dilluns, de juliol 30, 2007

Cap de setmana 28-29 Jul.


Com a anat el cap de setmana nois ??? Una mica de calor, peró sempre hi ha troteros que s'apunten a patir en alguna cursa o es van a fer un cim al Pirineu o surten amb la btt per la muntanya o s'en van a la Xina a esquiar....la qüestió es fer esport, no ?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja hem penjat les fotos de la Cursa de l'Espluga de Francolí..una copa i a dormir...

Anònim ha dit...

m'agrada perque el Jordi Be casi no es va mullar a l'avituallament..

Anònim ha dit...

Aquesta es l'única cursa que quan arribes peses més que quan surts....

Anònim ha dit...

mUY GUAPAS LAS FOTOS.

En ellas se puede ver perfectamente la cara de sufrimiento, al menos la mia.

Adeu!!

Joanjo no podre ir a entrenar.

Anònim ha dit...

Gràcies a tots i totes pels ànims i per les fotos durant la cursa de l'espluga!!!

Ahir Josep Mª Benavent, Toni i jo mateix vam sortir a trotar dues hores per la pena i voltants. Vam acabar-ho amb un bon vermut, com ha de ser!!!

Anònim ha dit...

Dues notícies penjades al blog de l'espedició. Informa la Gemma:

Diumenge 29 de juliol:

Es la 1 del migdia i m'acava de trocar el David des de l'aeroport, ja han facturat l'equipatge i no els hi han dit res del pes de l'equipatge (el David tenía por de que els hi féssin pagar alguna cosa). D'aquí un parell d'hores agafen el vol fins a Londres. Jo aniré posant-vos al corrent a mida que ell em vagi trucat o enviant missatges.
M'oblidava: el primer "xou" del viatge, faltaven 10 minuts per marxar amb el bus cap a l'aeroport i el Xavi s'ha donat que s'havia oblidat els esquis. Han hagut de dir-li al xòfer si es podia esperar 5 minuts i ha anat a casa a buscar-los. Comencen be...

dilluns 30 de juliol:

Són les 11 del matí i m'acava de trocar el David des de "Royalpingui" (bé, com s'escrigui aquest nom). Estan molt be. Per cert, avui surten al "Diari de Tarragona" el Xavi i ell. Aniré informant...

Anònim ha dit...

Si mireu el diari de tarragona d'avui, surt un article dels nostres amics Xavilo i David P. De totes formes us passo l'article aquí:

"El padre de los hielos"
El dúo de alpinistas tarraconenses Xavi López y David Palos, acompañados del barcelonés Xavi Aymar, escalarán con esquís el Muztagh-ata, un 'sietemil' en la frontera de China con Pakistán
por raúl cosano | rcosano@diaridetarragona.com

La pareja de alpinistas tarraconenses, formando parte de una expedición más amplia, emprenderá el ascenso con esquís al Muztagh-ata, la 47ª montaña más alta del mundo. Ambos, con experiencia en los Pirineos y los Alpes, se verán las caras con el segundo pico más elevado de la cordillera de Kunlun, en la región china de Xinjiang, cerca de la frontera con Pakistán. Coronar y descender un sietemil con esquís es un aliciente añadido, como afirma David Palos, uno de los expedicionarios: «A mí me gusta mucho el tema de subir una cima sólo con esquís. Queríamos probar con una montaña asequible».

El Muztagh-ata, que significa el 'padre de los hielos', no presenta excesivas adversidades. «A nivel técnico, no hay grandes dificultades, pero sí tenemos el reto de acabar coronando. Si la nieve está bien, puede ser un gustazo», confiesa Xavier López. Se trata de un pico con cima redondeada. «Sólo entre el campo 1 y el 2 hay una zona de grietas. El tramo final es bastante asequible. Con esquís te deslizas mejor, no te hundes y da mayor rapidez. Con buen tiempo, la bajada puede ser impresionantes», comenta David. «Es habitual hacer esta montaña con esquís», apunta Xavier. «Si tienes cualquier complicación en el ascenso puedes darte la vuelta y en poco tiempo descender a los campamentos inferiores», añade.

Por la antigua Ruta de la Seda

La aventura arrancó ayer con destino a Islamabad, capital de Pakistán. A partir de ahí la expedición iniciará un viaje en minibús durante cuatro días hasta la frontera con China. Serán 1.200 kilómetros a través de la Karakórum Highway, la carretera internacional más alta del mundo y que transcurre por la antigua Ruta de la Seda. Ya en la montaña, la expedición calcula unos 17 días para llegar a la cima. López y Palos estarán acompañados del barcelonés Xavi Aymar, habitual en las expediciones tarraconenses. «Él ya conoce muy bien la montaña, porque ha estado muchas veces y eso nos servirá de gran ayuda», comenta López.


Xavi López y David Palos ya coronaron en 2003 el Gasherbrum II. Xavier López acumula en su palmarés dos intentos al Everest (1997 y 2000) y numerosos picos en los Pirineos y los Alpes. David Palos también tiene en su haber los 3.000 pirenaicos y los 4.000 alpinos, además de formar parte de la expedición que en 2003 hizo cima en el Everest. «No coroné pero participé», aclara el alpinista.

Inmortalizando la experiencia

David seguirá cada instante de la aventura con su cámara de vídeo. La idea es filmar el ascenso y el posterior descenso para elaborar un documental. Por delante, una experiencia apasionante de tintes exóticos: «No nos atrae sólo la montaña, sino todo el viaje», concluye.

Anònim ha dit...

Hola soc jo!!!!
Els que no ens agrada la competicio..., aquest finde, vem anar al pirineu, a fer un altre tresmil, El bessiberri Sud de 3030m., ens ho vem pasar molt be, uns vem dormir a la furgo del oscar i els mes desgraciadets van dormir a la tenda (es que son pobres i no tenen recursos).
Vem veure Baques, llacs, molta pedra, i molts nens (excursionistes), i alpinistes amb unes motxiles molt grosses i pesades.
I be donÇ ja esta el resum, i ja sabeu als que tinguin enveja !!QUE SE JODAN¡¡ (com diu el tiet ramon).

Anònim ha dit...

Hola troteros:
La tremullada no va ser poca, segur que a la meva edat aviat tindre reuma, axi com podeu veure me vaig estrenar a la cursa de l'espluga.

Anònim ha dit...

Aquets periodistes tan els fot parlar d'una muntanya com d'una altre, confonen el Everest amb el GII, jajaja

Anònim ha dit...

leo, sortim a les fotos de lespluga quan estàvem esperant que donéssin el pistoletazo (que per cert se'ls va encallar) i sembla ser que li vas agradar al fotògraf, et va fer dos primers plans..

Anònim ha dit...

ah, també està l'Olga i el Víctor...

Anònim ha dit...

Notícies David P i Xavilo (de la Gemma):

A les 7 del matí el David ha enviat un missatge dient que ja havien recollit al Xavi Aymar al aeroport i que ja estaven a la KarakorumHighway. Van cap a Chillas ( que sona a poblat mexicà) i que estan be.

Anònim ha dit...

Notícies David P i Xavilo (de la Gemma):

A les 7 del matí el David ha enviat un missatge dient que ja havien recollit al Xavi Aymar al aeroport i que ja estaven a la KarakorumHighway. Van cap a Chillas ( que sona a poblat mexicà) i que estan be.

Anònim ha dit...

capital de chillas

Anònim ha dit...

de pequeñito siempre he llevado en mi interior abanderado, el día más señalado, al cumplir como soldao, he llevado abanderado... pero siempre he sentido un picor que me ha extremecidooooo... y es que me pica un güevoooo, no se que voy a hacer, no sé que puedo hacer...