divendres, d’octubre 19, 2007

Duatló de Núria


Desitgem molta sort als nostres companys que participaran aquest cap de setmana en la Duatló d'alta muntanya de Queralbs.

Ànims !!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola:
Gràcies pels ànims.
Toni i Ramon bombero que vagi molt bé.
Toni, si pots dissabte cap al tard fes-me una perduda que et trucaré per preguntar-te alguna cosa d´última hora i per saber com ha anat la cosa.No tinc el teu telèfon.
Ismael: 619 381426

Anònim ha dit...

Molta sort a tots 3! Ànims i força...

Anònim ha dit...

isma tu que no l'has fet, gaudeix-la que val la pena, no miris el terra, mira cap a munt, però no el cul que tens al teu davant sino més amunt i no miris el rellotge que tampoc val la pena....sobretot disfruta-la que aquestá sí val la pena...

molta chuete a aquests 3 flowers!

Anònim ha dit...

Ismael, depen del cul que duguis al davant!!! si val la pena el cul vas combinat les vistes al paisatge i les vistes al cul...

Anònim ha dit...

I reserva forces que després de Núria encara queda una bona tirada fins tornar a agafar la btt...

Em sembla que dalt trobareu neu... que guapo !!!

Anònim ha dit...

CRONICA DUATLÓ PUIGMAL
20-10

Dura,molt dura en va recordar la CROMAGNON, un fort vent i molt de fred ,ens ha complicat la pujada a Nuria, no et podies descuidar si no volies sortir volant, després a la baixada del Puigmal molt fred i molta neu que et tallave les cames quan te enfosaves dintre.
la resta com sempre, menys el Ramón que es va fotre una hostia a la baixada de Nuria que va quedar grogi amb un fort cop al genoll.
temps provisonals: Ramón 2,42
Toni 2,56

Anònim ha dit...

PERDÓ. ELS TEMPS NO SON CORRECTES

RAMON.3,42
TONI 3,56

Anònim ha dit...

Felicitats nois...
Ramon que no sigui res...

Anònim ha dit...

Toni pero si va fotre un solarro tot el finde????? vaja un potro mes amariconaooooo, jejeje...Conyes abanda...Moltes felicitats Toni i Ramon, esperem que tot quedi amb un sustet Ramon, i l'Ismael? com et va anar?

Anònim ha dit...

esticbaldat.com:
Bastant durilla la meva primera duatló de muntanya, bastant. Jo vaig córrer el diumenge.
Per començar pel matí fotia una rasca que no vegis, termòmetre del meu cotxe -1Cº.
La pujada amb btt fins a la Fontalba llarga, llarga, llarga..., al breafing ens van dir que lliguéssim els cascos a les bicis que feia molt de vent, imagina´t.
Després de carregar les cames de lactat vaig començar a pujar el Puigmal, empinat, empinat, empinat... Només deixar la bici a la Fontalba ja vaig veure que això tenia pinta de ser patidor com nostro senyor al mont calvari o sigui que vaig anar fent perque ben poca cosa més podia fer. Un vent que et feia perdre l´equilibri i el gelava tot allò que no portaves tapat, la part del nas, ulls i front congelada. A l´abituallament donaven uns reconfortants granissats d´aquàrius. Una vegada vaig fer cim la baixada tota nevada i gelada de tota la manada que havia passat devant meu. Hem vaig fotre una primera clatellada que hem vaig quedar estabornit, després una segona que hem va fer veure clarament que més valia arribar sencer que no pas contusionat. La baixada a Núria matadora pels quàdriceps i ja la pujada fins a Fontalba hem va semblar que estava fent una altra vegada la marató de Berga (Leo xato tenies tota la raó). La baixada en bici senzillament baixada.
5:10h
Ah!per recuperar energies perdudes anyell de Ripoll a les fines herbes. Molt bò.
Tot i això molt content per finalitzar la prova i haver-ne sumat una més.
Aquesta temporada m´he estrenat en duatló i triatló!!
Tant patir per anar al cel!!

Anònim ha dit...

Felicitats Ismael !!!!! La qüestió es acabar sencer...

Anònim ha dit...

Enhora bona a tots!
Ramon, espero que no hagi estat gran cosa, que et recuperis ràpid.

Lo millotr de tot és...... QUE JA HI HA NEU!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Despres de la descripció de isma en sembla que encara m' ho hauré de pensar con a minim un parell d' anys més per si la faig o no.... ¡ tela marinera !, si ja tinc dificultats per controlar la bici imagina't amb neu..... no m' aixecaria del terre...

Enhorabona a tots tres.