dilluns, d’abril 23, 2007

Matxooooossss

Si encara teniu forces per teclejar expliqueu-nos com va anar, durilla oi ?

I la resta heu aprofitat be el cap de setmana, heu trobat neu per les muntanyes? algú ha anat a banyar-se a la platja ?? o a fer una volteta amb btt ???

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no he fet res de tot aixós
1h de trote suau i descans

Anònim ha dit...

Per fi l'Eu s'ha dignat a acompanyar-me a fer un volt amb btt!!!

Quin dia més de puta mare que feia diumenge,...pujada per Castellfollit jo a roda de l'Eu per que no tenia forces, típica sortida bttera, els dos vam caure, ens vam trobar als amics d'Enric que s'està tornant cosa tristament habitual per les muntanyes de Prades, i l'Eu que aixeca la mà perque baixin gas i el gilipolles que anava primer s'ho va pendre malament i encara va donar més gas, putus quads....baixada pel Matarrucs i l'Eu tota contenta perque ja no baixa de la bici...nena dos dies més i saltes la pedra !!!! que no?

Anònim ha dit...

Si un dia de conya per que en donés una....¿ lipotimia ", una cursa super bonica en el 80 % peró al final hi ha uns 17 kilómetres horrosoros...¡ una solera! , pista, muntanya pelada , poblets, totes les urbanitzacións que van trobar pel camí, això sí, val la pena, les pujades son la " ós:::" i les baixades ni t' explico.... cordes, fulles, senderons en zig- zag.... anava de conya fins que la calor i la manca de menjar en van jugar una mala pasada peró encara aixi van fer tots un temps impressionant, però millorable.... Heu d' anar per aquella zona " porque deja huella ".

Anònim ha dit...

Ei!!! troteros, doncs aveure si milloreu, jejeje

Be, i a la resta com us anat la cursa? que no penseu dir reeees!!!

Anònim ha dit...

Matxos molt dura.

És una marxa per fer-la amb calma...sort que el Jaume G estava allí per posar seny i no ens vam "accelerar" en cap moment. Es pot dir que vam arribar al mateix ritme de trote amb el que vam sortir a les 6.30 del matí, nomès que eren les 17.00 de la tarda.

10h35' de cursa al trote, sense excesos, que la cursa ja en té prous. Paisatges impressionants, amb el pirineu encara nevat, salts d'aigua impressionants, fagedes amb uns arbres inmensos, boscos que no s'acaben mai...i molt bon ambient.

No ens vam deixar perdre cap avituallament, no va fallar l'entrepa de llangosnissa, llàstima que no hi havia cervessa.

Un únic inconvenient...la calor als ultims 20 kms, terrible.

Vam baixar 20'la marca de l'any passat, tots i totes vam arribar mitjanament bé...és a dir vius i sencers que és el al final importa! Així que avui a recuperar-se i birra que ahir ens la vam guanyar!!!

Anònim ha dit...

El Xavilo y yo nos fuimos el viernes a Andorra para hacer 2 cimas el sábado.

Como bien habeis dicho hizo un día de coña hiciomos Pic de l´Estanyo y Pic de la Cabaneta.

El Xavi como iba con los esquis el cabrón disfruto como un enano y el pobre de mi con crampones y pasito a pasito (tiene más menrito, jijijiji).

En 6 horas lo dejamos listo y suerto de ello ya que a eso de las 13h. hacía MUCHA calor.

Por cierto nos quedó un pico por hacer el cual está pendient(no me acuerdo del nombre), eso es típico en mi.

Hasta.......no se!!!!

Anònim ha dit...

Ei, gent del camp del tarragonés, des d'Osona, una salutació i em trec el barret davan vostre, sou unes màquines i ja no diem de les pubilles que us acompanyen, "tela marinera"
Espero poguer-vos saludar a la propera.
Salut i canya.
Ramon Anglada

Anònim ha dit...

Ei Ramon!

Com estàs? espero que vagis millorant i estiguis a punt pel cap de setmana que ve a la serra de tramuntana.

Nosaltres anar fent, recuperant-nos de la matxacada d'ahir i preparan-te de noves!

Molts records!!!

Anònim ha dit...

CLASSIFICACIONS DE MATXOS

Anònim ha dit...

BARRIACH GAYA,JOAN JOSEP 10:35
BARRIACH GAYA, JAUME 10:35
GARROSSET GORGAS, JAUME 10:35
BENAVENT MICOLA,JOSEP M. 10:35
FERRE PLANA, TONI 10:46
SISTERE LLOP, MONSERRAT 10:54
VALERO EXPOSITO, M.REYES 10:54
QUILEZ SAMPIETRO, RAMON 10:16

Anònim ha dit...

El Josep Mª i jo vam anar al Pirineu, dissabte tarda plou que plouràs, però diumenge un dia fantastic, encara queda neu però s'ha de matinar
Vam fer el Mulleres per la cara nord, desde 1800 fins el cim amb esquis, la baixada a estones segons qualitat de neu, però ens ho vam pasar molt be.
Per cert, el dissabte de pujada vam pasar peu Unipreus, i venen esquis nous amb fixacio (pista) a 50€ i ens van dir que encara els hi quedaven, jo vaig firar.

Anònim ha dit...

ei xaval, perquè tu no tinguis forces no vol dir que jo no tingui forces, a cas no anaves traient la llengua darrera meu??

Anònim ha dit...

Molt maca la sortida amb esquís i crampons del dissabte. A les 8 del matí ens vam posar en marxa i de seguida van caler les ganivetes, neu dura i pendent lleugerament forta. Pujar el pic de l'Estanyó 2916m és molt interessant i bonic si són les 9-10 del matí. Ho és més d'interessant, si desprès ho baixes per on ho has pujat; hi han pendents molt maques de 35º que amb bona neu flipes una bona estona.
Desprès d'arribar a les 10'30 al pic de l'Estanyó vam baixar fins el coll per la carena, tot esquiable, per remuntar desprès, el metres necessaris fins a fer el pic de la Cabaneta 2865m. Veure allà al davant el pic de la Serrera, amb una pala blanca i verge convidava a pujar-hi però, per l'hora i el cansament ho vam deixat per una altre ocasió. Ja tenim un repte pendent: Els Tripics: Estanyó, Cabaneta i Serrera.
La baixada de la Cabaneta va ser orgàsmica, una neu dura i estable que començava a canviar per la calor. Els esquís feien el que manava el cap. Cal dir que l'Oscar es va comportar com un campió perquè va anar cagan llets pujant i baixant. El nen està fort. Desprès de 6h sense pressa i 1300m de desnivell arrivavem al cotxe molt contents i pensant en la propera.
Dimarts dia 1 de Maig toca fer la via ferrada de la Regina, al pantà d'Oliana. Quí s'anima? De moment som l'Oscar, el David P., l'Ana i jo. Per més informació poseu-vos en contacte amb mi.

Anònim ha dit...

Cullons!!! Xavilo, ja podrieu venir a fer la ferrata de Benasque que estare alla!!!

Anònim ha dit...

Per anar fent boca el programa de l'UTMB 2007

Anònim ha dit...

Matxosss" la meva experiencia en aquesta cursa.
La cursa es durilla cal veure 6000 mts de desnivell en 61 km, peró si li afageixes: dos pajaras monumentals, les llagues de les sabatilles el dolor del ginoll i la deshidratació, mes les vegades que hem deia el subconscient que ho deixes està, dons no no i no jo tossut fins l'arribada.
Per cert en faltava que a l'arribada i per acaba mareix monumental.
gràcies als meus companys que em van ajudar a recuperar.

Anònim ha dit...

Sou uns sosos de merda tots plegats!!!

Qui vulgui veure la crònica de la FEEC sobre la Marxa dels Matxos, que cliqui aquí, i si no aneu a fer punyetes!

Anònim ha dit...

EING....., ¿ que t'ha passat Joanjo per aquesta reacció ? en tens desconcertada...

Respira fons.... i fins a déu, ho veuras tot diferent.

Anònim ha dit...

ATENCIÓ!!!!!!Acaba d'arribar el Ricard!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que està claríssima la reacció del Joanjo, i té tota la raó!! Però ja veig que no pilleu res o us feu els longuis perquè aixó cada vegada va a menys.

Que hi ha previs pel cap de setmana? Jo finalment estic a Tarragona i alguna cosa podré fer.
Ja direu, demà divendres si que baixaré a entrenar.
Per cert, encara que no em veieu, estic fent entrenos secretos, jeje.

Au pos, ja em direu que hi ha pel finde...o no.

Anònim ha dit...

Gràcies David!!! ja veig que m'entens...

Dissabte hi ha entreno a l'espluga, diumenge descans, dilluns treball i entreno i dimarts s'està parlant d'una paella

ens veiem demà

Anònim ha dit...

Heu vist les fotos de la guwep dels matxos?.
Son xules, pero hi falta algo...JO!!
Hem sembla que hi ha un complot en contra meu, no surto ni al puigsacalm ni a la arrivada, surtiu tots menys jo,...estic depre,....potser no existeixo?
Algu em pot dir si m'ha vist mai.

Anònim ha dit...

Si algunes teneis tiempo libre y quereis venir a ayudarme a poner el aire acondicionado de casa y así me podré ir yo a entrenar un rato.

Yo no soy como el Davis que hace entrenos secretos. Estoy más PUTEAOOOOOO!!!!!!!!

jUANJO que te pasa siempre estás protestando toma ejemplo del TETE petit no protesta. Te llamaremos el PITUFO GRUÑON!!!!

Anònim ha dit...

GRRRRRRRRRRR QUE MOSSEGO.......

Anònim ha dit...

què toca avui?què toca avui?què toca avui?què toca avui?

Anònim ha dit...

Per demà ja tinc el recorregut pensat.Diuen que plourà, per mi podríem sortir igualment, que dieu?Apa,segueixo treballant!

Anònim ha dit...

Oscar si ahir vaig estar a l'asepeyo i treballes menos que els putos funcionaris!!!, el Xavilo estirat a la camilla, l'Oscar xerrant amb una cervesa i un cigarret a la ma, alli l'unic que currava una miqueta es el Jaumet, ei!!! i no era ni l'hora d'anar a dinar, jejejeje

Que tingueu un bon cap de setmana!!! i Juanjo som sosos, pero sosos de merdaaaaa...es molt fooort.

Anònim ha dit...

Si Ricard....sempre som els mateixos.

I que no diguin que és per falta de temps...que per posar una tonteria alhora que es llegeixen la pàgina no costa res!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola soc un del molts " SOSOS" , el dissabte vindrè a dinar a l'espluga i el diumenge vaig a Xerta a fer la marcha de BTT amb molta tranquilitat i gaudir d'un dia de BTT.

Anònim ha dit...

Toni tu de tranki??????
Y yo voy y me lo creo!!

Ricard, por cierto y k hacias túa a esas horas en Asepeyo no tenías k estar currando!!!!

Buen acuedupto!!!