dimarts, de maig 12, 2009

TRIATHLON TRAIL LES MEDES-MONTGRÍ

Un triatló una mica diferent... sense transicions. Qui s'anima ???? Et porten en vaixell a les illes i a nadar fins la platja !!!


Dia: 14/06/09.
Distància: Natació-> 1720m. btt-> 30 km. còrrer-> 12,4 km. (+D 650m.)
+info: web

14 comentaris:

joanjo ha dit...

Jo m'ofego abans d'arribar a la platja!!!

enric ha dit...

jo amb la bici me la pego contra la roca...

Joanjo ha dit...

Doncs podríem fer un equip tu i jo!

Anònim ha dit...

Ostras Leo parece muy chula sobre todo la parte de natación (con los meros y el agua superclara). Eso son mas de tres horas (quiero decir que tiene que ser durilla), ya te diré pues es bastante justo de tiempo y no se "com o tinc". Me lo miro (tengo que encontrar mi bici de montaña "ande andará?")Miraré como es el circuito de correr.
Ricardo Fiestas

Trote-Extrem ha dit...

Mejor no lo mires... je jeje

Me parece que es bastante durillo y no precisamente liso...

david c. ha dit...

Jo me quedo a les illes fent inmerssió vale??

Joanjo ha dit...

Això és un equip.

De guanyar no crec que guanyessim, ara en donar espectacle segur que guanyariem.

Anònim ha dit...

Gracias Leo company!!
Ricardo

Josep ha dit...

Jo si no fos per les 3 dones que tinc a casa... correria

ismael ha dit...

Hola troter@s:
Diumenge, el Sr. Jordi Berga i jo vam anar a fer la 3a mitja marató de muntanya de Mont-ral.
El matí va començar amb molta boira però després es va anar obrint i finalment va fotre molta calor i xafogor. Hi havia cruïlles i zones una mica mal indicades i perdedores com la de l´arribada a la roca foradada. El recorregut va estar força bé, molt corredora casi tota la cursa i crec que van allargar el recorregut en un parell de llocs respecte el primer any que la vaig fer jo que va ser el 2007. També recordo que hi havien molts més corredors fa dos anys que no pas aquesta vegada que erem quatre gats com qui diu.
Ismael, 2:18
Jordi, 2:32
Per cert, a la classificació estic empatat amb el mateix temps amb un altre corredor, jo no recordo que hi hagués algú davant ni darrere quan vaig entrar per meta. Vaig veure al Jordi entrar a meta i va entrar en solitari i resulta que esta empatat amb quatre atletes més, algú sap explicar-me això? són arrodoniments de temps molt arrodonits? ????
També aprofito l´ocasió per denunciar que vaig veure en dues ocasions un grupet d´unes tres persones que van agafar dues dreceres de manera que es van estalviar uns metres o kilòmetres de cursa. La primera drecera que vaig poder veure va ser al poble de Farena on havies de fer un recorregut pels carrers i va haver-hi gent que es va passar pel forro l´itinerari. La segona va ser una mica abans d´arribar a Mont-ral en una cruïlla hem vaig trobar per la dreta a dos que els havia adelantat feia estona i que hem van passar per davant, després els vaig tornar a adelantar però ja no estem en igualtat de condicions.
M´agradaria saber si aquestes persones coneixen el que és la ètica i/o el fair-play. Tela marinera!!quins collons!!!

joanjo ha dit...

Això que expliques ho trobo una falta de respecte per part dels participants que van fer trampes cap a la resta de participants.

De trampes tambè en podriem explicar al triatló extrem de Ribaroja que van fer fa uns quants anys el Toni i el Jaume G. Allò va ser "can picha" i el més fort de tot és que els que van quedar segons en la categoria de veterans van tenir els sants collons d'acusar formalment a la nostra parella (que els havien guanyat, quedant així primers en veterans) d'haver fet trampes.

Total, que es van quedar sense trofeu per que encara ara estan "estudiantnt" el cas (d'això fa 3-4 anys).

Com a mínim nosaltres tenim la consciència tranquila de que no enganyem a ningú. Ni trampes ni dopings ni històries rares!

enric ha dit...

buenooo... el Tete a la gore va pendre powers... Teteee on etsss... no estudiïs tant!!!

enric ha dit...

Ara en sèrio, fan pena aquestes coses. A l'any 2003, quan vaig fer la marató de Barcelona, em van explicar gent de Tarragona que acompanyava altres corredors que al METRO hi havia gent amb dorsal.
No obstant allà també vaig veure una cosa molt bona: en un avituallament un grup de corredors va fotre fora a espentes a un tio que no portava dorsal...
Potser, els que correm quan veiem algo així (canviar el recorregut, etc.) hauríem d'anar a la meta i dir-li a l'organitzador... mira, el número tal, tal, i tal... han fet això...
En qualsevol cas, estic d'acord amb el Joanjo: nosaltres tenim la consciència tranquila i, Ismael, tu els has guanyat a tots aquests, encara que haguessin entrat una hora abans que tu...
Per cert, molt bon temps!

Jaume B ha dit...

Avui retorno a la normalitat!
Enriqueto!! en la meva vida només he necessitat 6 vegades el power gel(un cada dia dels últims 6 de la Gore-Tex). Impressionant l'efecte que em feia. M'el prenia en els últims 5-7km i em feia arribar a meta amb condicions bones....ara no sé si era el power o el pensament de saber que a l'arribada m'esperava una cervessa ben fresca.....que collons, jo crec que era la cervessa...cervessa forever!!!!
Apa fins ara!!