dilluns, de juliol 10, 2006

Cap de setmana 8-9 Jul.


Mentre algú no té més remei que descansar...segur que la resta no heu parat quiets, o si ?

Que aquesta calor i xafogor mata !!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi!!! Un cap de setmana sense fer quasi res.
Dissabte vem fer shopping a lleida, al Unipreu, ens vem deixar mig sou, tinc una xaqueta tecnica que ti kages, superlleugera, transpira, impermeable(aixo vol dir que ti pots mear, no?), i no se quantes coses mes, es de la casa Marmot i es piji, piji, color granate, i te caputxa, i una botxaca nomes per guardar els bitllets, i la visa oro.
Tambe em baix comprar altres coses,... per cert,us he dit que m'he comprat una xaqueta Marmot?
El diumenge, vaig anar amb la Berna, a banyar-nos a les fonts del Glorieta; erem com Tarzan i Jane (sense la mona Xita), ens la vem deixar; saltant de pedra en pedra per els tolls plens d'aigua fresqueta, els nostros cossos nus el mig de l'aigua freda, el sol lluia en el cel, l'aigua brollaba, els ocellets feien piu-piu,(era el cd pajaros en la selva), els peixos ens acariciaven les cames, i les aranyes de riu ens acompanyaven mentres nosaltres gaudiem de la natura mes salvatge.

Anònim ha dit...

Jo divendres em vaig trobar als Partner Brothers, ells baixaven i jo pujava cap a la Pena. Dissabte vaig sortir solet amb la meva Fuel (m&m ja se que vas sortit també, vaig veure les teves roderes...) i diumenge...a descansar !!!

Anònim ha dit...

Leo!! Més que les roderes el que deuries veure es la sang, doncs a mig sender del Colom vaig fer fora pista .... ... i vaig acabar al Pius Hospital. Porto 12 punts al braç.

Anònim ha dit...

No fotis !!!!

Anònim ha dit...

Tete's team vam anar el divendres a la pena, dissabte a unipreus amb els papes Jaume G, Berna i Toni. No vam gastar tant com ells, però deu n'hi do!

Diumenge vam sortir amb la BTT fins a la Pena (com no). Vam anar fins a les 100 fonts (ara s'han reduït i només en queda 1 !!!), vam trobar un senderó molt bonic per entrenar i per acabar vam baixar pel tallafoc fins a les masies (amb la bici a costat, eh!?)

Jm&m, tard o d'hora havia de passar! El Toni i tu podrieu fer un club dels ferits

Anònim ha dit...

PD: Els punts el braç del JosepM&M conten per al trofeiu ???

Això és tema per a la direcció, jurat popular i socis i simpatitzants del trote!

Anònim ha dit...

Els punts no cal que contin per el trofeiu doncs
el dilluns me’ls treuen i els hauríeu de descomptar!!!!

Anònim ha dit...

Aqui també es podria instaurar el carnet per punts, es a dir si caus et resten punts a la classificacio del Trote, Toni, potser aquest any no hauries guanyat.
Jm&m que et recuperis

Anònim ha dit...

JM&M. EL primer que et vui dir que et millores, peró per al teu bé no intentis imitarme amb el tema de les caigudes de la última m'ha quedat el dit petit de la mà dreta amb un angle de 45 graus i segons el Joanto es per sempre.
Aixó vol dir que tens que practicar més,que hi fare-m som tossuts.ANIMS

Anònim ha dit...

Gràcies Toni. De moment també el meu braç fa 45º, no se si per sempre...el Joanto només m'ha fet visita telefonica. De totes maneres jo demà al mati provaré de fer un a Pena.
No tenim remei.

Anònim ha dit...

és que som així, o ens esconyem del tot o seguim fotent-nos canya fins al final.

ESTAN BOJOS AQUESTS EXTREMS!!!