diumenge, d’agost 23, 2009

Ànims Natalia

11 comentaris:

JaumeG ha dit...

Si senyor!! Anims Natalia, que la campiona del Mon ets tu, diguin el que diguin, com va dir l'atre española, que ella va estar rebent durant tota la cursa i no han desqualificat ningu. Si haguesim sigut els USA, o algun altre païs que no fos de pacotilla com el nostre no s'haguesin atrevit a fer la desqualificació.
Enhorabona campiona!!!!

enric ha dit...

el proper any que ces faci Qatarí i igual té una federació que la defensa. Quina vergonya els pavos aquests de la RFEF. Reclamen i quan veuen que no els hi oten ni cas encara dient que té la culpa ella.
Natàlia l'únic que va fer malament va ser no pillar la bandera i cel.lebrar-ho com un loca, enlloc de preocupar-se de què havia passat. Per ser massa bona els hi va posar la desqualificació en bandeja. I el públic... al fútbol passa igual... van 30000 i 1000 saben el que veuen... als altres els hi dona igual toros que futbol que atletisme y si hay que pitar,, se pita.
Vaya kaka
En fi, que la millor atleta mundial de 1500 és tarragonina. No en tinc dubte.

Davidph ha dit...

Pienso que si ha sido descalificada por lo que hizo, deberían haber descalificado a la mitad de las que corrían, ya que durante las vueltas anteriores hubo desde manotazos a codazos e incluso alguna patada.
Hay que cortar a tod@s por el mismo rasero, o sino, no sanciones nada.
Esto no quita para que los 30000 que estaban en el estadio y todo el que lo estaba viendo por la tele, sepan que en 1500, la mejor es ella con diferencia,

JaumeG ha dit...

Hobre David, quanto tiempo sin leerte, ya has vuelto a la Tierra? o sigues abducido?, nosotros seguimos haciendo la birra despues de los entrenos, (que lo sepas), pero en el Real Club Nautico (lo de real lo estamos negociando para que lo quiten, ya que somos mas bien republicanos).
Pues a Natalia le han prohibido participar en un mitin en Suiza en el que tenia previsto participar...que te parece.

joanjo ha dit...

jo vaig veure q espitjava i fotia a terra a un altre atleta...soc lunic q ho ha vist? Ella mateixa ho ha reconegut. Un altre cosa es q va ser i es la ms forta ara x ara als 1500.

leo ha dit...

jo també crec que la va cagar...

JaumeG ha dit...

Vaja tarragonins que esteu fets, encara que la hagues pasat pel damunt la culpa era de l'atra per estar davant, amés li van fer un sandwich entre les dues, el que pasa es que la que entra per la corda sempre ho te més cru, el 1500 es una proba d'esputjades i de cops de colze, mireu els que es reparteigen durant tota la cursa, sino vol cops de colze que corri els 100m, que tindra un carrer per ella sola. Visca la Natalie!!!

kings ha dit...

Di que si Jaume....t' ho si que saps.... ¡ Visca Natalia!

joanjo ha dit...

anem a veure, jo vull q guanyi sempre la natalia. Simplement crec q va fallar en el moment clau (ultima curva) i ho va fer amb una d ls favorites. Spero q lany q ve a leuropeu els hi passi la ma x la cara a totes! Sho mereix xq es una curranta. I stic dacord amb q si arriba a ser dls USA no la dskalifiken.

Oscar ha dit...

Tal y como comentais si hubiese sido una americana no la habrían descalificado. Es lamentable que hasta el deporte sea politiqueo.

Animos!!!!

Joanjo ha dit...

A l'esport sempre hi hagut i haurà politiqueo encara que no agradi. Per exemple quan sito pons o alex criville guanyaven i sortia un periodista del marca amb la banderita espanyola per que la passegessin i així aquest pilots poguessin mantenir els seus esponsors (telefonica, movistar, repsol, etc....), no fos cas s'els hi acudís de fer onejar la senyera.