dilluns, d’octubre 22, 2007

Cap de setmana 20-21 Oct MM07

Com ha anat el cap de setmana nois ??? Aquest cap de setmana hem fet una mica de tot, uns a la duatló del Puigmal (m'han dit que molt de fred i vent), d'altres "empuja-bike", d'altres "trialera-bike", d'altres a quitranejar una mica.... expliqueuuuuu !!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La dona tomàtica, va anar a estrenar els seus pedals tomàtics i les seves sabatillas "shimano", per les trialeres de la Pena... ni una ostia !!!

Jo flipo, mira que és rareta aquesta tia, sembla que porti tota la vida amb pedals tomàtics (al teu planeta segur que ja els portaves...)

Anònim ha dit...

Jo vaig anar a gaudir del premi que hem va tocar a la cursa de Pauls, d'un cap de setmana a una caseta de turisme rural que esta molt be, molt xula...per cert la cursa no la vaig correr perque estava cardat, cardat, o sigui que encara vaig tenir sort amb el sorteig, jeje

Amb la familia vam fer bici, ruta verda, como norrrrr, 26 Km dissabte i 16 Km diumenge,molt content pels nens, la que es queixava mes era la meva dona, ja esta avisada, de que com no espavili aviat no podra venir amb nosaltres tres...es que avegades es posa el casco al reves,o no es treu les ulleres de sol als tunels, o confon els plats amb els pinyons i etc..., vaja que aixo de l'esport, como que no, pero aixo si!!! es tota una dona eeeeeh!!! i ja no us dic res mes que no me fio de vosaltres, jeje...per cert, el diumenge, hem vaig trobar al Xavilo amb tots els seus germans i dones i fills fen la ruta verda tambe.

Anònim ha dit...

El papa, els Barry-Brothers, XaviLo i jo vam fer el puja-bike.
Sortida a Vilaplana cap a Alforja, pujar cap a l'ermita de Puigcerver (amb ostia-gilipolla meva), baixada cap al cool d'Alforja i cap a Arbolí a esmorzar (llangonissa amb fasols, vi i Kali-jari) jo cocacola que encara em vigilen!
D'Arbolí cap als Castillejos i baixada cap a Vilaplana per Garrigots. Abans de la baixada, vam ajudar a una dóna, no no home... no se.. a una espècie humana i a més de Reus, a arreglar la seva cadena que li va petar. Menys mal del papa que portava una... totxo-cadenes no no punxa-cadenes o tronxacadenes, bé no ho ser, un aparell que ho va arreglar és una caixa de sorpreses aquest home!!

Ens veiem a la tarda.

Anònim ha dit...

Cony David, com estas ? M'han dit que et vas fotre un bon meco...que et volies fer el harakiri amb el manillar de la bici !!!!