dissabte, de juny 23, 2007

Cap de setmana 23-24 de Juny

A paert de ser St. Joan i haver d'aguantar les revetlles i els maleïts petards; com ha anat el cap de setmana?

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Sortida a Núria:

Quedem a les 7 del divendres per sortir cap a Núria, però la cosa es complica quan el Papa Jaume truca a les 6.00 i diu que té feina per a rato...no passa res!!! la cosa no acaba aquí...a les 6.55 truca l'Enric dient que estava al Tàrraco preparat per sortir a entrenar, que ell es pensava q marxavem el dissabte !!!!!!!!!!!

Total, que sortim de Tarragona a les 8 del vespre. Haviem d'estar a l'hotel a les 22.15 per sopar (missió impossible) trobem caravana a Martorell i a Mollet. Al final arribem a l'hotel a les 12.30 de la nit, ens posem al llit i ens llevem a les 5.30 per sortir a caminar a les 6.00.

Un dia collonut! sortim de Queralbs a les 6.00, i anem cap al Refugi de Coma de Vaca, esmorzem allí i tirem cap el 1er objectiu: el Bastiments, i anem seguint la carena...pic de l'Infern, pic de la Fossa del Gegant (em penso que es diu aixi...), Noucreus, Noufonts, Pic d'Eina i aquí agafem el coll d'eina i cap a baix al santuari de Núria. Arribem a les 2.00 i entrem al restaurant del santuari tots suats, amb malles, els camel bags... és igual! tenim gana. Dinem i anem a fer el kalihari de conyac al Saló del Restaurant (com uns senyors!!!). Total, que entre la cervesa i el kalihari el camí de baixada cap a Queralbs el comencem caminant suaument...però com l'acabem? CORRENT, COM NO !!!

Res més, que ha sigut una excursió collonuda, ens ho hem passat molt bé (com sempre, vaja) i ha sigut un bon entrenament, ja que el 90% del dia ens l'hem passat per damunt dels 2000 i pico metres.

Apa!

Anònim ha dit...

Ah! I no us lliurareu de la filmació...je je je

;-)

Anònim ha dit...

Be, avui diumenge, es el dia que em diexen jugar amb l'ordinador, per a fer l'escrit del cap de setmana, des de la meva visio miop.
Tot anava be, ja ho tenia tot preparat, la bossa feta i en el cotxe que tenia que agafar per anar a buscar els col.legues, quant en un gir del desti, el jefe em pasa una feineta, ..... mecaguentlaputafeineta, aixi depresa i corrent trucu al subpapa del trote, demanant ajuda, JJ (l'hi dic), no puc arrivar a l'hora, i a mes no se a quina hora acabare, aixis donç decidim, que un altre agafi el cotxe per comptes de jo, i que quant estiguin tots hem pasin a buscar per la feina, pero hi havia avanç que anar a buscar la meva bossa que tant previsorament jo ja habia deixat preparada dins el meu cotxe, ...be, be, em contesta ja ho solucionare, (pobre.. baja marron que l'hi he pasat), pero per facilitar les coses truco a la berna per dir l'hi que la trucarà el JJ per quedar amb ella per anar a buscar la bossa que jo tant previsorament habia deixat preparada dins el meu cotxe, pero resulta que el cotxe el tenia dins del parking i les claus les tenia jo, ...total que decidim trucar al juanto que ell tambe te el cotxe en el mateix parking i aixis poder-hi accedir, pero el divendres tot eren problemes ja que resulta que el juanto i la familia estaben de cami cap a la segona residencia a la muntanya, ...fa tres dies que tinc parking despres de vint anys deixant el cotxe al carrer..., nova trucada al JJ, ...Hei!!, que no pot ser tot el muntatge alternatiu, la segona opcio no val, tot segueix igual i quant arrivi ens anirem, ...en mig de tot aixo quant mes liat estaba a la feina, hem truquen per el movil, miro la pantalleta i hi possat "Eugenia", -que voldra aquesta ara-, pero la veu era la del Enric... -Tiuuus, que meu deixat tirat ningu m'havia avisat que sortiem avui i jo estic aqui al Tarraco esperant per anar a entrenar- "l'hagues escanyat", -pero que no havies trucat a ningu?-, No, jo pensaba que sortiem dema, -hi hem diu que l'hi expliqui el que anavem a fer, el que teniem que portar, si anavem de refu o de hotel, etc,...., com que anaba tant de cul que ja mes no hi podia anar, l'hi baix dir -que t'ho expliqui el JJ- i baix penjar.
Per fi eren les set, hi acabo amb la feina, tanco les portes, pero avanç trec la moto de dinç, torno a tancar, fico la alarma, trec la moto al carrer, torno a baixar per tancar la valla, tanco la valla, pujo a la moto, baix al parking, trec el cotxe, deijo la moto al parking, torno a pujar al cotxe, i per fi arrivo al punt de trovada amb els companys, ....estic estresat, ara ja nomes em queden 200km, conduir tres o quatre hores depenent del transit, anar a dormir tard, llevarme molt d'hora a les cinc, fotrem una palliça de 8 o 10 hores caminant-trotent, i tornar a agafar el cotxe uns 200km. mes, VISCA EL CAP DE SETMANA.

Anònim ha dit...

Doncs ara em toca a mi... i si tu ets miope, jo miopia i astigmatisme...
A les 6 me'n vaig cap el Punt de Trobada del Trote-Extrem... em trobo a la Eu i el Leo i em saluden a ritme de "hòsties, no has anat al Pirineu?"
I la cosa ja mosqueja... el dimecres a Vilaplana encara no se sabia quan marxàvem... Així que, el dijous truco al Jaumunike... al fixe, que ahora tengo llamadas gratis (llàstima de "ll"!") Pero com al senyor se li ha acudit contractar tele-2, no tindrà ADSL mai més i no hi puc parlar...
Como "no news", doncs assumeixo que sortim dissabte...
Sort de la Eu (gràcies crack!) i el seu mòbil...
El cas és que torno a casa com els personatges dels tbos... amb un bocadillo a sobre on es veuen calaveres i creus gamades i bombes de metxa... Però em faig la bossa amb temps rècord i sense deixar-me res. A les 20:10 em pasen a buscar i... tito, cap a Ribes.
Realment, sóm un xollo pels hotels: hi estem 5 hores, no gastem aigua - només es va dutxar el Jaumunike, que encara anava con los aperos de matar - i, com portem les motxilles plenes, ja ni mango les tovalloles...
Després, a tricotar sense ni esmorzar... dues hores fins el refugi Coma de la Vaca (en català, Mengi de la Vedella). Curiosament, un dels guardes era un ex-alumne meu. Per uns moments, vaig dubtar si pendre'm el cafè o no: si no l'havia aprovat era el seu moment per la revenja en de cagamucho al cafè... però no hio va haver problemes.
Sortint del refugi, a fer d'Antonio Flores: pico arriba, pico abajo. Dinar pantagruèlic i de baixa relació qualitat/preu a Núria (a mi lo d'anar disfreçat no m'afecta, que peor iba a los 15 años) i a baixar "suaument" cap a Queralbs... Suaument? De poc acabem fent un MEU...
En fin... a la prochaine

Anònim ha dit...

Ramon... i el bàsket, també t'agrada???

Anònim ha dit...

Si tot es així de bonic, la propera m'apunto.
¡¡¡¡ i un huevo !!!

Anònim ha dit...

Enrique te lo dire en castellano " ya que eres del madrid " vete a tomar por el cul.....

Anònim ha dit...

no, pel cul vosaltres, que us teniu que fer palles amb la lliga de jokei jojojojojojojo

Anònim ha dit...

Maria i Jaumet:
A les 22h arribem a Andorra, més amunt d'Arinsal. Dormim dins el cotxe al costat d'una font. L'endemà a les 8h40 comencem a caminar i abans de les 3h estem al Comapedrosa. Baixem pel coll del malhiverns...baixada puta puta puta!! per tornar a remuntar i fer el cim de les Fonts per tornar a fer baixada empinada.
Total:
desnivell positiu 2800m
desnivell negatiu 2800m
total acumulat 5600m
temps total 9h20'
PD: Terreny de baixada duríssim!La Maria està forta forta forta!!
Ens veiem aquesta tarda!!!!

Anònim ha dit...

jaumet... vas anar a donar-li records a la nostra amiga del refugi???

Anònim ha dit...

Pero com aneu tots tan estresats?

Jo descans total al cap de setmana, ni vervena, bueno ha anar a encarregà mobles (tarden 2 mesos sense contar agost) i avui dilluns sembla que també... descans i ha anar a encarregá mes coses.

Bueno ja vindreu un dia tots a casa cuan estigui tot... ¿?

Anònim ha dit...

Dissabte: Puja/baixa BTTera a La Pena penita pel recte + Plans de Sant Joan + GR cap els Cogollons i tornada pel Mirador-Sender del Colom...

A la nuit, revetlla i festuki...

Diumenge: Dormir+torna a dormir

Anònim ha dit...

Amb l'Eu es clar...

Anònim ha dit...

opció 1) IKEA: de hoy para hoy
opció 2) extorsió: anar a final de mes (quan els venedors van apurats) i... "o m'ho portes la setmana que ve o no t'ho compro"...
creu-me... funciona

Anònim ha dit...

Fer els porticons de la finestra de la cuina, que penós!!!
Quina enveja a tots, de veritat.

Anònim ha dit...

¡ COix !la penya s' ha mogut i jo no estat menys, la meva incursió a estat a Ainsa, el poble una passada ( ja havia estat ), molt de turisme , ambientillo guapo, anava a fer la cursa de LA PEÑA MONTAÑESA ¿ i a qui en trobo ? a la Teresa Forn, aquesta tampoc para, el dissabte anava a fer una mitja marató a Benasque ( bons calerons ) i el diumenge aquesta que també hi havia calerons. La cursa super guapa, una pujada tipo Pauls o Berga al començamen ( una hora 20 m) i despres una baixada que et cagues , una prediza impressssionnnnnant, ¡ encara els tinc a dalt !, en vaig fotre com unes 6 ostias perque relliscava una passada, amb tanta gent hi havia trans que ni pedre, despres 14 km de baixada , amb tobogans , camins i baixades tècniques , barrancs, corriols molt guapos ( JOanjo haguesis disfrutat de lo lindo ) i que consti que algun del trote hagués guanyat peles. Per cert avui les birres les pago jo perque vaig fer podium i en vaig porta alguna que altre pela. La recomano perque esta super ben organitzada i amb l' inscripció quedava inclós el dinar que era un catering molt bo. Ens veien a la tarda encara que tinc el gluti i les cames.... carregadilles

Anònim ha dit...

Al especialista en mudanzas

IKEA = No me MOLA
Lo bó costa, i a mida i al teu gust més.
La mini extorsió la tinc feta, ens falta el llitet de la mena per avans, semble que será possibla.