diumenge, de juny 14, 2009

ENTRENO 15 A 21 JUNY 2009

Ja s'acosta la data del UT d'Andorra. He llegit a la web que degut a la quantitat de neu acumulada s'han vist obligats a variar una mica el recorregut. Potser pensareu que han reduït el desnivell? DONCS NO, el mantenen....postser pensareu que han escurçat la cursa? DONCS NO, l'han allargat!!! ALEGRIA, ALEGRIAAAAAAA....... Us poso el desnivell per començar a fer-nos uns mica d'idea del que ens espera.

Per un altre banda, aquest cap de setmana els més intrèpids van anar a la cursa de Canfranc. Va ser molt dura pel que expliquen però un gran entrenament per la UT Andorra. Feliciteu al Josep Mª Benavent per que va ser el 3er veterà. Moltes felicitats!!!
Dilluns.: Trote 60' + 10 progresius + Estiraments + Birres (avui convida el Tivissanu).
Dimecres.: Trote muntanyeru per Vilaplana a les 18h30'.
Divendres.: Trote 15' + 40' carrera + Trote 15' + Estiraments. (asfalt).
Dissabte.: Trote 90'
Diumenge.: Trote 120'
El lloc de quedar es l'habitual, a les 19h. al CNT i al RCNT, o a les 19h10' al parquing del Miracle.

12 comentaris:

Joanjo ha dit...

Nosaltres vam tornar a agafar les bicis. Aquest dissabte vam anar de Bielsa (1000m) fins a les Minas de Parzán, més en concret vam pujar fins al Pico de Liena (2600m) amb les bicis. Diuen qe és la pista més alta del Pirineu. Van sortir 44km i 1600m D+. Rampes molt dures i molt llargues que van obligar a que ens esforcèssim al màxim. Però va valdre la pena, les vistes van ser impressionants i el millor de tot és que estàvem sols, no vam trobar a ningú ni a peu, ni en bici ni en cotxe, entre altres coses per que la pista quedava tallada en diferents trams per la neu.
CLIQUEU AQUÍ per veure les fotos.

eu ha dit...

quin lloc més guapo joanjo, i lo millor que estàveu sols!

josep mari moltes felicitats !!! per cert, on seran les birres a dalt o a baix??

Josepma ha dit...

Si us sembla bé podríem quedar al CNT per fer les birres.
Em quedo amb moltes sensacions de la cursa de Canfranc però sobre tot us volia donar les gràcies per fer-me sentir sincerament apreciat.
Fins la tarda.

david c. ha dit...

felicitats JosepMa ets un catacrack.
Jo en quan al tema celebracions, bodes i banquets diria qu quan li correspongui a algú del CNT celebrar algo que es faci adalt i quan sigui algú del RCNT doncs al port. En quan a un "freelance" com JosepMa, evidenment que escolloeixi el lloc que ell cregui oportú

Ricard ha dit...

Felicitats JosepM, i a tu Leo tambe encara que sigui massa tard.

JosepM, que faras al final? baixaras al RCNT?

Joanjo ha dit...

El Killian Jornet torna a fe rde les seves. aquest cop ha batut el rècord del GR20 que travessa l'illa de Còrsega. En ttoal són 190km i 21000m de desnivell acumulat. Nomès dir que ha batut el récord rebaixant-lo en 4 hores de no res...

Ricard ha dit...

Quina maquina de muntanya eh!

Dresed in Black ha dit...

hi ha algu que dema es quedi a tarragona a correr, on quedem?

manel.puertas.insa.16&gmail.com ha dit...

el anterior comentari soc el manel.

Anònim ha dit...

collons quin susto!!!!


PD: Hortensia... de bon rollo,
pero.... per si les moscas "Anonimo" un peto.

ismael ha dit...

Hola troter@s:
Divendres per la tarda els senyors Benavent, Jaume Barriach, Jaume Garrosset i un servidor ens vam donar una bona pallissa de cotxe per anar a Canfranc on allà ens esperava el Sr. Toni Ferré. A l´endemà a les 8 de matí es donava la sortida a la marató de muntanya de Canfranc-Canfranc. Per a mi va ser una autèntica cursa de muntanya, ja havia fet la marató de Berga que també és força dura però la de Canfranc la supera. Molt bonica però molt dura, una bestialitat de desnivell, 9000m acumulats, pujades molt verticals i inacabables, baixades també molt fortes, una calor terrible, avituallaments molt escassos, aigua de rius, neu, paisatges de somni, patiment...la tornada també un fart de km però contents per haver acabat. Un molt bon entrenament de cara a la ultra d´Andorra i bona experiència per agafar sensacions. Bé, suposo que ja us deuen haver explicat de primera mà com va anar però està bé posar-ho a la web perquè tothom ho pugui llegir.
Petonets.

joanjo ha dit...

Gràcies Ismael, per que aquests sosos no havien explicat res a la web...