dijous, d’octubre 15, 2009

1º Marxa BTT eutiches. 18.09.09


BIGUES EUTICHES Distància: 35 Km Temps: 2h 30min aprox. Des. acumulat: 400 m Descripció: Anirem per els boscos propers a Tarragona, Mas Enric , Pont del Diable i Cami del Riu Francoli Dificultat : Mitja

RECORREGUT QUADRIGUES EUTICHES DistàncIa: 72 km Temps: 6 hores aprox. Desnivell acumulat: 1000 m Descripció:TARRAGONA- Riu Francoli -Pallaresos-Catllar-Renau-Vilabella-Salomo-Bonastre-La Pobla de Montonès-La Riera de Gaia-Mas Enric-TARRAGONA Dificultat: Mitja-Alta


5 comentaris:

joanjo ha dit...

Eutiches va ser el primer campió olímpic que tenim. És el nostre particular "Usain Bolt"... Participava amb les quàdrigues.

"El primer esportista tarragoní del qui es te constancia es l´auriga EUTICHES. Ell va ser CAMPIO OLIMPIC l´any 129 a Olimpia."

Joan (O-T) ha dit...

Ostres JaumeG quina novetada m’has fet. Si li vols mal algú, diga-li que vagi al bar de Vilaplana i pregunti per les dutxes. Casi em mata. Resumin, mentre hi hagi aquest senyor a la barra, ja ens podem oblidar de les dutxes.
Nosaltres a partir d’ara farem les birres a l’Aleixar, almenys a donar negoci a qui s’ho mereixi. L’estiu passat, vam parlar amb el del bar de la piscina de l’Aleixar sobre la possibilitat de fer servir les dutxes i ens va dir que segurament no hi hauria problema. Ja us informarem de si em pogut tancar aquest el tema. A veure si veniu un dimecres a cremar lycra, que trobem a faltar les cronoescalades i sèries a les tosques.

JaumeG ha dit...

Aquest diumenge, vam anar uns quants eixerebrats a fer una "correguda" asfaltera, i vam coincidir amb els de la marxa eutiches, ...per cert hi havia de "Roquetes".
Nosaltres vam fer només 18km, corrent, uns anavem corrent i uns altres anaven comptant "palito-palote", que us ho expliqui el Jordi "kikos".
Parlant d'un altre qüestió. Toni, quant ens hem d'apuntar a la marxa btt d'aquest diumenge?

JC ha dit...

bon dia companys/es, doncs sí vaig fer la eutiches llarga (encara no puc corre bé) i vaig passar-ho molt bé, és un recorregut molt entretingut on hi ha una mica de tot, molt recomanable si esmenen algunes errades de marcatge i baixen el preu i/o milloren el regal...però cal felicitar-los.
Voldria que algú em dones el mòbil perquè una noia que vol sortir a còrrer en grup pogués contactar.
Au a xalar

eu ha dit...

hola jc, sortim tots els dilluns, dimecres i divendres desde la platja del miracle (on hi ha la mini rotonda) a les 19:10 h, així que si es vol passar allà estarem.