dilluns, de setembre 14, 2009

FOTOS GORE-TEX 2009


Aquí hi ha la foto de final de festa amb la samarreta de FINISHERS 2009 i amb el Fabian Roncero. Enllaços a fotos:
FOTOS JOANJO AQUÍ
FOTOS JAUME G AQUÍ

23 comentaris:

joanjo ha dit...

NO VULL TREBALLAR, estava millor patint, suant una dia tenint fred un altre, passant gana, dormint malament, clavant-me pedres als peus, sentint pets i roncs d'altres en un pabelló amuntegats....

NO VULL TREBALLAAAAAAAAAR!!!

Aquest divendres cuponazo, a veure si hi ha sort.

JaumeG ha dit...

Jo, us trobo a faltar...tants dies junts i ara estic sol,...m'ha deixat la dona, la meva filla pasa de mi, els del 2000 ja no em diuen res,...sniff,...snifff, m'aburrooooo. Per cert, he penjat las poques fotos que vaig fer en el meu picassa, per si algu les vol veure.
Que, ricard he fet moltes faltes ortogràfiques?, a veure si t'haure de fer un manual "JaumeG-Ricard"?,...je,je.

Ricard ha dit...

Tranqui Jaume, sino era per faltes era mes be de tecniques d'expressio, jejeje...

Moltes felicitats MASTERS!!!

I Joanjo, que unos tienen la fama y otros...si tampoc curres gaire eeeh!, va quan quedem per anar a esmorzar al 2000? pero que sigui entre setmana eeeh, que pel finde tinc molts compromisos, jeje..., records a la Helena i segur que no et va maltractar o insultar quan passaves fred? perque mira que ella tiene mu mala leChe, jejejeee...

joanjo ha dit...

No em descobreixis homeeeee!!!! Ara ja s'acabat això d'anar a esmorzar al 2000 abans de "treballar". Nomès dissabtes...

Per no haver entrenat específicament la Gore ens ha anat de conya. A més ens ho hem passat teta. Igual l'Helena no pensa el mateix, pobreta hi havia moments que anava al límit....però quan una cosa costa i es pateix la recompensa final encara és més satisfactòria (collons, que bonic que m'ha quedat això). Ah! he fet un diari de les etapes però ha sigut un diari de les birres que m'he begut cada dia, des del dia 3 al 14 de septembre.

Ricard ha dit...

Quan pugui hem miro les fotos! penjaras el diari de la gore?

joanjo ha dit...

I tant! quan pugui...ja veus que ara tinc feina,je,je,je,je......

Ricard ha dit...

Jo les mirare quan marxin els oscardons! jejeje

Ricard ha dit...

MOSCARDONS volia dir...

Ricard ha dit...

Acabo de mirar les fotos! Joanjo en tens prous per fer un montatge, vengaaaaa...

JaumeG ha dit...

A la web de runners, hi escriu el Fabian Roncero, i el seu company Depa, i trobo que ho fan força be, fan una descripcio individual de cada dia de la transalpine-run.
Un dia parlen fins i tot del Ramon B., de nosaltres ningu diu res, per no sortir ni vam sortir cap dia en el resum de fotos diaries, tot i que en sortien un futime. A vegades em pregunto si soc invisible.
Algu m'ha vist alguna vegada?
Existeixo realment?
....?

Davidph ha dit...

Como no vas a existir!!!!
No te preocupes que yo cada día te sacaba en el blog, aunque ya se que no lo ve mucha gente...

joanjo i helena ha dit...

David, yo me he leido todas la cronicas tuyas...gracias por los ánimos.

Davidph ha dit...

Enhorabuena Helena-Joanjo, la verdad es que habéis hecho una carrera fantastica, aunque seguro que no falta de algo de sufrimiento, pero iba viendo que cada día marchabais mejor, vamos que si dura un par de días mas, os meteis entre los 20 primeros!!!!
Jaumeg-Jaumet!!! que lo habéis bordado, que se nota la experiencia y la forma, seguis siendo los mismos cracks de siempre!!!

Joanjo ha dit...

Us passo la crónica de l'última etapa del company de cursa del Fabian Roncero, en Depa un tio collonut. Suposo que és per que ho hem viscut, però ahir comentavem amb el JaumeG que ens fa emocionar per tot el que hem viscut:

"Octava y última etapa de la Gore Tex Transalpine Run, 12 de septiembre, desde hoy quedará instaurado para la intrahistoria personal de alguno de nosotros como el Día Internacional del Abrazo.

Lo hemos conseguido, creo que todos los equipos españoles que partimos el pasado día 5 de Alemania hemos logrado llegar a la meta de hoy en Italia después de 240 kilómetros y 30.000 metros de desnivel acumulado, no ha habido ningún abandono, ni individual, teniendo que continuar en solitario el otro miembro del equipo, ni por equipos completos. Ya un día os hablé de la expedición española, 27 parejas repartidas en categorías hombres, mixtas y másters. Se ha echado un falta una pareja que se hiciera un hueco en la clasificación femenina, a ver si en próximas ediciones conseguimos tener representación en todas las categorías. No es que fuéramos muchos pero os aseguro que nos dejábamos oír y ver bien en cada etapa, hoy habrá otra pareja española que suba al podio, el equipo Buff de Chemari Bustillo y el Kapitán Pedales han bordado la carrera de hoy, han conseguido un tercer puesto en la clasificación de másters, merecidísimo ya que han sufrido todo tipo de avatares a lo largo de esta Transalpine Run.

Os decía al principio del texto que hoy era el Día Internacional del Abrazo por estos lares alpinos. Hoy todo el mundo se abrazaba a la llegada a meta al primero que pillaba, no hacía falta el cartelito ese del anuncio de “Se regalan abrazos”, no era necesario, cada uno al cruzar la meta encontraba unos brazos a los que asirse y algunos, un hombro sobre el que ocultar una emocionada y húmeda mirada. Hay que ver lo buenos que son los abrazos, hay que ver lo que abrigan, lo terapéuticos que pueden llegar a ser, lo bien que sientan y lo poco que nos abrazamos, coño.

Perdonadme que en el día de hoy, el último, sea tan escueto en mi crónica pero es que todavía quedan unos cuantos amigos por llegar y tengo que darles un abrazo…

Por último, deciros que si nos vemos en los próximos días nos habremos ganado un abrazo, yo por terminar una historia como esta y vosotros por ayudarme y animarme con vuestros comentarios. Nos lo merecemos. ¡Venga, un abrazo!"

Joanjo ha dit...

Si voleu llegir o veure la resta de fotos del blog d'en Roncero i Depa a Runners, cliqueu aquí

Joanjo ha dit...

BIRRES GORE-TEX TRANSALPINE RUN 2009:

3/9/2009: 0.5 l

4/9/2009:migdia:0.5l - dinar 2 x 0.5l - sopar 0.5l

5/9/2009: arribada: 0.5l - sopar 2 x 0.33 l

6/9/2009: tarda: 2 x 0.33l - nit: 2 x 0.5l

7/9/2009: arribada: 0.5l - sopar: 2 x0.5l

8/9/2009: arribada: 0.5l - sopar: 0.75l

9/9/2009: dinar: 2 x 0.33l - sopar: 0.33+0.5l

10/9/2009: arribada: 0,33 – tarda: 0.33 – sopar: 0.66

11/9/2009: arribada: cap! – tarda: 0.33 – sopar:0.33

12/9/2009: arribada: 0.33 – tarda: 0.33 – sopar: 2 x 0.5

13/9/2009: dinar: 1 l – sopar: 1l

14/9/2009: aeroport munich: 0.33l – aeroport BCN: 0.5l – sopar: 2 x 0.66l

Calculant per sobre em surten uns 15 - 16 litres de cervesa en tots aquests dies.

Ricard ha dit...

Borratxuuus!!!

Una cosa es que la birra sigui molt hidratant, l'altre es que us la poseu directe a la vena! jaja...

joanto ha dit...

joanjo cuidat que la cervesa fa pantxa.

Moltes felicitats finishers

Ricard ha dit...

Joanjo, un escrit molt macu per part d'aquest amic vostre, si senyor! carregat d'emocio i sentiment, que avui en dia cooooosta de trobar!

Oscar ha dit...

Felicidades artistas estais hechos unas máquinas!!!!!

JaumeG ha dit...

El tema de les birres es acollonant, despres ens diran borratxos, pero recordo que durant els dos o tres primers dies l'unic que bebia de liquid (fora de la cursa), eren birres, em sembla que a partir del quart dia no vaig probar l'aigua.
Per cert ahir vaig veure litre i quart de birra,... per seguir la tradicio.

leo ha dit...

Jaume vés amb compte amb les cerveses d'aquí, que no són d'aiguaxirri !!!!

joanjo ha dit...

Ahir vam anar a sopar a la cerveseria LA NAU...ens van posar una birra de 2litres...oi, David???