diumenge, de febrer 17, 2008

TROTE PER L'ESPLUGA



Aquest diumenge n'érem 8 corrent amunt i avall...i ja tenim la feina feta. Un entreno més i un cap de setmana menys per la Gore-Tex!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt xulo Joanjo !!! Quina pallissa 33 km...

Els pròxim dia que no vulguin fer complot, els feu pujar pels tallafocs des de l'ermita de la Trinitat...ja ja ja

Anònim ha dit...

El "clan tete" es va unir i va fer servir les seves males arts per venjar-se de la deshonra rebuda
per no haver sigut recolzats en el boicot...

Anònim ha dit...

a veure, comploteros... després de que fessiu complot contra tots a Ulldemolins 3/4 d'hora passant un fred que ni la neurona de la infanta per fer un puto cafè... cdoncs si a l'Espluga no hi ha cap altre bar obert (oi LeoPOLDO???)... cap dintre...
Això si, en solidaritat amb el Joanjo vaig deixar una arma de destrucció massiva al WC en forma de zurrute. I no vaig estirar de la cadena. Ni passar l'escobilla. Per que la cambrera borde disfrutés de la seva ració diària de beso negro i nocilla (que merendilla) Et sembla prou solidaritat? No? Doncs a cascarla...

Anònim ha dit...

FOTOS ENTRENO I DINAR

Anònim ha dit...

Sou uns judes....ell encara es va vendre per un plat de llenties...els meus amics per un simple cafe...snif,snif,snif...

Anònim ha dit...

Joanjo, jajaja...molt divertit i foten canya si senyor!!! Enric si vols mes solidaritat la proxima vegada en cagas sense aixecar la tapa del water.

Joanjo m'agraden aquets planos que t'autofilmes corrent...pero has d'afinar la punteria!!!, jajaja...tambe et podrien agafar la camara de tan en quan, i que et filmessin a tu!

Anònim ha dit...

muahhhhhhhhhhh!!! joanjooooooooo!! pero tu thas vist!! muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

Com a responsable civil subsidiari del trencament del boicot contra la cambrera torera del casal, haig de dir en la meva defensa que....no era nomes a canvi d'un cafe, sino que tambe hi havia el crusant.

Ah!!, el videu molt bo, fins i tot ja fas un guio previ, t'estas millorant, les preses de les imatges tambe estan molt be.

Aixis que la pujada pel tallfocs va ser per venjança...., el que riu ultim riu millor..Ja,ja,jaaaaa.

Anònim ha dit...

jaaaaaaaaaaa!! qué bo el video joanjo!!

i la música bonissima!!!

Anònim ha dit...

Joanjo, ara a casa l'he pogut escoltar millor, amb el volum mes alt!!!, que bo el començament, bonissim!!!, com diu el JaumeG amb guio previ!...i al final...amb la musiqueta...corren per aquell cami...la Reina semblava que anes atrobar-se amb el seu princep...que boniiiic!...Molt be i divertit.

Si despues d'aquest video algun trotero tornar ha anar a pendre cafe al Casal de l'Espluga, NO TE PERDO!!!...ni de Deu ni de s'ha mare...encara que us regalin ostres!

Anònim ha dit...

PLANOL SORTIDA GORE-TEX TRANSALPINE 2008

Anònim ha dit...

m'he comprat les peses de 0.5 kg per lligar als peus i fer potència. Com que també hem de muscular els braços pels bastons, les faré servir a les pajilles. A dos mans...