dilluns, de juliol 03, 2006

Cap de setmana 1-2 Jul.

Per als valents que encara tinguin forces per a teclejar les seves aventures esportives del cap de setmana .....

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig fer la vaca, RES.

Anònim ha dit...

Hola chicos, la de Núria Queralt molt xula però per problemes aliens a la meva persona només vaig poguer fer 45 km. Quant van arrivar a Núria plovia una passada amb pedregada inclosa, ganes de començar cap ni una però al final ens van animar. El meu company David con es de Madrid i una mica "XULO", va anar només amb maniga curta i clar, es va mullar fins .... quan portaven 25 kilómetres estava pelat de fret, mullat fins los mismisimos i amb unes ganes de plegar que ni us imagineu , el que passa que fins al kilómetre 45 no ens portaven amb cotxe fins a Berga aixi , sí o sí van tindre de cobrir expedient. A la 1 i mitja de la matinada ja havien acabat , van sortir a ls 16,30 hores i van fer 45 kilómetres, menos da una piedra.
Enhorabona als troteros .El diumenge va esser de super relax .
Ens veien a la tarda.

Anònim ha dit...

Sincerament en vaig estresar bastant a la cursa i vaig patir molt per ell, no ho tornaré a fer més, les curses son per a mi i amb la parella s'ha d'anar a agafar floretes al camp, pujar una muntanya xino , xano , contemplant el paisatje i prou... perque quant anaven caminant i veia que ens adelantava tot quisqui en pujava un no se qué.... ¡ AY QUE PATIRÉ A CHAMONIX...!

Anònim ha dit...

que me quede como estoy

Anònim ha dit...

Com que els dits de les mans no em fan mal, us he de dir que aixo dels 90km., es molt dur.
La cosa ja va començar malament, avanç d'agafar el cremallera, va començar a ploura, els mes entessos deien.. ja aclarirà aixo es una tempesta d'estiu, despres va començar a graniçar, els entessos seguien pronosticant, segur que adalt fa sol; arrivats al santuari seguia plovent, "hi ha molt Tomas Molina per aquest mon", total que vem sortir pluvent, ventant, i queien uns llamps que ti cagues, resumin una tarda perfecte per anar muntanya amunt, mecaguen todo el mundo, despres dieu que jo estic sonat, la gent a la sortida plovent, tots felisos i contents, amb samarretes de tirants, bodys, tops, pantalons curts, etc., ... que hages pasat si comença a nevar, o a graniçar quant estavem a 2500m. amb les putes sabatilles totes xopes, i calats fins el moll del os??. Total que estem una mica trastocats, aixo no ho tornare a fer, per sort va parar de ploure, i a la nit es va aclarir, pero jo no em vaig treure el paravent fins a la matinada.
Ahir em dormia per tot arreu, no recordo si vaix aparcar el cotxe, ni haber arrivat a casa.

Anònim ha dit...

Va estar molt i molt bé!!Va anar bé que plogués: 1er per la calor que hagués pogut fer i després per que a Chamonix és possible que també plogui...així ens anem habituant.Cursa molt dura per la distància en la que l'Enric ens va obsequiar amb un parell de caigudes i uns salts d'obstacles(filferros de les vaques) força macus...els altres tres components també vam relliscar unes quantes vegades. Per repetirla??Jo crec que sí..però sol no.

Anònim ha dit...

Bé, Jaume B., veig que ho hauré de dir jo: aquest cop el que es va arrampar amb el filferro de les vaques va ser el jaumet... te lo tienes callao, eh putiya???

Anònim ha dit...

bé... jo em vaig trobar la mar de bé, especialment, si ho comparem amb Matxos. Suposo que el meu cos accepta millor córrer a les 4 de la tarda que a les 6 del matí. Els bastons, tot i un descobriment, encara que avui tinc els braços que ni pa la pajilla.
El que més em va preocupar de tot van ser les matemàtiques: fent comptes, hem d'anar durant més de 35 pràcticament al mateix ritme que ahir... com deia la Polla Records, la verdad que es pa'cagarse...

Anònim ha dit...

Duatló D'Esterri.

Dura, molt dura,durissima,aprox.271 participatns, de Tarragona vam anar el Michel la Montse/Dago i jo amb les nostres respectives. A les 8 del mati la sortida i auh!! els primers 300 metres, una pujada bestial!!!, peu a terra i a caminar, al cap de 500 metres agafa LA BICI AL COLL i puja un terraplen de aprox.4m, tots a la cua, us imagineu? 270 bicis en fila de a u, dons aixó, tornem a pedalar i començem a pujar per diferents llocs peró sempre cap amunt aixi fins al km.20, aprox. 2 hores. després d'aixo amb la bici ja en tenia prou, peró no, encara quedava la cursa a peu. Dura molT dura aprox.3h. La pujada fins al cim caminant, poc a poc no es podia fer més, i la baixada per un tram de roques amb punxa que feia por, i quant ens pensavem que ja s'acabava una pujada de aprox. 2kms, estic grogui, reventat, nomes penso en agafar la bici i deixar-me caure per la baixada i disfrutar. Però no, al primer revolt punxada, ostiaa!!!!! havia adelantat a un munt de gent, tots em vam passar mentre jo, pobret, arreglava la roda, pujo a la bici i sento puff!!!! em surt la camara pel costat, au!!! torna a desunflar i a unflar mentres anava passant-me gent, ai deu meu!! amb el que m'ha costat adelantar-los.
Pujo a la bici i entrem a una triatlera la bici em fà un estrany i la punta del sillin se'm queda mirant el cel, ostia, ostia i collons (que per sort encara els tinc)!!!! Per fi acabo la carrera sense poder sentarme, però l'acabo (per collons que l'acabo).FIN
Aprox.5h30 i amb sintomas de "pájara" i mala-llet.

T.FERRE.

Anònim ha dit...

es nota que fa calor i el personal té les ideas sucarrimaillas que no té ni ganes de escriure....

Anònim ha dit...

Hola, sóc de l'equip de caminades de resistència de la Uecanoia, i he trobat aquest blog. Ja veig que sou molt cracs, de tota manera si que m'agradaria deixar-vos la nostra adreça del blog on pengem les cròniques. Hi podreu llegir 'Els Matxos', 'La N-Q' étc, per si us interessa. Salut i bones curses de muntanya.
caminadesderesistencia.blogspot.com

Anònim ha dit...

Benvingut Xocolata,
ja veus que aquí diem de tot!

Ja he entrat al vostre blog, he vist les fotos dels matxos i de N-Q.

Felicitats pel campionat de marxes de resistència !!!