diumenge, de desembre 23, 2007

Cap de Setmana 22-23 Des. 07

Heu fet algo aquest cap de setmana ?? Dissabte tenia que ploure i diumenge no ¿? Molina, Molina...ni papa.

Si aneu o voleu anar a entrenar aquesta setmana "tonta", fiqueu-lo en aquesta notícia per si algú es vol apuntar.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Eu & Leo, anirem a fer un Llorito, a les 11 del matí, sortirem del gym.

Anònim ha dit...

Avui hem xafat molta neu !!!! Hem pujat per la Pena i dalt estava ple de neu pels costats de la pista, ens hem trobat a l'Helena i els Barri Brothers que ja baixaven.

Un cop als Plans hem fet la trialera que li agrada tant al Jaume i només entrar hem flipat !!! No es veia el sender de la neu que hi havia !!! Quina xalera !!!! ja , ja, ja, i quines osties !!! Després cap a els Cogollons i tornada cap al Mirador, hem baixat per la trialera del Mirador, també plena de neu !!!! i després a sac per la pista perque feiem tard!!! Com s'agafaven les rodes !!! buaaaaaa volem mésssss !!!

Anònim ha dit...

Demà dilluns no puc,però hi ha algú per fer alguna cosa el dia de Nadal?

BTT, trote ... ja direu!

Anònim ha dit...

Ah! en principi el dia de Sant Esteve el Tete, Helena i jo sortirem amb bici.

Anònim ha dit...

hola nyus...
per demà,qui vulgui fer una horeta o horeta i mitja, a les 9:00 a sota el pont de la Rabassada (el més proper a Tarragona)
a cascarla

Anònim ha dit...

Hola troteros:

El dijous a les 19h. fare un Samper per treurem el carreg de consiensia, cosa que no enteg gaire pos encara no se si ne tingut mai de consiensia, ara que estem en aquestes dates de recolliment esritual i meditació me pot explicar que es la consiensia...

Anònim ha dit...

Hola troteros...

Avanç de que comenseu a fer lucabracions i dirme vagenades,
voldrie felicitarvos a tots les feste de Nadal i que com ha bons minyons que sou, menjeu i bebeu tot lo que hus posin, bones festes i arreveure.

Anònim ha dit...

Jo m'apuntu amb el navidad puta navidad, ja fare cap a les 9h, del dia de nadal, moltes felicitas a tots, i no sus afarteu gaire,...ho has sentit david?
Si algu ha quedat amb algu, hi vol que hi vingui mes gent, que posi l'activitat, pero que tambe posi el dia i l'hora, i el lloc de trobada. Gracies.

Anònim ha dit...

M'oblidaba... lo dissabte pasat vem anar a posar el pesebre del Tarraco, per sort els del trote, vem salvar la papeleta dels btt, ja que nomes erem natros i el julià, i em va demanar que l'any que ve ho organitzecim nosaltres, ja que ell no te prous colegues "vius", per fer una colla, ja us ho podeu anar pensant per a l'any que ve, al menys l'esmorzar es gratis.

Anònim ha dit...

Els tetes encara no hem quedat en res pel dia de sant esteve.Vam dir de sortir en BTT i ja acabariem de parlar-ho demà.

Apa!

Anònim ha dit...

Suposo que seria per sortir a les 9 més o menys...

PD: ahir quan passavem per la font del deport de la Pena (la que hi ha sota del Mirador) vam trobar-nos el Jaime del BAr 2000...s'està entrenant

Anònim ha dit...

Jaume, massa tard, la canalla ja em crida PAPANOEL PAPANOEL!!!!