoooooo !!!!

Anònim ha dit...

però hi ha entreno?

Anònim ha dit...

Hi ha entreno o no?

Anònim ha dit...

Hi ha entreno o no?

Anònim ha dit...

postre??? no ho entenc..... o sí....l'entreno és al llit!? oh que bé, Joanjín l'entreno és al llit!!!
Avui tenim festicholi al llit!!
Tots al llit!!

Anònim ha dit...

tots al mateix llit?
Hi hauran birres després?
I cacahuets? al Jaume G li agraden les cortezas de cerdo...
I botella espinete a la dutxa

Anònim ha dit...

Jo m'apuntu a les birres, el llit i la festa us la deixo per a vosaltres, (que un ja te una edad).

Anònim ha dit...

Hei, gent, desde la comarca d'Osona, també en som una bona colla a l'UTMB, objectiu: acabar amb dignitat (al menys jo), entrenos marathó (Valencia, BCN i Empuries), molta muntanya, Vall del Congost i Trail des Citadelles (71 km) i ara al juny anem al Grand raid du Cromanyó (102 km) i després Marathó de Berga, Cavalls del vent i ja ho tindrem aquí
Salut i muntanya
Ramon Anglada

Anònim ha dit...

Benvingut Ramon. Ja veus que no estem del tot sencers, però per fer el que fem s'ha d'estar una mica sonat !!!

Anònim ha dit...

Hola Ramon! Ja queden menys de 100 dies! Ens veurem allà!
Salut

Anònim ha dit...

Nens , fins i tot jo que estic al club quan llegeixo aixó penso que esteu com una cabra.... El Ramón aquest tampoc es queda curt fent coses. Per cert Jaume , el teu mal es passa automáticament amb la pallisa que et foteras avui, amb les galetes de xocolate que he portat a la teva salud....i..... amb les birres que et pendrás després , encara que un completo del Jaumet no t' aniria malament jo de tu ho probaria, igual t' agrada....... Encara que jo si pogués també faria con la Eu , el entreno del llit, però nens´, estic a dieta, durant la setmana ( per desgrácia meva ) faig dieta... qué hi farem...

Anònim ha dit...

Padre Nuestro que estáis en los Cielos sea santificado vuestro nombre ven con nosotros y vuestro reino, hágase su voluntad así en la tierra como se hace en el cielo, nuestro pan de cada día dadnos Senyor en el día de hoy y perdonad nuestras culpas así como nosotros perdonamos a nuestros deutores y no permitáis que nosotros caigamos en la tentación, libradnos de cualquier mal, AMÉN.

Benvingut Ramon i els d'Osona al club dels IL.LUMINATS!!

en el nom del Pare del Fill i del Esperit Sant, Amén! (i ara un petó)

Anònim ha dit...

Eu...deixa el curro, que te me vas.

Anònim ha dit...

Eu.. desde que tens la feina has canviat veritat? com portes el fet de matinar,la feina,el entrenos,el Leo,no tenir temps lliure.

Anònim ha dit...

no és cap pobema el fet de matinar perquè no matino, entro a les 9'30..i a la tarda tinc lliure, o sea...va benne la cosa...i ja veus, ara estic a la feina i enganxada a l'ordinador je je