divendres, d’abril 04, 2008

Moments memorables T-X


Ens agradaria que ens diguesiu quin ha estat el moment, experiència o sensació que més recordeu o més us ha marcat, de totes les viscudes amb el Trote-Extrem.

Només una ehhh ?????

Fique-la en aquesta noticia.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola troter@s:
Permeteu-me que enceti aquest apartat amb el moment que més m´ha marcat a mi.
Sense cap mena de dubte aquell entrenament en que el JM Benavent va posar els mitjons de recanvi al Ramon després d´un extenuant entrenament per l´espluga de francolí. A més, està enregistrat en video. Aquell dia vaig riure moltíssim.

Anònim ha dit...

Doncs jo tinc molts moments però potser el moment que més he disfrutat ha estat a la Marató de l' Espadan , el hotel, l' ambient, i sobretot el cochinillo.... el trote a conseguit lo que no va conseguir el Cándido a Segovia, tastar el cochinillo i ademés repetir....

Anònim ha dit...

doncs torna a ser Josep Maria el protagonista: la cara que va posar un dia a les 4 de la matinada a un hotel a Espot, després de compartir "despertar" doláment amb els dos Tetes i amb mi.
Això com a moment, i en general, els entrenaments per la primera ultra.

Anònim ha dit...

Un moment nomès??? ÉS IMPOSSIBLE!!!!

-La primera mitja marató que vaig fer (va ser una de muntanya a Viella).Vam anar-hi amb el Tete, l'Enric i els "papes" Jaume i Toni. El papa Jaume va fer la marató pq estava entrenant per la Skyrunner de Carros de Foc. Allí vaig conèxier la dona de la meva vida....

- Com diu l'Enric, els entrenos de la primera ultra...cada sortida era una xalera!!!

- El mític pas del riu Brugent per Farena, amb el Leo i Eu de protagonistes.

- I molts més!!!

PD: lanzamiento de martillo....

Anònim ha dit...

Jo, encara que no puc participar en moltes coses el que mes destaco va ser amb la sorida que vam fer a la Carros de foc, pel recorregut, l'ambientillu al refu i......... el chartreuse de Tarragona que vaig pendre a Espot

Anònim ha dit...

L'any següent vam repetir hotel a Espot, el Josep Mª B i jo teniem la lliçó apresa......ens vam pendre un Chartreuse de Tarragona a la salut del Joanto!

Anònim ha dit...

Temps,...era temps,...(que canta el Serrat).
Doncs jo anire al principi, a la primera cursa que vem fer "els papes del trote", la X-Tera de ribaroja, ja fa 3 anys com el trote; recordo la sensació d'equip de feiem i l'embeja que donavem als altres, quant erem atesos per els nostres companys, que havien vingut per animar-nos, cuidar-nos, mimar-nos, fer-nos fregues,...ooooh quines fregueeees. Alli em va quedar clar erem un EQUIP.

Anònim ha dit...

I el Trivial que vam fer al Refugi del Rebost la vegada que vam fer cavalls del vent??? Quin fart de riure!!!!!!!

Això si, algun carajillo portàvem al damunt...