dimarts, de setembre 08, 2009

GORE-TEX 2ona etapa


Podeu veure al Trote-Extrem Master Team sobre el segon 0:44, en plena forma !!!!

23 comentaris:

Ricard ha dit...

Hem sembla que els he vist! es reconeix el Jaumet amb el buff al cap, arrivant a un control dalt d'un cim!

Ricard ha dit...

Ho he tornat a mirar parant la imatge i si, tambe he reconegut les malles inconfundibles del papa!

Trote-Extren Transalpine ha dit...

Ja hem fet la 4a etapa. Cada dia que passa més cansats però tambe anem a mes. Avui han sigut 39,42 km amb 2300 de D+.

El Jaume's Team han arribat en 14a posicio de Master i Helena i Joanjo els 28 de mixtes. Cada dia avancant posicions! Els MasVirgili tambè molt be (Ramon i Pàmies), avui els 20ens de la seva categoria.

Demà tenim una jornada de semi-descans, amb una cronoescalada de 6km i uns 1000mD+; per acabar amb la traca final dels 3 dies que ens faltaran que déu n'hi do!!!!!

Trote-Extren Transalpine ha dit...

Com que estem en una pensio a Scuol (i no es com les pensions d'aqui, mal pensats!) i tenim internet gratis seguirem informant dels nostres kms i desnivells acumulats.

AUFIDERSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joanto ha dit...

molt be nois.
ja preparem les botelles de cava per celebrar-ho
anims

cafetera man.. ha dit...

Hola nois, salut i cames..
Desde la Tarraco Imperial seu del Trote-Extrem us estem seguint dia a dia i veiem que aneu progresant adecuadament a la clasificació, hei no us paseu sino al any que ve a que cony fareu, a par de correr.
Fins aviat, petonets a tots/as.
No us vull enganyar pero a la pelis no he vist a cap conegut, bé ja mi tornare a fixar...
Apa siau.

Josep ha dit...

Molt be !!!

Així... anan aguantan i cada dia a més, pero penseu que us queda un últim dia.

Trote-Extren Transalpine ha dit...

HOLAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!

A les 10.48 sortim l'Helena i jo, i a les 11.36 els Jaumes. És la cronoescalada i els equips van sortint cada mig minut. Avui dinem a dalt a l'arribada en un restaurant de les pistes d'esqui, amb vistes dels cims de 4000m de la regio de Bernina, IMPRESSIONANT.

Avui serà questio de conservar el maxim per poder acabar les 3 etapes que queden amb la maxima dignitat possible. Ens quedaran una de 37km, un altre de 35 i la ultima de 28...tenint en compte que la penultima es puja a 3052m !!!!

En resum: ens fa mal tot pero esperem aguantar el que faci falta. Per la tarda intentarem informar i penjar les fotos que anem fent.

SALUT!!!!!!!!

Ricard ha dit...

Hola xavalins!!!, aprofiteu per descansar en aquesta pensio, fora dels pets i olors a humanitat del pavello! Envieu fotos!

Joanjo! la Helena s'esta comportant be? o t'esta maltractant? jaja...

JordiB, fixa't-hi be que si que surten el papa i el jaumet...o almenys si assemblen molt, per la roba que acostumen a portar i el seu meneo personal.

Leo ha dit...

Sobre el segon 0:44, si es veuen perfectament !!, pels "cegatus"

Ricard ha dit...

Molt be Leo! es que el "freddy mercury" del trote...JordiB pels amics...te l'ull tapat!

cafetera man... ha dit...

oK Leo ara si quels he vist.
sort que m'has congelat l'imatge.

cafetera man... ha dit...

Estic acollonido nomes de veure les afotos, hei troteros-dotchland mireu on fiqueu el peu, estem esperant que penjeu fotos.

Trote-Extren Transalpine ha dit...

Ja hem acabat la cronoescalada. Els Jaumes han fet uns 58' aproximadament i l'Helena i el Joanjo 1h13' aproximadament. Ha sigut una jornada per conservar cames i recuperar, que demà hi tornem amb un bon tute en quant a km (37), tot i que el desnivell positiu "nomes" serà de 1300m. Passat demà ja torna a ser una dura jornada pel que fa a km i desnivell (35km i 2000m+) pujant per sobre dels 3000m. Les vistes i els paisatges son impressionants i cada dia sembla que superi al anterior.

He intentat descarregar fotos pero no he pogut/sapigut fer-ho. Poso la SD card a l'ordinador i no hem deixa veure res, a més està tot en alemany i em fa por d'esborrar les fotos. Igual està capada l'entrada de discs externs, no se....

Bueno, res que estem tots bé. Ricard, l'Helena està agafant la forma i cada dia està més forta. Durant l'etapa, quan em giro sempre la tinc darrera, ja sigui pujant o baixant.

JaumeG News ha dit...

Hola xicots i xicotes (que alguna ens deu estar mirantn ,no?), Els Jaumets anem progresant adecuadament, el primer dia vam pecar de conservadors, i els dies seguents ens em anat deixant anar, a ritmet com diria el nostre company JosepC., sempre em anat agafant gent, ja que sortim de menys a mes, i ara fins que no sapiguem el resultat d'avui anem els 21, a un d'entrar en el calaix dels bons.
Tot i que jo marco el ritme, tinc al jaumet enganxat constantment al meu cul, per molt que apreti no hi ha manera de deixarlo enrera, i quant faig algun adelantament d'aquets inestremis, i em giro per veure per on va sempre mel trobo de nassos (osti quin paiu), es un crac, tinc el millor company que es pugui desitjar, sempre esta d'acord, no es queixa mai, sempre esta disposat a fotrem un cop de ma, etccc,...(el millor).
Be, ja plegu, a veure si amb una mica de sort dema ja us podem explicar que estem dintre del calaix. A por ellos que son pocos i cobardes.

DavidC ha dit...

Osti nens, quins cracks si es que no tinca paraules per descriure-vos. Anims que només queden 3 dies i ja estareu aquí. JaumeG, encara arribaràs abans que la Berna. M´en vaig a fer series al Falo i demà cap a Eivissa a mullar-me els baixos (del neopré malpensats)

Berna ha dit...

Esteu fets uns cracs, avuí que puc us desitjo que pudeu acabar aquesta cursa i gràcies Jaumet per cuidar al Papa.
Mentres,jo estic gaudint d´aquesta ciutat tan maca.
Fins aviat a tots . Adeuuuuuuu.

Ricard ha dit...

Anims muxaxos!!! i a deixar el nom del Trote ven alt!

Joanjo i Helena anims per vosltres tambe i foteu-li canya, ja hi haura temps per descansar.

Jo estic intentant mirar com aneu tots a la general, pero amb l'alemany no m'aclareixo.


Berna, que dius de ciutat bonica, si estas en una platja del carib, verge, prenent el sol sota unes palmeres i rodeijada de mulatillus oferint-te mojitos i kepirinyes, jajajaaaaa...

eu ha dit...

sona molt tràgic això de "dintre el calaix" jaume!! quin iuiu !!!

ostieeeeee molt bé, això ja està chupao per valtros, ànims i força, només queden 2 dies!!

TONI ha dit...

ENORABONA, ALS TROTE -EXTREM DE LA TRANSALPINE -RUN "JA SOU FINISHER".
I TAMBÉ AL TEAM MAS VIRGILI .

Ricard ha dit...

Expliqueu-nos com anat tot, que amb la web de la transalpine amb alemany no nos enteramus de na!

Felicitats a tots! i totes! i fins aviat!!!

joanto ha dit...

moltes fel.licitats a tots
us esperem amb birres a les mans per celebrar-ho

joanto ha dit...

moltes fel.licitats a tots
us esperem amb birres a les mans per celebrar-ho