dimarts, de maig 02, 2006

Cap de setmana 29 Abr.-1 Mai.

Curses de muntanya, caminades, marxes BTT, curses d'asfalt, paella a la platja.......expliqueu, expliqueu.

Enhorabona Enric per la primera posició aconseguida a la Marxa de Riudoms-La Mola-Riudoms... ets un crack de la mountain !!!!

Felicitem també a la nostra amiga Reyes que va quedar tercera classificada la cursa de muntanya de Ripoll...

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Diumenge:
Oceanografic de Valencia
(amb fotos)

Dilluns:
Barcelona, volta turística i Colon, Ramblas, Sagrada Familia
(amb fotos)

¿Algú vol veure les millors fotos?

Anònim ha dit...

Guauu! (a tots)

Vaig fer la marxa de btt d'Ulldecona i va estar força bé encara que va ser molt durilla. L'últim tram jo no el vaig fer, em van avisar que era una pujada super bèstia així que vaig decidir no fer-la. Organització de puta mare i regal kollonut, una bossa enorme i plena de compartiments.

Anònim ha dit...

molt durilla ??? Va ser una putada...més de mitja hora amb la bici a coll, i l'última baixada...bufff...sense forces i amb rampes a les dues cames, per a matar-se. Je, je, je com vaig xalar !!!!

Anònim ha dit...

Doncs com diu l'Eu, una marxa molt durilla, pujades fortes i tècniques i baixades "freeride" amb forts desnivells i molta pedra, jo vaig caure com deu vegades, per sort no em vaig fer res greu...el recorregut molt maco, llàstima que no m'enrecordaré peró per a fer-lo corrent està molt bé.

Anònim ha dit...

He penjat fotos de la sortida BTTera del dissabte i tres fotos que he trobat en la web de la Ruta de la Sal.

Anònim ha dit...

Dissabte: Vaig fer una Pena en BTT, tranquilet i solet.

Diumenge: Vaig fer pena corrent la de Riudoms-La Mola-Riudoms; amb Jaume G, Josep Mª B. A l'Enric nomès li vam veure el cul a la sortida. La resta de participants també li van veure el cul, per qué va quedar 1er de la general!!!

Dilluns: Vaig anar a animar els companys del trote que van fer la cursa de montblanc (Toni, Jordi (nebot del Toni),Reyes i David. I després a menjar la paella a la platja. Amanida+ 3 plats d'arrós (anava a la paella de la canalla, que n'hi havia més!)+ gelat + cafe + xupito

Apa! Fins a la tarda...

Anònim ha dit...

Si per la Eugenia va ser durilla i per el Leo una putada per a mi va ser" L'INFERN " no vaig tindré collons de fer una sola baixada dalt de la bici, aixi es que vaig canviar el xip i vaig pensar Toni aixó es cursa de bicicros es a dir les pujades a dalt de la bici i les baixades amb la bici a la espatlla.

Anònim ha dit...

Tanta bici nova, i resulta que ara no saben baixar, haureu de tornar a agafar les bicis velles.
Com ja sabeu l'Enric va fer la matxada de la temporada,(espero que no se l'hi puji al cap, per que de normal ja costa aguantar-l'ho, ara no hi haura qui el soporti), aprofito avui ja que esta en una trobada d'aquestes del consejo de sabios climaticos i no es conecta.
Pero se l'hi ha de reconeixer el merit ja que ens va treure casi una hora i nosaltres no vem anar de paseitj.
La paella, que us haig de dir de la paella, dons que els que us la veu perdre pues molt malament, vem ser 33 (la edad de cristo), el jalar va ser abundant tot-hom va repetir tot el que va volguer, i el dia va acompanyar, tot un exit.
Per sert tinc fotos de acomiat de soltera i espero tenir-ne del de solter, si tenim collons d'organitzar-ho.

Anònim ha dit...

Gràcies, fullerus!!!!
PD: Avui he pujat a Escornalbou... en cotxe...

Anònim ha dit...

l'Esther, sense ajudes externes, va quedar primera xica a Riudoms... Així que, els entrenos del Trote-Extrem,cundeixen!!!

Anònim ha dit...

I la Reyes va fer gairebé 9 minuts menys que l'any passat...

Anònim ha dit...

Sim vaig fer 9 minuts menys que l' any passat, pero la " g...a" que m' ha guanyat a Paüls és la mateixa de Ripoll, nens haure de fer algo amb ella quan la veieu amb una cursa davant meu perque si no... s' ha acabat el xollo de fer podium, que la " señora está forta "
O....bé, m' haureu de fotre més canya als entrenos.... ja no sé...