divendres, de desembre 28, 2007

25 Mitja Marató de Sitges.13.01.08

Pels troteros quitraneros, que vulguin baixar els temps de la de Tarragona, la 25 Mitja Marató de Sitges és una bona oportunitat, també pot servir com a test per la Mitja de Granollers.

Diuen que és una mitja marató ecològica ¿? Fashion Victims ..."la moda és la moda"

17 comentaris:

Anònim ha dit...

que unas tetas de cera

Anònim ha dit...

Ja hem actualitzat el Trofeio T-X, el Ramon encara s'escapa més....

El Duatló de Cabrils, molt dur i molt maco...llàstima que al final van treure els senders i era tot pista.

Anònim ha dit...

En els trams de córrer em vaig trobar molt be, es noten els entrenos, sense apretar massa la màquina anava passant a gent, peró amb bici em passava tothom, va ser depriment agafar la btt i veure com em passavan com avions..fiuuu, fiuuu,...depriment. En les baixades, encara que no tenien cap dificultat tècnica, anava passant a gent, peró a la pujada em tornaven a agafar...

Conclusió: M'he tornat Trotero

Anònim ha dit...

Perdona'm estimada mountain-bike del meu cor, ja sé que canviar-te per un parell de sabatilles podentes o fer-te anar per pistes netes i avorrides, no pot ser un canvi a millor, peró no desesperis aviat tornaré a ser amb tú i cavalcarem junts per senders impracticables plens de pedres i salts, que faran exitar-me com només tu saps fer-lo.

Visca l'Enduro...

Anònim ha dit...

einnn???? Visca la EN-DURA

Anònim ha dit...

EINYSSSS! qué t'has begut xaval !!!!!

Anònim ha dit...

em va va passar el mateix quel senyor enduro "te la pone tiesa"......corrent encara vaig fer bon paper...però en bici UN DESASTRE! la gent m'anava passant però no com avions sino que semblaven concordes, va ser tal la humiliació que ja m'ho vaig pendre en calma...vaig parar a treu-re'm el jersé, vaig parar a labituallament, qüasi que paro a cagar...en calma, ja arribaré argun dia...em va salvar una mica (però només una miqueta) que a lultim tram de córrer encara vaig poder adelantar a uns quants...vaig quedar per la vintena de la cua, je je je
Molt mako el paisatge, ja ho deieu que valia la pena anar-hi.

Anònim ha dit...

Leo, ànims que no serà res...ja veuràs com en el futur sabràs tirar endavant sense les teves trialeres i descensos suïcides. I el dia del "retonno" serà apoteòsic!!!

Molts ànims i endavant!!!

El dissabte Jaume G, Berna, Ismael i Jaume B van fer una sortida en BTT de l'Espluga fins a Prenafeta i tornar (és clar...) quan van arribar semblaven estalactites de gel amb cames...

Diumenge Jaume G i Joanjunike vam anar amb els BTT de Prades (convidats per Quico Mata i Joan Fuguet) a fer una sortideta fins el Tossal de la Baltassana i acabar-ho amb un esmorzar lleuger a base de pa torrat, allioli, botifarra negra, llangosnissa, fesols, patates fregides i embutits. Tot regat amb vi negre i acabant-ho amb un bon carajillo de Carlos III (Josep Mª...ens tens ben ensenyats!!!)

PD: com va anar la classificació del trote a Cabrils???

Anònim ha dit...

Eisss, que només era per animar una mica el cotarro !!!

Dissabte vam anar a l'Espluga i fotia un fred !!! Vam veure el cotxe del Jaume G. i vam pensar: quina putada sortir avui amb biciiii !!!!

Joanjo, la classificació trotera està al Temporitzador i la general a la de la triatlo

Anònim ha dit...

Ostia Leo....estic a la puta parra!!! si ho has dit al primer comentari!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Xavals menys xerrameca i aneu-vos preparant per la s.silvestre, que es dins d'un ratet, i dema si no hi han canvis, hem quedat a les once dema per mullar-nos les cames a la platja llarga (pont de cala romana), o sea l'any que ve.

Anònim ha dit...

Jo no vinc a la St Silvestre, però espero poder arribar a temps per poder saludar-vos a l'arribada.

Que vagi beeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Nos vemus en la S.Silvestre.

Y luego un bañito en el serrallo!!

Hasta dentro de un rato. Joanjo ya estás con excusas, como eres si quieres te ponemos un poco de tierra en la llegada para k no sea tanto alquitran, jejeje.

A quién se le ocurre hacer la carrera a la hora de la merienda, joder!

Anònim ha dit...

BTT CABRILS

Temps oficials.

Ramón B 1,50
Toni 1,58
Leo 2,04
Eu 2,22

Duatló dura peró sobre tot pel nivell dels triatletes i duatletes, són un altre historia,i sincerament creec que tots ho vam fer molt bé, si tenim en comte que nosaltres la bici practicament no la tuquem, i aqui la bici es el mes important,es on et treuen les grans diferencies.

Anònim ha dit...

Hostia leo, estic esperant a veure si la bici et contesta al blogs.

Anònim ha dit...

Y cómo es él
en que lugar se enamoré de ti,
pregúntale: a que dedica el tiempo libre????

Anònim ha dit...

es un ladrón
.....
que me ha robado a Leooooooo