dimarts, de setembre 12, 2006

Cap de setmana 9-11 Set.

Be nois segur que heu fet una mica el cabra en aquest cap de setmana llarg, més dies de festa, més dies per fer esport...

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, si, jo molt d'esport, amb la familia i uns amics de camping, molt porrets i cervessetes, aquesta setmana haure de pagar penitencia!!!

Anònim ha dit...

Divendres...bici vici...amb l'Eu, Josep m&m i Joanjo fins les tres creus. Dissabte per la tarda vaig sortir tot solet a fer trialeres, em vaig fotre una ostia com feia molt, relliscada de la roda de davant aconsegueixo agarrar-me a un arbust, però merda estava sec i m'ho quedo en la mà mentre em vaig muntanya baix, arribat aquest moment, un llamp de seny travessa la meva ment i decideixo girar i per a casita, m'estic fent gran ???
Diumenge surto tard a les 10 del matí...ràpidament el meu instint siux-bttero descobreix les marques dels pneumàtics d'una Trek Fuel, je, je, en Josep m&m a sortit...al ataqueeeeeee !!!!

Anònim ha dit...

Jo no vull ficar " cizaña" però el calendari de curses està una mica " pa ya", de vacances , perque la Triatló de Tarragona si no m' equivoco es el 24-09 ¿ oi?, per cert, está també la marxa de Muntanyes de Prades el dia 1 de Octubre , el 8 de Octubre está la de Sabiñanigo que es de la Copa de Espanya i el 17 també está la Peonada Popular pels que no hi van a la cursa del Taga, i no continuo perque algú en matará. Per cert ¿ algú sap quan fan la mitja de l' Espirall i la de Mollerusa ? es que no les tinc controladas

Anònim ha dit...

Com ha dit Fuel Leo, dissabte BTT i diumenge ... BTT que original, no? això si, amb un esmorzar com déu mana: llangonissa amb pa amb tomàquet i fesols + dues botelles de vi entre 4 + café. Vam baixar més ràpid!!!

Anònim ha dit...

ja, ja, ja...colla de borratxos !!! Segur que també vau baixar amb una mica de pols, tots ben blanquets, per que la pista de Rojals fa pena !!!

Anònim ha dit...

el tema triatló TGN arreglat...si si també estan les olimpiades d'aquí dos anys ....tranquí colega, ja anirem penjant-les, ok ?

Anònim ha dit...

Amic Leo, m'he emoniconat de de veure les meves esbonyegades cames a l'encapçalament, snif, snif, m'hauré de dedicar a l'onanisme narcisista, snif, snif...

Reyes, ho sento, però després de la teva dissertació sobre el calendari, no he pogut evitar veure't com el flautista de hamelin, tocant la flauta i tots radera amb les Trabucco a punt
Je, je

Anònim ha dit...

e - mo - ci - o nat

Anònim ha dit...

enric! ja parlarem del tema que tenim amb la partner i el tete.

per un altre banda, a veure quan pujes, que la banda de sonats volem començar l'entreno de sèries per la 1/2 !!!

Anònim ha dit...

hey, joanjo.
L'Enric ja ha començat a correr. Dos llargues i el primer dia em vaig haver d'aturar...
Avui anava a pujar però hi ha un concurs per una plaça a la Universitat i m'he de quedar a fer de públic.
Divendres pujaré.
Pel rotllo Partner, estem intentant quedar amb ells potser per divendres. Ja us trucré. Quan acabem, us convido a pizza.
Fins divendres
PD: next week, series jajajajajaj

Anònim ha dit...

Ui! és perillós convidar a menjar al tete....et pot sortir molt car!!!!

PD: ja ens pensàvem que no podies estar tants dies sense córrer. Fas tàctica Toni (entrenos secrets!)

Anònim ha dit...

http://www.westhighlandwayrace.org/
http://www.gucr.co.uk/

Anònim ha dit...

siguis el Joanjo, perque com siguis el jefe, me lo veo venir...

Anònim ha dit...

je,je,je...

Anònim ha dit...

Dos tíos van en un ascensor y uno dice a otro:
- Oiga, ¿podría tirarse un pedo para mí?
Contesta el otro:
- Pero si ya me he tirado uno.
Y responde:
- Ya pero ese era para tu puta madre.

Anònim ha dit...

Nens, m'agrada que tingueu sentit de l'humor, molt bo l'acudit, però, el dia 11/11/06 a Almeria, al desert de Tabernas, hi ha un nou repta 103 km, més informació a:
www.24halmeriasport.com
uns quants de l'YWNRA, ja hi anem, no us animeu?
salut i continueu així

Anònim ha dit...

Ei! Donant males idees? Ja veig que no sóc l'únic!