dijous, d’abril 10, 2008

Medilast Sport


Ahir després de l'entreno per Vilaplana, vam comentar el tema dels mitjons tècnics per córrrer. Aquí us deixem una web d'una empresa de Lleida, Medilast Sport, que els fabrica.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies Leo, jo me'n vull comprar uns, si algu mes hio esta interessat, que ho posi aqui a la web i ja me'n encarrego jo de fer-ho online, aixi estalviem amb els ports, o si son varis potser no te'ls cobren, fem una setmana de marge per fer la comanda, d'acord?

Anònim ha dit...

Hey vilaplaneros que tal com va anar ahir?. Nosaltres per aquí varem ser 4: Joanto, Joanbo, Angel i un mateix. Vam fer 1h 36´cap a el gurugú i alrededors, va estar bastant bé. I vosaltres vau fer un MEU?, va vindre Manolo EMT a bufar-li el clatell a Ramon Q.?? el vestidor estaba "net" com l´altre dia? la cervessa freda?, eau, hi ha vida en altres planetes?

Anònim ha dit...

SÍ, OH SÍ, sí hi ha vida altres planetes....unes belles orugues....

Deivid keins no va venir lautobuser però sí estava el cafeteraman per bufar-nos-los-els!!
El vestidor estava...no ho sé, però sí aigua calenta! (jo no em vaig dutxar, al leo li agraden porques!!)
La cervesa fredíssima i amb partit de barça incorporatti.
I vam fer 1'40, que va estar...puta madreeeeee!!

Anònim ha dit...

Els francesos tenen un sistema que és nomès la mitja que va de sota el genoll fins al turmell, així et pots posar el mitjó que tu vulguis.

Els medilast són tota la mitja, és a dir, mitja i mitjó tot junt.

Crec recordar que aquesta marca francesa es diu "BOOSTER". El Josep Mª B en portava unes, se les va comprar a Chamonix i sempre ha dit que li han anat molt bé...ah! no cal anar a Chamonix, tb es compren per internet!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El link a la marca gabatxa de mitjes:

MIJES

Anònim ha dit...

AGUAFIESTAS!!!!!

Anònim ha dit...

Si Joanjo, la diferencia esta al preu, mentres unes et costen 50 euros amb despeses d'enviament, les altres surten per uns 35 euros...ostia aixo que sempre m'havien dit que l'atletisme es l'esport mes baratet per practicar...i uns cullons!!! ara abanda de trabucos a 120 euros, tambe mitjons a 50 euros!!! aviat necessitarem uns calzoncillus per no mescaldar-nos els huebs de 80 euros tambe.

Anònim ha dit...

Els peus són el més important, i ara no vindrà de 15 eurus! (total, són dos cubates, eh?)

Anònim ha dit...

... es que el ricard en necessita tres de mitjons...

Anònim ha dit...

i que siguin XXL