dilluns, de desembre 11, 2006

Cap de Setmana 8-10 Des.

Per fi ha arribat el fred !!!! Però em sembla que la neu encara tardarà una mica, aneu polint els esquís, que el Papa ja prepara sortides a la neu.

Com ha anat aquest cap de setmana llarg ?
Ja us heu polit la paga extra ?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Nens!, no podia tindre millor cloenda de curses que quedar 1ª ahir a la Marató de muntanya de Espadan, 42 super llarg kilómetres per la serralada del Espadan considerat parc natural. Els 23 km primers eren tot pujades combinats pista asfaltada amb pista i 4 km de pic una mica xungos. I la resta eren un trencacames ja que eres tobogans continus i no deixaven que agafesis el ritme , eren barrancs, camins.... una mica més heavy que la de Sant llorença pero molta pista. A banda del trofeu tinc un pernil.

El temps 5,33 i la Montse no sé però en sembla que una mitja hora més tard ben ve..... va acabar una mica tocada perque el pic li va costar...

¡ QUE CONTENTA EZTOI!.....

Fins la tarda .

Anònim ha dit...

Enhorabona Reyes!!
Del pernil ja saps el que has de fer, portar-lo al Tàrraco que se'l fotre'm amb pa amb tomaquet, olivetes, cesvesa...bé... jo no puc!!! Vaya mierda de dieta!!! Ja no cal que el portis!!
Els Barri-brothers, el papa i jo vam anar en btt de l'espluga fins Vilanova de Prades, un fred que te cagas, i un esmorzar de collons (menys jo, dues mandarinetes, estic fet una maricona!).

Leo molt guapa la capçalera, els Barri fan por! Van igual, van arrivar junts, fan els matixos gestos, i si les contes fan les mateixes pases i a més a la vegada, són extraterrestres??

Ens veiem a la tarda.

Anònim ha dit...

Reyes, acabo de mirar la web de la Feec i ens has fet el salt!!! has corregut per el Grup d'amics de no se quin cony de Toni, aixó ens ho apuntem, ja et pots quedar el pernil!!!

Anònim ha dit...

No! Com a càstig ens ha de donar el seu pernil...el seu...el de tocino...bé, callo que m'enredo

Anònim ha dit...

sóc jo

Anònim ha dit...

No us he fet el salt el que passa es que estic federada pel Gata, quant siguen un club amb Estatut i ens puguen federat mitjançant el Trotte tot será diferent. De moment a les curses en puc inscriure pel Trote peró a la Feec m' ho canvien automàticament i no puc fer res... Es el que hi ha, si no m' hauria de federar per Madrid... millor fer-ho a casa ¿ oi?.

Anònim ha dit...

Per cert que sapigueu que aquest diumenge fan una btt a Cabra del Camp, ho dic pels que vulguin fer-la com entrenament per la de Cabrils. Jo i Montse aniren per cert Leo, Montse va fer a la cursa de Espadan 6,09 minuts ( ho dic de cara a la classificació del Trote.

Anònim ha dit...

en tens dos de pernils

Anònim ha dit...

els tetes fan por... semblen sortits de "La venganza de los Clones"...

Anònim ha dit...

Sabieu que els tetes pixen del mateix color! Oooooh! Increible! Sabrieu dir-me per què?
Pequè mengen i beuen el mateix. Què us sembla? A que no ho sabieu?
Per cert, la dels pernils que corra tant. Els podrem tastar o ja tenen amo?

Anònim ha dit...

Eso eso que rulen loz jamoneeeesss!!!