diumenge, de febrer 03, 2008

Cap de Setmana 02-03 Febrer 08'


Com ha anat el cap de setmana ??? Granollers ?? Sortides Muntanyeres ?? Últims entrenos per Valencia ??? A la neu ???

Aquí us deixem una foto i el recorregut amb el Google Earth, de l'entrenament d'avui per el Montsant.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

i aquí el perfil

Anònim ha dit...

Quina sortida més xula al Montsant!!!!!! Impressionants paisatges i camins per on hem passat. En total hem fet uns 21 km amb 1170 de desnivell positiu.
Hem arribat a Ulldemolins a les 8.30 i no hi havia cap bar obert per fer el cafe...total que ens hem hagut d'esperar fins que n'obrissin un i hem acabat sortint de l'ermita de la mare de deu de la magdalena a les 10!!! INÈDIT!!! MAI haviem sortit tant tard!!!

En total 4h10' i ho hem acabat amb un dinar que tambè ha estat a l'alçada del dia...és a dir, collonut!!!!

Ah! Felicitats Marta per la teva estrena amb les curses!

Anònim ha dit...

Marta, moltes felicitats!!! a mi m'ho a cantat un pajarito a la Masella le teva estrena!!!

Joanjo ens faras un video, vale?

Anònim ha dit...

Marta, enhorabona. Espero que hagis disfrutat de tota la cursa i d'aquella sensació que et queda quan t'atures i dius... "ha ganaaaaaadoooo muchooooo!!!!"
Enhorabona

Anònim ha dit...

Això ha sigut massa!!

Abans d'explicar res, no tinc paraules per agrair el suport que m'heu donat tots!! de veritat!! ha sigut molt especial per mi ( tenint en compte que sóc una bleda solejada..!!)
Tots els sms d'ahir d'ànims i avui de felicitacions!! de veritat!! se m'han mullat els ulls en tots els sms rebuts... quina sort que tinc de tenir-vos al meu costat!!

Dissabte tarda, "ambientillu impressionant de cursa" al centre de Granollers on vam anar a buscar el dorsal núm 6817!!

Aquest matí, encara més impactant, sis mil persones allí, calentant...i jo amb uns nervis que m'han fet pixar com una marrana entre mig de dos cotxes...ai madre!!!

res, sortim,i jo crec que al km 1 ja anava jo sola... per aquella avinguda tant ample, mha passat tot déu, corredors, nens, avis, persones caminant, persones corrent amb cotxets de nens.... i jo al meu ritme!! només em passaven les vostres cares per la ment (pensava, amb ells no els puc defraudar!!) a mes portava la samarreta del TROTE! POR MIS COJONES QUE L'ACABO!

Veia al joanjo al meu costat dient-me, tu fixa't amb les pulsacions, no t'embalis, deixa estar la gent... i la elena dient-me coge tu ritmo.. i aixi he fet...

I jo la última.. darrera la gent que anavan caminant.. amb la gent de públic murmuran mira, aquesta es la última, però és clar, precisament per això animant-me molt!!! i les ambulàncies radera meu, fins que una de les dues s'ha cansat i m'ha passat!! jajajajaja

Res, finalment, a lo lejos, he vist l'arrivada!! pero jo, impassible, al meu ritme... i la gent "vinga que ja arrivas" i si, efectivament HE ARRIVAT!! Bueno, m'ha passat un paio, de la mitja ja, que anava amb una espècie de bici rara, com si fos una cadira de rodes, no sé com explicar-ho... sabeu que vull dir? folladíssim!! a un metre de l'arrivada... jajajajaja

Pero la sensació quan he passat, ha sigut brutal!!! FINALMENT ho havia aconseguit!!!

50 minuts per 5.300 metres, però ho he aconseguit!!!

Després he pensat, joder, he corregut massa ràpid, arrivo a esperar-me 9 minutets més i entro triomfal amb el WANJIRO aquest o com es digui, que ha fet el record!! jajajjajajajjaja ( el tio ha arrivat a anar a 2 min 40 segons per km!!!!!)

Bé, perdoneu pel rotllo, però em feia molta gràcia explicar-ho tot!!!

De veritat, lo millor de tot, TOTS VOSALTRES I EL VOSTRE SUPORT!!

MOLTISSIMES GRACIES

PD: Si heu arrivat al final del rotllo, millor, perque ara llegireu lo més important, demà CONVIDO JO A LES BIRRES!!!!

MUAKSSSSSSSSSSSSSS

Davidph ha dit...

Muchisimas felicidades Marta!!
Eres una crack, y ahora a por una de 10 km, porque seguro que lo vas a hacer igual de bien, o mejor dicho, el doble de bien

Anònim ha dit...

Molt be Marta l'enhorabona i a per la propera.
FELICITATS.

Anònim ha dit...

No ha pogut ser, ahir després del esmorçar vaig fer una prova rodant per la platja llarga i res molt de malt al besso de la cama dreta.

Vaig decidir que no aniria a Granollers , aquest mati he fet 60 km en bici.

Anònim ha dit...

Marta Felicitats, nomes dir-te que al final el que conta es el que has fet per estar avui a la sortida.
I avui era el dia per disfrutar. I tal com ho expliques, ho fas fet.

ENHORABONA.

Anònim ha dit...

Molt be Martaaaaaa !!!

oe oe oe oe
you're the champions,
you're the champions !!!!

Quina crack !!!

Anònim ha dit...

com diu el joanjo la sortida ha estat molt guapa i alhora extranya (sobretot al principi), seran els poders anormals de la montanya que ja ens comencen a afectar???
ah, i a més récord dassistència, 14 persones ni ma ni meno.

Anònim ha dit...

Marta Felicidaes!! Eres toda una campeona!!!

Lo complicado era hacer la primera carrera.

Ahora no pares y continua hjaciendo alguna carrera más y para el año que viene la Media de Tgna.

Felicidades CAMPEONA!!!!!!

Anònim ha dit...

Hem actualitzat el Track de la Sortida d'Ulldemolins...algú pot fer una mini crònica del recorregut ??? Es que jo no m'enrecordo massa....l'he començat però no sé continuar (feu click a damunt del logo del trote)

Anònim ha dit...

Deixem els cotxes a l'ermita de Sta Magadalena i ens enfilem pel Grau del Pi de la Carabasseta. Arribem al Pi de la Carabasseta (1036m), hi ha un pal indicador i ens dirigim cap als Ventadors on cal anar amb compte de no perdre el camí. Fem un descens vertiginós amb uns tallats a má esquerra que són impressionants. Cal anar amb compte amb les relliscades,ja que el terreny és bastant inestable degut a les pedres i la terra. Anem baixant fins al riu Montsant on trobem un altre pal indicador, agafem el camí que va a l'esquerra i que ens durà cap el Mas de Soleràs. Un cop allí creuem el riu i pujem pel Grau de l'Euga (anar amb compte de no perdre les fites). El grau és molt costarut i sempre amunt. Arribem dalt la carena i l'anem seguint, passem per la cova de l'Espardenya i arribem a una pista que ens durà a la carretera. Un cop allí agafem el GR que ens durà a l'Ermita de Sant Bertomeu, passarem pel pont penjant, el Congost de Fraguerau,per les Cadolles Fondes, Ermita de St Antoni i finalment al punt de sortida, l'Ermita de Sta Magdalena.

Anònim ha dit...

thanks maxi cronica...ara mateix la penjo al google earth