divendres, de novembre 13, 2009

AIXÒ S'ANIMAAA!!!

Com que el bloc sembla que hagi "revifat" una mica, poso aquestes fotos amb música de la Transalpine d'enguany.

15 comentaris:

Ricard ha dit...

Joanjoooo!!! molt be tiu, ja es trobava a faltar un video de la gore, molt be!!!
Ostia pero la Helena com xupa...camara...jajaaaaaa...

Ara pel soparillu de Nadal, ja tindrem llesta la peli del Elbrus, amb la coproduccio de LaiaCocaFilms i Xousproduccions, pero si despres no hem de sortir m'ho dieu eeeh, que aixi ja no prenc cafe i no hem costa dormir, la meva dona ho agraira tambe, ja que sino dormo li dono la vara.

Ah! Joanjo, tambe hem de xerrar el proxim projecte de peli eeeh!, sobre les curses de muntanya en general i concretant amb les d'ultrafondo, ja li estic donant tombs a la historia...com se'n enfot el DavidC de mi i m'anomena "El Ricard Copula", jajaaaa...

joanjo ha dit...

Són ls fotos de la meva càmara, m'estic pensant de comprar-me les fotos oficials que feien de cada corredor de la cursa (n'hi han unes 80 i són molt guapes) però costen 60 eurus.

Lo del cafe del soparillo...no se, em comptes de dornar-li tu la vara que te l'agafi...i així tots dos contents! Que bo el Richard Copula.

Angel ha dit...

Ricard Copula!!.. molt bo ..torno a recordar lo de la camara portatil adaptabla al casc per aixo de fe pelis podria ser molt util .. btt ,corre, escalar ,copular...

joanjo ha dit...

Estaria bé lo de càmara, perque si jo m'he de posar la meva càmara de vídeo en el casc igual quedo amb el coll tort com el tenia la mare d'un que jo em sé...

DavidC ha dit...

Hey Ricard Copula, ja ja...
encara està pendenta la peli de les profunditats, però et tindràs de buscar a un altre actor principal, que a mi lo de sortir per les teles no me va...En canvi la Helena i tu podrieu sortir com a models submarins que segur que ho farieu molt be...

Ricard Copula ha dit...

"Mitos y misterios de la pesca del bogavante enorme"

joanjo ha dit...

El de dalt sóc jo

Ricard ha dit...

Ei! que tu ets el David "Cains", a mes que jo surti parlant de submarinisme seria recochineo, el profesional del tema ets tu, busca algun coleguilla mes llençat i alguna submarisnista, que jo se que n'hi ha, que marqui neopre! aquesta esta pendent eeeeh! a mes aixi tothom del trote sabria que vol dir quan tu dius "aquest finde me'n vaig a l'aigua".

Angel el tema de la camara estaria be, a mes m'ha dit el tresorer del trote que aquest any anem be de cales...espero que el tresorer sigui mes bo contant money que amb l'informatica. Podem fer una votacio via web? aveure si ho discutim quan ens fotem la cervesseta.

Ei! Joanjo, va que tu estas forrat, compra les fotos i tambe la pelis oficials de la gore i la de la ultra-trail, que farem servir imatges, o feu un pot entre tots, o tambe les comprem del fons del trote, que se jo, pero compreu-les, quan sigueu iaios us fara gracia veure-les i saber que vosaltres hi ereu.

Enric ha dit...

Ricard Copula podria presentar les seves pelis al festival de Canes..., no?

JaumeG ha dit...

Se me pone la gallina de piel, al veure el videu.

JaumeB ha dit...

La Tresoreria del La Fundació del Trote Extrem anuncia que tots els socis abonats han de pagar 50 eurus per ....... per .......les reformes....de....de....i també recordar que aquest any vinent s'augmenta la quota a 30 eurus per les despesses d'aquest any plena de crisi.
Còm ho veieu??

Anònim ha dit...

Que no ets el jaume millet!!!

tete ha dit...

TETE! fundem la fundació........JAAAA!!!!!!!!!!!!!1

joanjo ha dit...

Fundem fundant la fundació fundacional

JaumeB ha dit...

No, no sóc en Jaume Millet, però tinc un jersei de la marca Millet...no cola?