dilluns, de juliol 21, 2008

Cap de setmana 19 i 20 de Juliol



Vinga va! expliqueu que tal....la farra del divendres, esmorzars 2000, viatge a Benasque, concerts de Bruce Springsteeen i Benicassim, entrenos per aquí, entrenos per allà, o simplemnet si no heu fet res (no m'ho crec)....

Fotos del Jaume G de la sortida al Perdiguero

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Joanjo vaig una mica petat de feina...

Com va anar pel Perdigero ??

Leogenia o Euleo, per les susceptibles,...després de passar la ressaca de divendres (m'ho vaig passar molt bé fins lo que recordo, je je je), diumenge vam sortir unes quatre hores en btt per les nostres muntanyes... tinc bones sensacions i ganes que arribi la Gore.Tex !!!!!!!!

Anònim ha dit...

Cap problema!

Nosaltres cap a Benasque, parant abans a Unipreus i arribant just a temps per fer una ullada a Barrabes.

A sopar i cap amunt a plantar la tenda al parking de la vall d'Estos. Ens anem a dormir sobre les 12, amb la lluna ben "despejada" i sense nuvols. Total, que nomès posem el primer sostre de la tenda. Cap a les 2 comença a tronar i caure llampecs...en un temps récord muntem les tendes i ens posem dintre. Quina tormenta!!! (L'Enric encara no s'ha enterat del que va passar...no era persona...)

L'endemà s'aixeca amb bon dia i fem el perdiguero. Gairebe 8 hores i mitja, amb bastanta calor però satisfets/es.

Del divendres tambè puc parlar de lo be que m'ho vaig arribar a passar!!!

Anònim ha dit...

ho diré amb castellà perquè sona més guarro:

MENUDA HIPERCOJONUDA FIESTA QUE NOS MARCAMOS EL VIERNES!!!

MUAAAAAAAAAAAHHHH

ara ja puc parlar amb normalitat.. la llengua ja em fa cas i es mou com jo vull... divendres ella anava per una banda i el meu cervell per l'altre!!

va ser genial!! i la taja també! QUÉ COJONES!!

Anònim ha dit...

David C., encara estas al Totem ??? ja ja ja...

Anònim ha dit...

i dissabte, RESACA.... 3 litros daigua! i de 8 a 9 cinc mitjanes i cap al concert del boss!!

la veritat... no sé si vam anar de concert... va semblar que sortissim de farra amb ell, us ho juro!! super proper, INCREIBLE, 60 anys i el tio 3 hores sense parar de cantar, tocar, ballar i inclus fent moviments de cul!! uahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deu meu!!

està com un DEU!

SUBLIM, GENIAL, SOBRENATURAL! ES BRUCE!!

Anònim ha dit...

la nota rara de la nit del concert!!

em va agafar acojone les 6 ultimes cançons, que van ser brutals i la penya va començar a saltar a la grada i US JURO QUE ES MOVIA EL CIMENT!! em va agafar com un mareig, o vertigen o no se que perque COLLONS com es movia allo... i pensava, a que es desploma..... diossssssssssssss!!!

Anònim ha dit...

Cullons, ja m'he perdut una altre farra...que hi farem, no es pot estar a tot arreu.
Dissabte vaig arribar de Chamonix despres d'una setmaneta de vacances amb la family, vam fer turisme i un parell d'excursions xules, pero hem vaig enrecordar de tots els ultres, ja que s'esta preparant la propera ultra-trail, anunciant-la per tot arreu,amb aquell ambient muntanyeru que sempre te Chamonix... tambe vaig sortir un mati a trotar, hem feia ilu amb aquell paisatge tan brutal! vaja que no cal que us ho digui, ja ho sabeu...

Dissabte al vespre (acabava d'arribar a casa) hem truca al DavidP...fan un concert de la Lorenna Mckennit!!! a Barna, i no m'ho penso dos vegades, cap a Barna! el David, jo i la Xous, la meva "jermu", va estar molt pero que molt be!!!

Marta quian sort nena, ja m'explicaras eeeeh!, es que el Boss is the Boss!

Anònim ha dit...

Enricuuuu, com t'has de veure...un tio d'asfalt com tu foten-se amb "camisas de onze baras" jejeje

Joanjo, vas pujar tu tambe? vas filmar? hi haura peli?

Anònim ha dit...

Torno a ser jo...Joanjo ja m'ha quedat clar que vas pujar! neng vols dir que es una ernia el que tu tens a l'esquena? ho es de fer males (o bones) postures de contursionista?

Avui el Xavilo i l'Oscar (el traicioneru) marxen a las Dolomites, al pàradis de les ferrates, aveure que ens expliquen quan tornin.

Anònim ha dit...

No vaig filmar. Estic una mica apàtic amb el tema....

A part de que com menys pes porti a la motxila millor.

Anònim ha dit...

Estic segur que gran part de la recuperació (toco fusta que segueixi així de bé) ha sigut gràcies a vosaltres i el suport que m'heu donat i m'esteu donant.

Anònim ha dit...

es que les noies no ens volem perdre el joanjo's culet passejant pel gim.... i quan abans estiguis bé, més el veurem!!!

;-)

Anònim ha dit...

M'alegro molt per tu, que la recuperacio vagi tan be Joanjo... pero t'has de tornar a animar amb les filamcions, i mes ara que sortiu a entrenar pel Piri on el paisatge es mes expectacular!

Anònim ha dit...

ricard, i què tal el concert de la lorena?

Anònim ha dit...

david c i tu? que tal summernosequè? ja vaig veure per al tele als sex pistols! què guay no?

Anònim ha dit...

Ostia aixo ja sembla un xat!

Ja t'expliare, perque va estar molt be, va tocar les cançons mes conegudes, que jo per una vegada que la puc veure ho prefereixo...en total deu musics a l'escenari, tots molt bons...sobretot la xica que tocava el viloncel!!! imaginet...gupa!...amb una malena rosa fins a la cintura i que deixava caure tapant-li mitja cara...la faldilla arremengada i amb el violencel entre les seves cames!!! buffff, molt erotic! el DavidP segur que hi ha somiat tota la nit...i jo tambeeeee!!!

Anònim ha dit...

jaaaaaaaaaaaaa!!! de tu no en tinc cap dubte i del david p, ultimament tampoccccccccccc!! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

es que avui es el primer dia de feina i aixo esta costant de passar una barbaritat!! menys mal que sempre tinc la pagina del trote....

Anònim ha dit...

Uei peny!!
doncs sembla ser que vaig poguer sortir de Totem encara una mica sencer i arribar a no se quin pub al carrer de cucudrulu i estar-hi fins les 5+ó-! Dissabte vaig anar al Summercase i entre d´altres vaig veure als Breeders, Dorian, Stranglers, Kaiser Chiefs(brutals),Kooks, Mowian, uns Grunges que sonaben molt bé,uns brasileiros que també molt bé i com a colofon als mitics Sex Pistols, amb el quartet original abans de que palmés el Sid Vicious, quina passada!!!! Enric, Patxi i jo deiem: qui ens anava a dir 25 anys enrera que veuriem als Pistols, la veritat que els tios s´ho van currar i van sonar molt bé. No m´arrepenteixo de no haver anat a veure al BRUTSELSPITSTINC. GOD SAVE THE QUEEN!!! (Tranquila Reyes no va per tú)

Anònim ha dit...

SI SI es veu que va ser molt xulo pel que va sortir per la tele pero el pavo portava un traje una mica, diguem.. raro no? jajjajajaj

Anònim ha dit...

Jaume!!Molt xules les fotos!

Anònim ha dit...

jo, encanvi, l'únic que puc dir d'aquest cap de setmana és que... EM VAIG POSAR LES BOTES! Joanto, tinc dos peus per amputar, et truco...
I Marta... el tio raro al qui fas al.lusió és diu Johnny Rotten (Juanito Podrido)... Amb aquest nom, es pot permetre el vestidet, no???
Per cert, de jove em deien que m'hi assemblava...

Anònim ha dit...

pues enric, si, tens tota la raó! jejejeje....

en quant a que t'assemblis, això vol dir que algun dia apareixeràs pel gim amb un vestit aixi? jajjajjjajaja

;-)