dilluns, de setembre 18, 2006

Cap de setmana 16-17

Diumenge uns quants vam anar a esmorzar a Prades amb BTT, per mitja hora no vam arribar a temps a un festival d'arangades amb pa amb tomàquet i patates que feien a la plaça del poble...quina llàstima !!!!

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig fer la Triatló sprint de Vilanova i Geltrú, que era campionat de Catalunya de grups d`edad.

Tot i están malament (3 entrenos en 3 setmanes...?)
1h10`45`` i 3ºde Catalunya en el grup de 45-49 anys, a meins de 1` (59``) del primer (si agues estat ve... sempre el guanyaba)

Bé... després d`aquest dillums haberme operat a l`Hospital Joan XXIII amb éxit espero tornar en pocs dies als entrenos, vins aviat.

Anònim ha dit...

Jo feia mes de 6 mesos que no anaba amb bici, i despres de pujar i baixar , vam agafar un cami "cicable" que jo definiria "cicable a peu", fins a Prades.
Per sort no tinc agulletes, però encara hem fa mal el cul.M'haure de canviare de seient o entrenar una mica mes.
Prefereixo la ruta de Rojals, sobretot despres de l'esmorçaret de l'altre dia.

Anònim ha dit...

Aveure si a la proxima sortida hem puc apuntar amb vosaltres i m'ensenyeu a pedelar, canviar de marxa i de neumatics i un llarg etc..., falta un meset per la duatlo de Nuria i no dormo pensant amb la bici, estic obsesionat amb els 11Km de pujada, bufff!!!, com no en tinc ni pu...

Anònim ha dit...

Si no hi ha res de nou, el dissabte hi haura un altre sesio de bici-pujada, per les nostres estimades muntanyes de prades, el lloc per esmorçar ja el definirem mes endevant, per diumenge tenim una proposta d'anar a fer una paella a la platja, els interesats m'ho heu de comunicar per poder guardar taula.

Anònim ha dit...

Contar con dos bikeros para lo del sábado y dos paelleros para el domingo... estando por estas tierras no me pierdo yo una paella de las vuestras

Anònim ha dit...

La Sara i jo volem paella, vindrem amb els dos enanitos. El dia de Sta Tecla es sagrat i a les 8 ja he kedat per esmorçar espineta i caragolins , cervesa i chartreuse, despres ja no estaré per anar amb bici.
Salut

Anònim ha dit...

Arrrggghh!!! Dissabte no puc sortir en bici!! Aixó vol dir que si diumenge no se surt... hauré de fer la triatló! Per sort encara no m'he tallat les ungles dels peus i els hi fotré patades els que s'apropin a mi nedant.
I lo de la paella, no puc, crec que tinc dinar amb la family.
Fins demà.

Anònim ha dit...

Jo m'apuntaré a TOOOOOOOTTTTT!!!!

BTT+esmorzar+cursa bandoler+paelha

i qué més farem?

...

Anònim ha dit...

Jo vinc a la bici vici+ esmorzar, ja quedarem amb l'hora aquesta tarda,i a la paella ho he de comentar amb el "alto mando", pero sent festes o vec dificil. Juanjo si vols fer mes coses hem pots acompanyar al seguici amb els nens, t'ho passaras teta que tambe vindran les cunyades.

Anònim ha dit...

Cunya....des!!! Vull dades!!!

Anònim ha dit...

Josep. Operat? de qué? (si es pot saber,clar...)

De totes formes, que et posis bé ben aviat i records a la senyora!

Anònim ha dit...

Bé Juanjo
Sí el dilluns baig pasar pel quirofen de Joan XXIII, en van treure un petit bultet que tenia de fa temps de un lloc algo delicat, el bultet era superficial y no tenia cap probleme. El lloc era... entre les cames (sota) entre el cul i els ous i cap a l`esquerra, pero no melestaba ni per anar en bici, pro amb els anys encare que fos petit arriba un moment que s`ha de treure.
Si vols puc enviar i tot una foto dels cuatre punts que m`han posat, a lo millor pot i tot entrar la foto a cuncurs dons com dic es un lloc....mmmmmmm... delicat.

Al jurado popular:
donen punts pels cuatre punts que m`han posat?

Anònim ha dit...

Venim el diumenge a la paella a la platja.
A quin hora i on se queda?
La "GUSANITA" també vindrá pero no conta. (Sí, es una chiqueta)

Anònim ha dit...

Juanjo, quines dades vols? tu vine i treu conclusions, a mes els hi dire als nens que juguin un ratet amb tu...o ho facin veure, jejeje, a les dones sempre els hi agrada un noi sensible i que te feeling amb els nens.

Anònim ha dit...

Finalment m'apunto a la bici del dissabte, si el temps ho permet. Ja quedarem.

Anònim ha dit...

Molt be David, si plou tambe sortim, no?, que ens hem de curtir!!! i aixi es rentarant les bicis. Ja direu hora per la pagina hueb, he!!! papaaaaa, que sino cadescu anira a la seva bola amb l'hora, itinarari, etc..., com ahir a l'entreno, marxa el papa i allo es l'anarquia pura.

Anònim ha dit...

veieuuuuuu!! el meu pèndol no falla, nena va sortir NENA! enhorabona Roxanna has conseguit lesperada nena!

Anònim ha dit...

doncs jo per a no perdre el costum no tinc ni pajotera idea del que faré ni dissabte ni diumenge. El que sí tinc clar és la triatló del diumenge que per cert dimarts vam anar a nedar a la llarga i no estic gens descontenta..en 300 metres vaig fer només dues paradetes..bueno per a mi no està gens malament..

Anònim ha dit...

Ricard, tu el que vols és un cangur sense haver de pagar!!!

Ara, que si pagues en espècies...

Anònim ha dit...

en espècies femenines, és clar...

Anònim ha dit...

el Ricard en espècies i el que fagi falta je je je

Anònim ha dit...

Juanjo, sort que ho has aclarit ja hem tenies acollonit, anava a trucar al Toni i que no ens poses junts a l'habitacio de l'hotel per la duatlo.

Jo et puc tirar un cable, pero fer de macarrilla no, la resta t'hauras d'espavilar amb els teus encants i atributs personals.