diumenge, de juliol 01, 2007

Cap de setmana 30 Juny - 1 Juliol

Vinga som-hi! Expliqueu com heu fet el "freaky" aquest cap de setmana. Uns a Núria-Queralt, altres BTT, ... que més???

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Núria - Queralt :

Sortim de Tarragona desprès d'haver esmorzat un entrepà al Bar 2000 (2ª residència alimentaria per molts components del Trote). Alguns ens demanem tambè un altre entrepa per dinar més tard.

Arribem a Berga i anem a buscar els dorsals i el regal (una samarreta, més originalitat impossible). Pujem a l'autocar a la 1.15 i ens porten per una carretera amb un munt de revolts fins a Ribes de Freser, d'on agafem el cremallera a les 3.30 per pujar cap a Núria, on té la sortida la Marxa.

Res,que a les 4.30 puntualment es dona la sortida i ja veus a 400 "borregos" muntanya amunt amb 92 km per endavant. Anem fent, ja que el primer tram és costarut (fins pas dels lladres a 2500 m). Com a mínim ni plou ni pedrega com l'any passat. Van passant els kms i les hores, fins que es fa fosc i ens posem els frontals que no ens els treiem fins la matinada a les 5.30 aproximadament. Veiem que podem millorar el temps de l'any passat tot i que estem bastant cansats.

Al final arribem al Santuari de Queralt amb un temps de 15h20' havent quedat en la posició 50 aproximadament i rebaixant el temps de l'edició passada en gairebe 45'. Tots/es estem bé, cansats, però bé de salut.

Felicitacions:
- David P per haver aguantat com un animal tota la marxa.
- Toni per que tot i els problemes físics, ha fet una remuntada impressionant els ultims 15 kms.
- Reyes per haver fet la 1ª dona.
- La resta per que simplement som collonuts.

Ah! Que el Ramon i la Montserrat us expliquin com és que han passat la nit juntets "dormint" en un Caixer Automàtic a Berga....

;-)

Anònim ha dit...

Bé, ara que ja estic recuperat... i uns collons!! fins i tot em fan mal els pels del cul.
Ha estat una bona experiencia que no tornarè a repetir... aquest any!
La veritat és que m'ho he passat molt bé i m'he trobat força bé, evidentment es fa molt llarga i molt dura, però anar tots junts és la clau per no enviar-ho tot a cagar, aixó si, no pots perdre pistonada i no pots badar, que ningú espera.
Em tingut sort amb el temps, doncs hem tigut calor a la nit, almenys jo anava suant.
Per cert, despres de la cursa he anat amb la family a Vic, hem fet una visita per la ciutat, hem vist una exposició de cotxes yanquis i hem acavat a la catedral de Vic on jo m'he quedat dormit en un dels bancs, de veritat!

Demà a la feina semblarè una muñeca de Famosa!!!

Ens veiem dimecres.

A10.

Anònim ha dit...

El vídeo de l'entrenament a Núria la setmana passada, si cliqueu aquí

Anònim ha dit...

Felicitats a tots, pero sincerament, quina matada, hi ha d'haver alguna cosa de masoquisme amb aquestes activitats, algun trauma infantil, que no us feien prou cas de petiteeeets? i ara de grans tampoc!!!

Anònim ha dit...

Ei!!! la resta que no va anar a la Nuria-Queralt, avui vindreu a entrenar, no?

Anònim ha dit...

... a mi que em digui friki y masoca un tio que se'n va a penjar-se de les pareds per passar-s'ho bé... pos mandan carallos!
pa friki, tu, tio!

Anònim ha dit...

Enric es que tota la nit trotan...ha de ser durillu, si m'hagues de passar tota la nit penjat d'una corda segur que m'ho miraria diferent.

Anònim ha dit...

depèn d'on et pengessis...

Anònim ha dit...

Ei!!! Xavilo i Oscar, com van anar les ferrates? expliqueu alguna cosa.

Anònim ha dit...

NO te contaré naa de naaa Ricard. Ya que nos dejastes tirado. Nosotros ya teniamos la ilusión de hacer un trio y mira. Que piiiii k eres.

Fuera coñas. La verda es que la Regina, fue la REOSTIA!!!! Nada más y nada menos que 6 horitas de via ferrata una pasada. El problema es que después de esta las demás están tiradas y cortas.
Valio la pena. Ya le repetiremos algún día. Hubo de todo hasta una reunión ya que uno de los que venía se quedo clavado. Guay.

Y el domingo para rematar hicimos otra en Grau-Roig, lo bonito de esta es que tenía que tirar bastante de los salientes naturales.

Ya te contaré cunado te vea.

Y este finde el Posets!! Adeu

Por cierto , no penseis k no me entreno solo, jajajajaja

Anònim ha dit...

Osacar, 6 horitas con la ferrata, te lo tomaste con calma eeeeeh!!!, jejeje

Aquesta nit vens al sopar????? o marxes cap el Pirineu?