dilluns, de juliol 17, 2006

Cap de setmana 15-16 Jul.

Amb aquesta xafogor, no cal fer esport per suar....com a anat "Els cabells al vent" ???

7 comentaris:

Anònim ha dit...

el Quinteto Loco ha acomplert un objectiu més. Sense electrocucions... tot i per poc ens en cau una amb bastants més volts que les darreres vegades

Anònim ha dit...

Així doncs no heu pogut carregar piles...
Com està la cabra ?

Anònim ha dit...

Ei! no tinc temps per explicar res, només que em trobo de puta mare; m'ho he passat de conya i ja tinc ganes que arribin els carros de foc per tornar a fer l'animal. L'únic però és el canguelo que vam passar amb els llamps i trons el dissabte a la tarda...vam estar 1 hora sense obrir boca i amb el "culo prieto"...

Anònim ha dit...

Hola!!Ens ho vam passar molt bé,vam riure molt i el paisatge guapíssim.El dissabte durant la tempesta tots callats...els llamps eren prou macus...però naltros endavant,que collons!L'Enric va fer una colla d'amiguets d'entre 10-14 anys al refugi del dissabte, inclús va fer gresca amb ells durant la matinada.
Josep Mª Benavent està en bona forma, el tete gran està que se surt i el papa Jaume i l'Enric en la seva línea.Buenuuu, jo estic basatnt cardat;aquest cavalls de vent m'ha agradat però m'ha destrossat!
Ens veiem a la tarda!

Anònim ha dit...

eren uns autèntics fills de la LOGSE i uns miradors d'operacion triunfo.
Lo millor, el monitor dels dos piercings als mugrons...

Anònim ha dit...

lo millor el xupito de conyac q em va fotre abans d'anar a dormir. entre el conyac i els taps a les orelles no vaig sentir res durant 8 hores!!!

Anònim ha dit...

Triatló Sprint Barna
23-7-06