diumenge, de desembre 16, 2007

Cap de setmana 15-16 Des.

Com ha anat aquest cap de setmana replet de curses i mooooolt de fred ??

Aquí us deixem una foto de la 1era bombera & 1er bomber de l'Eternal Running d'Igualada, fent un precalentament abans de la sortida (si voleu veure els mega-blaus que porten a les cames, demà al gym).

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Una cursa massa corredora, m'esperaba més obstacles. Només hi havien obstacles a la sortida i a l'arribada, però a la meitat de la cursa ens hem fotut dins d'un riu glaçat, amb un gruix de 3 cm, que ens ha deixat les cames completament dormides durant una bona estona, quina xalera !!!!

A l'arribada quatre tolls d'aigua enfangada on t'enfonsaves tot, sortint del toll tenies que remuntar una pujadeta de fang que relliscava un colló, després quatre obstacles més i ja tá.

A l'acabar la cursa teniem que esperar el bus i allí si que ens hem fotut de fred, dutxa, bocata, xupito güisqui i rises i copes (Ramon 1er bomber i l'Eu 1era bombera infiltrada).

Anònim ha dit...

es yoko ono!!!

Anònim ha dit...

leo, et vas treure els mitjons per ajudar a passar l'Eu pel riu glaçat???

Joanjo ha dit...

Nosaltres hem fet una sortida de cap de setmana es podria dir que maratón-gastronòmica...si voleu saber més, demà tambè al gim.

De la marató dir que era molt corredora, ha fet fred i un bon troç de la cursa amb neu. Els km finals han sigut infernals per culpa de les rampes a les cames. El papa Jaume no n'ha patit...hem arribat a la conclusió que és qüestió de beure més kaliharis de Carlos III: a > nº kaliharis < nº de rampes!!!

En quant al tema gastronòmic, hi ha un reportatge fotogràfic fet per la Berna que segur ben haviat penjarem a la web.

FINS DEMÀ !!!

;-)

Anònim ha dit...

Ah! Felicitats als eternal runningueros !!!

Anònim ha dit...

El Josep Mª Benavent no ha volgut marxar de les comarques del País Valencià sense un record...s'ha luxat un dit de la ma i el té fet un "botifarró" !!!

Anònim ha dit...

BTT , CABRA DEL CAMP.

Feia molt de fred, peró aixó no es cap impediment per al trotes així es que a la marxeta, circuit totalment per pistas i molt rodardor quasi tot amb plat, un parell de pujades amb plat petit i bastant dures, sobre tot l'ùltima peró peu a terra, arribada a la meta 2,26 bocata i veguda barra lliures.

Anònim ha dit...

quatre fotos més Multimedia T-X, Album Trote-Extrem...

Anònim ha dit...

El vídeo de la Gore-Tex Transalpine d'aquest any que van emetre a Temps d'aventura

Anònim ha dit...

Classificacions X MARATÓ DEL ESPADAN

Anònim ha dit...

Molt be, molt be!!!

Yo mientras tanto estaba en Besalu y S. Pau haciendo ruta gastronómica por la zona.

Estais hechos unas machines, Felicidades a tod@s!!!!!!

Anònim ha dit...

Se anima alguien a salir mañana un rato??? Hoy no puedo ir a entrenar, ya me direis algo!!!