dijous, d’agost 30, 2007

TRAILER UTMB 2007



Us passo un avanç de la peli de l'UTMB 2007. Tampoc us lliurareu aquesta vegada de la peli...jejeje......

19 comentaris:

Anònim ha dit...

guapo, guapo...

Anònim ha dit...

Estic emocionat,quina enveija estinc.
Qué bèstias tio, qué bèstias!

Anònim ha dit...

Quiero mas, quiero mas, dame mas, dame mucho mas... soy todo tuyo.... aaaaahhhhhh!!!!.

Anònim ha dit...

Sembla que els muztageros, ja estan per aqui, a veure si ens veiem dema divendres, per felicitaros en persona i fervos una abraçada, i als demes que sepais que sereis fuertemente sancionados por vuestro comportamiento, ja que el dimecres vem fer un esforç els ultres per anar a la piscina per trobarnos amb vosaltres i resulta que estaveu fent la perdiu per vilaplana "JA US VAL", aixo us puntuara negativament, que lo sepais.

Anònim ha dit...

Ja tenim al Xavi treballant i a tope. Ara em queda donar-li l'abraçada al David P.

Fins desprès!!!

Anònim ha dit...

Molt emocionant Juanjo, pero jo m'apunto a la fan...en volem meeeees!!! ens veiem aquesta tarda al Tarraco?

Anònim ha dit...

Acabo de vindre del 2000 d'esmorçar i he quedat amb el toni i la maria per anar a dinar a la platja, si algu s'anima ja ho sap que em truqui, aquesta tarda espero que ens veiem i podriem anar a sopar que us sembla?... es que nomes penso en jalar.
Visca els del muztagata i els ultres!!!!
Som los mas mejores!!!!

Anònim ha dit...

Aquesta tarda entreno, cervesa i sopar (amb més cervesa, clar...) i demanaré: "une bierre grand" que a chamonix ens les posaven de mig litre!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola muztagateros, ultra trailers i amiguets del trote en general. Jo m´apunto al sopar, a les birres al entreno, que previ a tot aixó el jefe en funcions (Manel) ens obsequiarà i a lo que convingui.

He de dir que encara tinc LA GALLINA DE PIEL després de veure el video de la ultra. JO VULL UN TDA NOU PER POGUER CORRER UNA D´AQUESTESSSSSSSSSSS!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Increible el video com la música del la UTMB: BSO: LA MISIÓN (Ennio Morricone)

Un cop més,l'enhorabona cracks! kina envejetaaaa!! ;)

salutacions

Anònim ha dit...

david, demana-li al Ramon...

Davidph ha dit...

Como veréis en esta página, las andaduras del Trote, han llegado hasta la web de Barrabes...

http://www.barrabes.com/noticias/articulos.asp?id_articulo=5300

Anònim ha dit...

El trote es va fent famous!!! felicitats de nou a tots i totes, ja ens explicareu cosetes, es que es una sort de tenir dos noies que tiren del grup de Tarragona,jeje i aixo que son de Reus!!!

Anònim ha dit...

L'enllaç que ha posat David:

Barrabes

Gracias David

Anònim ha dit...

Tinc el mocador a la mà ple de llàgrimes i mocs.
No se si podrè tornar a entrenar amb el TROTE, jo no soc famòs, m'envien correus des-de tot arreu amb l'adreça del Barrabès, o sigui que us coneixen al mòn sencer.

FELICITATS.

Davidph ha dit...

Ha llamado Ramón (huesca) a Reyes, para decirnos que había una noticia de la ultra en la página de Barrabes, y que habían puesto fotos suyas. Y la verdad es que copais casi todas la fotos del reportaje.
Al final va a salir hasta un esporsor...

Anònim ha dit...

Com que no se que fer, i m'aburreixo estic omplint la pagina per tots els dies que ni ho he fet....
Aixo de ser famos no se si m'agrada, ...be si que ho se "no m'agrada", per que a mi no em queden be aquestes ullerotes groses que em veig obligat a posarme per sortir al carrer, ja que la gent s'em tiren al damunt, tot demanant-me un fill... no ho puc soportar.
Avui hem anat a fer una sortida amb la bici, que des del 31 de desembre no tocaba, i encara tenia fang, la sortida ha sigut a Rojals, a esmorçar es clar, i hem tingut sort ja que avui era el primer dia que obrien despres de vacances de dos mesos (quins collons), pujades i baixades per pedregals que hi farem, dues horetes i mitja, i despres a dinar al 2000 per variar, i tambe per variar "kalijari" al finalitzar....que be que m'estic recuperant com segueigi a aquest ritme tindre que seguir una dieta de desintoxicacio, birres i kalijaris. I dema es diumenge iupi, mes birres.

Anònim ha dit...

Jo tb haure de fer una cura de desintoxicació.

Desprès de la birra de l'entreno del divendres, el sopar de divendres, l'esmorzar de dissabte a Rojals, el dinar a l'Espluga (paella...que fa una set de mil dimonis...); al vespre em trobo el Josep Mª Maixe i anem a la festa de la verema...i un altre copeta!!!

Total que avui ho remataré amb el dinar de cel.lebració del'aniversari del'avi i sant de l'àvia...

M'en vaig a la cuina a buscar-me una birra que ja em comença la tremolor....

Anònim ha dit...

Donç jo per no ser menys, avui diumenge habia quedat amb una tia que es diu berna i que dorm al costat meu, per anar de bon mati a caminar pels voltans de Montral i despres fer un bany al riu glorieta, donç a sonat el despertador i l'hi dic "es la hora", i em contesta aquesta que dorm amb mi "pues duermete", aquesta es la historia del diumenge al mati.
Pero quant ens em llevat a les once trenta mes o menys, i despres d'anar a fer el cafe ole, al moto, hem anat al arboli, a jalar es clar, vi bo, i mes vi bo, soc un crac d'aguali el vi em sembla que en el pigot estic en busca i captura.
Atencio!!! que ve la noticia bomba hem anat a escalar despres de dinar i despres del cafe posterior a la plaça d'arboli, a sigut a la zona del duc he fet un cinque, i tres quarts sups, quin cagarro m'ha agafat pero he triunfat, aquest cap de setmana he fet btt, que feia nou messos que no ho feia, he escalat que feia mes d'un any que no tocaba les cordes, o sigui que despres d'aquest cap de setmana ja puc tornar a correr i no deixar de fer-ho fins l'any que be.
A1,A10.