dijous, de juny 05, 2008

Parodia Expedició Groenlandia-2008

VIDEO CENSURAT!!!!!


El Ricard ens envia aquest divertit video per fer una burla o com diu ell: es tracta "d'una petita venjança, amb clau d'humor, amb les agencies que ens han fet patir en aquest viatge".

Riureu una estona.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jaaaaaaajajajjajajaaj

què bo!!!

jajajajajjaja

Anònim ha dit...

Marta es que ens van fer petiiiir...imaginat la cara que ens va quedar quan vam veure aquelles botes i skis, sort que ho vam poder salvar tot, una miqueta de fred als peus, els mitjons es mullaven sovint, pero els problemes mes grossos amb el material van ser quan ja estavem de retirada, per sort!
I despres per acabar-ho d'adobar 4o hores tirats en un aeroport al mig d'un desert que no hi havia res a fer...buenu una cosa si...el pallaset! i riure'ns de tot una miqueta.

Anònim ha dit...

què dius!! 40 hores? jo em moro!!! buffffffffff

Anònim ha dit...

Molt be, xavals, s'ha de saber afrontar els problemes siguin quins siguin.
Els videus molt xulus, tant el de conya com el de enserius.

Anònim ha dit...

Per motius que el Ricard ja us explicarà, hem hagut de suprimir el video, oohhhhhh!!

Anònim ha dit...

Jajaja...els motius son que, segons els canaris, es millor treure'l uns dies, perque encara necessiten factures per justificar a sponsors, i no sigui que els hi arribi i no s'ho prenguin amb humor i pertant no ens facin aquets papeleos...per mi ho trobo exagerat, pero si m'ho demanen...

Xavier Solé Fabregat ha dit...

Eiii, demà, diumenge 8,fem entreno de correr a Pratdip fent el tomb de la Dovia, si algun s'anima quedem a les 7:30 alla.
Em podeu enviar un mail a xasofa@gmail.com