divendres, de febrer 09, 2007

Sortida Ultra 11.02.07

Enviat pel Papa,

L'entreno d'aquest cap de setmana sera el diumenge...

En pricipi el recorregut serà, des de Vilaplana-Arboli-els Gorgs-La Mussara-Vilaplana, unes quatre hores a trote, a dinar a casa; hora de sortida les vuit a la plaça Imp.Tarraco, si algu dels que miren la pagina i no escriuen vol venir, ja ho sap, i els altres tambe.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola cracks,
aprofito aquesta notícia per cedir-li "oficialment" els trastos de míster al Papa Jaume. De fet, m'imagino que aquestes dies que estic Unicornio ja està fent de Mr.
Ha estat divertit i us dono les gràcies per haver-me fet cas casi sempre. Espero pder fer de Trainer Quitraneru la propera temporada unaltre cop, si no fitxem a algú que en sàpiga...
Ens veiem, espero, la setmana que ve
El Trainer ha muerto... Viva el Trainer!!!!

Anònim ha dit...

Per mi ja pots passar pel despatx del trote per firmar la renovació.

He baixat en + d'un minut la meva marca de mitja marató, és a dir que els resultat han sigut excelents.

PLATAFORMA PRO-RENOVACIÓ MÍSTER QUITRANERU JA !!!

Anònim ha dit...

calla, calla... no parlis de temps, que algun em pot crucificar ;-)

Anònim ha dit...

Cuanto pelota hay suelto.

Anònim ha dit...

Ja sabeu que amb mi l'asfalt no m'agrada i que no he fet el que tu deies, i no perque ho fessis malament sinò perque jo na vaig voler.Com diu el tete,passat pel despatx del trote i firma la renovació que ens ho passem de conya.

Anònim ha dit...

Continuo mantenint el que he dit: Quanto pelota hay suelto. I encara dic més: poca decisión crítica.
Entrenadores de 3 al 4 que juegan a dirigir la ignorancia. Tooooooma!

Anònim ha dit...

Enric, ho has fet molt be, es nota que tens bon tracte amb alumnes, jo creie que t'en cansaries en dos dies pero s'ha demostrat que tens domini de la situacio, tot i que el personal costa de fer creure, per mi ha sigut un descans, no tenir que pensar que fer-vos fer d'entrenament durant aquest mesos.

Anònim ha dit...

Un altre cosa, avui em anat a fer la tirada llarga a la Musara, i no em trobat la porta a la dimensio desconeguda que diuen que hi ha, (potser ja hi som), hem baixat 15' min., el temps de l'any pasat, com que no ha vingut l'Enric, que per sert et trobem a faltar, no sabem els kilometres que son, pero si el desnivell entre 1.160 i 1280m., de pujada de baixada em fet cinc metres mes.
Be, res mes, he enviat l'entreno al leo, suposo que ja el penjara.
P.D.: El Ramon no sap que es el "SIFON".

Anònim ha dit...

gràcies,gràcies, estic emocionat, sniff, sniff...
Jo també us trobo a faltar, cracks. El dilluns i el dimarts tinc classe fins tard i no les puc manipular. El dimecres espero poder reincorporar.me, encara que una mica esbonyegat...

Anònim ha dit...

Nova descoberta de camins, pistes i trialeres. Aquest cop entre Cabra del Camp i Figuerola. Interessant paissatge amb autèntiques parets que et rebenten les cames i et fan sortir la patata del pit. 28km per 1160m de desnivell de pujada i 7 laps, (1 lap= una pujada i baixada de més 50m de desnivell).

Anònim ha dit...

Es busca parella per la cura de la Vall Fosca aquest proper cap de setmana. Entre dilluns i dimarts es confirmarà si es celebra.

Anònim ha dit...

El anònim soc jo, Xavi lo.

Anònim ha dit...

Xavilo, sino apareix ningu de parella, ja mirarem de parlar-plorar a l'organitzacio de que ens deixin corre un equip de tres. Amb el desatre de neu que hi ha nomes falta que es posin exigents.

Anònim ha dit...

Hola troteros:
Algú en pot explicar que es
(1 sifón = ....................)
Aixo que es de desnivell, amb Km, de velocitat, % de volada,com es mesura aixo,ni puta idea.
Ramon per cert donal.li records a la "Sandra".

Anònim ha dit...

la sandra la chupa????

Anònim ha dit...

Sí, com totes. Però abans neta i perfumada amb un Danet. Ets un brut.