dissabte, de maig 26, 2007

VÍDEO CAMINADA PEL MONTSANT 12-MAIG-2007


Us passo, amb una mica de retard, el video de la caminada que vam fer pel Montsant el dissabte abans de la Marató de Berga.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Leo, m'hauràs de tornar a passar l'explicació de com puc penjar el vídeo directament a la pàgina principal...

Apa! agafeu forces per demà a Paüls...

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes.

Aquesta tarda he aprofitat per fer el video de la Ruta del Císter. Ja veig que seguiU tant animats i animades com sempre en quant a escriure a la pàgina.

No sabia quina música posar, s'em han acabat les idees i al final he posat la que a mi m'agrada...a qui no li sembli bé que s'aguanti!!!

A més, m'he posat a fer-ho desprès d'haver anat a dinar al Bar 2000 i amb els efectes del kalihari a la sang...

Apa! espero que us agradi. Ens veiem demà a les 7 a la Plaça Imperial o el dilluns al gimnàs.

VÍDEO RUTA DEL CÍSTER 7 i 8 D'ABRIL DE 2007

Anònim ha dit...

Juanju sento no poder comunicarme mes per la pagina pero ja saps que estic castigat, nomes em puc conectar algun ratet per la nit i d'amagat. Soc un pringat o millor dit un "ciberpringat".
Ara visualitzare gracies al teu penn-drive (per favor que no corri la tinta) les imatges que m'has pasat, a1, a10.

Anònim ha dit...

bueeeeeeeeeeeeeno...

Ja està feta la cursa de Paüls!!!

Tot bé, bon temps pe córrer, bona temperatura, circuit molt bonic (aquest any han afegit una cresta ben bonica) i bona companyia. que mé podem demanar!!!

Destacar la 3ª posició de la Reyes i la 5ª de l'Eu...felicitats a les dues. I lamentar la torçada de turmell del Víctor (germà del Joanmu)..recupera't aviat !!!

Apa...a descansar i fins demà dilluns...tothom a treballar amb bona cara,eh????

;-)

Anònim ha dit...

Joanjo, merci pels ánims! Ja m'ha dit Josep Mª B. que us heu reservat de cara al proper cap de setmana... mare meua, vosaltres si que esteu forts, Berga, Paüls.. y lo que os echen!
Pues res, donar-li les gràcies a Benavent per la seva amabilitat (i els seus savis consells i experiència, como no!)i que tingueu molta sort la setmana que bé, cracks!
Fins aviat! ;)

Anònim ha dit...

Juanjo que el videos estan molt be, a mes hem faig un fart de riure veient algun anant com una ballarina entre les pedres...Eu hem van dir que vas petir i l'Enric tambe feia una cara de no tenir-les totes, jaja